Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ακόμη ένα παράδειγμα πως ελέγχουν ό,τι θέλουν




Στην μνημειώδη κυκλο-ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός τις προάλλες, μεταξύ άλλων επιτέθηκε και στο Gazzetta και συγκεκριμένα στον διευθυντή του, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Αποτέλεσμα αυτού, ο συγκεκριμένος να απολυθεί άμεσα από το site.


Ασχέτως, αν συμφωνείτε ή όχι με αυτά που ανεβάζει το Gazzetta, είναι δεδομένο πως μιλάμε για το νο1 αθλητικό Site και έχουν τεράστια επιρροή αυτά που γράφονται.

Η απόλυση λοιπόν του Β.Παπαθεοδώρου δείχνει για ακόμη μια φορά την δυναμική και την ματαιοδοξία αυτών που βρίσκονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και να εξαφανίζουν από τον χάρτη όποιον -έστω και λίγο- τους χαλάει την πιάτσα.





Το Gazzetta να θυμήσω πως είχε απολύσει έτσι και τον Ν.Βασιλαρα. Επίσης πριν 1 μήνα είχε ανεβάσει άρθρο για την πτωτική τάση που υπάρχει στα εισιτήρια του Γ.Καραϊσκάκης που μέσα σε λίγη ώρα εξαφανίστηκε από την πρώτη σελίδα.

Προφανώς και δεν είναι τυχαία όλα αυτά, όπως προφανώς και η πορεία του εν λόγω site που έχει επιλέξει να κάνει πλέον τα -σημαντικά- θελήματα τους θα είναι πτωτική. Όχι ικανή για να χάσει την δυναμική και επιρροή του, αλλά ίσα-ίσα για να καταλάβει ο ιδιοκτήτης του πως άρχισε να αρμενίζει στραβά..


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: