Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Διχονοια τελος;;;;;



Αλαφουζος και Δημητρακης   εδωσαν τα χερια και  λυθηκε η παρεξηγηση αφηνοντας  πισω τους εγωισμους κ τις μαλακιες για το καλο του Παναθηναικου μας. Τρικλοποδιες και εμποδια θα υπαρξουν κ στη συνεχεια, ο δρομος ειναι δυσβατος και οι ''καλοθελητες''  ανα πασα στιγμη σπερνουν διχονοια... το θεμα ειναι οτι θα πρεπει και οι δυο να ειναι προσεκτικοι στις κινησεις τους και να τηρησουν τις δεσμευσεις τους... Ο Παναθηναικος ειναι υπερανω ολων!!!


Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν αντεχει αλλα σηριαλ πολυμετοχηκοτητας...μπαινω - βγαινω , δινω - παιρνω, πουλαω - αγοραζω, βοηθαω - δεν βοηθαω και αλλα λογια ν΄αγαπιομαστε...
Ο Παναθηναικος ειναι ενας, ενιαιος και  αδιαιρετος να μην το ξεχναει κανενας τους αυτο και  σιγουρα ολοι μαζι -ενωμενοι μπορουμε να φερουμε τον Παναθηναικο εκει που του αρμοζει.



 Η κοινη τους  ανακοινωση δειχνει διαθεση να αφησουν πισω τις διαφωνιες τους και να προχωρησουν ενωμενοι για το καλο του Παναθηναικου βαδιζοντας ομως πανω σε τεντωμενο σχοινι που ευκολα μπορει να σπασει και να διαλυθουν ολα. 
Ο Δημητρακης μπορει και  θελει να βοηθησει οικονομικα τον Παναθηναικο και σε οτι αλλο του ζητηθει αλλα θετει και ορους που ο Αλαφουζος αν πραγματικα τον θελει στο πλευρο του θα πρεπει να ειναι προσεκτικος και να κανει τα παντα για να τους τηρησει .
Απο την αλλη ο Δημητρακης εφοσον ολα κυλησουν ειρηνικα ως το καλοκαιρι θα πρεπει να τηρησει τις δεσμευσεις του, με 'η χωρις μετοχες και να βοηθησει την Παε να σταθει ξανα στα ποδια της. 


''Στ' αστερια θελω γηπεδο'' τραγουδαμε
 και το πιστευουμε με ολη μας την Παναθηναικη ψυχη!!!
Ας το πιστεψουν και αυτοι και τα ονειρα μας ας τα κανουν πραξη!!!
Παναθηναικος ενωμενος - ποτε νικημενος!!!

Υ.Γ. Θεωρω πως ειναι δυσκολο να επικρατησει η ενοτητα μεταξυ τους αν δεν βαλουν και οι  δυο στην ακρη τα προσωπικα τους συμφεροντα.Το μελλον θα δειξει...
Θετικο το πλανο περι συμπορευσης τους  στον χωρο των media αν γινει ...καθως θα δυναμωσουμε στο επικοινωνιακο κομματι και κυριως αν δημιουργησουν ενα ακρως παναθηναικο καναλι ...
Ειμαι επιφυλακτικος και ελαφρως απαισιοδοξος καθως τα πολλα λογια δεν οδηγουν πουθενα...
Θα μπορουσε ο Δημητρακης να  εδινε αμεσα  ενα μερος των χρηματων που δεσμευτηκε οτι θα δωσει το καλοκαιρι ωστε να μην υπαρξει κανενα προβλημα με την αδειοδοτηση ...
Η κοινη τους ανακοινωση μπαζει ...κ ευχομαι να μην ειναι καποιο επικοινωνιακο τρικ.
Θεωρω απιθανο να βαλει χρηματα ο Δημητρακης στην Παε με την μορφη δωρεας  χωρις να παρει καποιες εγγυησεις για τον τροπο που  θα χρησιμοποιηθουν απο τον Αλαφουζο.
Θεωρω σιγουρο πως καποια στιγμη ο Δημητρακης θα ειναι το μεγαλο αφεντικο ...αλλα στην παρουσα φαση απλα κανει τις διερευνητικες επαφες ωστε οταν το αποφασισει να ειναι ετοιμος να κυριαρχησει.
Ας κανουμε λοιπον υπομονη καθως ειμαστε ακομη στην αρχη...
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: