Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Γεια σου Καπινο ...


... για σενα στριβω και πινω!!


Αιωνιος πιστος, Παναθηναικος!!!

Ο Στεφανος Καπινο αποτελει παρελθον απο τον Παναθηναικο καθως ανακοινωθηκε η μεταγραφη του στην Μαιντς και ο Παναθηναικος θα εισπραξει 2,3 εκ. απο την πωληση του αλλα και θα εχει και 15% ποσοστο απο την μεταπωληση του.
Με βαση την  οικονομικη κατασταση της ομαδας μας θεωρω πως η πωληση του Καπινο ηταν αναγκαια για να προχωρησει ο μεταγραφικος σχεδιασμος με μεγαλυτερη ανεση στις διαπραγματευσεις των μεταγραφικων μας στοχων.
Σιγουρα αν παρεμενε στην ομαδα μας για εναν χρονο ακομη, οι μετοχες του θα ανεβαιναν και θα μπορουσε να παρει περισσοτερα χρηματα απο αυτα που πηρε αλλα θα επρεπε να πουληθει καποιος αλλος με αποτελεσμα να χαλασει ο κορμος της ομαδας.
Οποτε η επιλογη να πουληθει ο Καπινο τωρα, οσο κι αν δεν μας αρεσει  ηταν στην σωστη  κατευθυνση και δειχνει πως ο Παναθηναικος αρχιζει να μαθαινει να πουλαει και οχι να ξεπουλαει παικτες αλλα και να χτιζει και οχι να διαλυει την ομαδα.


Μεγαλο ταλεντο με αστειρευτο παθος, καταφερε σε πολυ μικρη ηλικια να σηκωσει το βαρος της πρασινης  φανελας και προσφερε μεγαλες στιγμες στην ομαδα και στην εξεδρα. Εχει ολο το μελλον μπροστα του αρκει να δουλεψει και να  μην παρασυρθει απο το νεαρο της ηλικιας του. 
Θα μας λειψει αλλα δεν θα μας επηρεασει αγωνιστηκα λογω θεσης, υπαρχουν απο πισω ο Κοτσολης με τον Ταμπακη που μπορουν να σταθουν αλλα και ο Στιλ που απ' οτι φαινεται θα ειναι ο αντικαταστατης του. 
Αυτοι που  κραζουν την Παε που πουλησε τον Καπινο, ειναι οι ιδιοι που τον εκραζαν στην αρχη της χρονιας οταν ηταν ντεφορμε και τον χλευαζαν για τις εξοδους του.
Ειναι οι ιδιοι που περιμενουν στην γωνια και με καθε αφορμη προσπαθουν να διχασουν και να δημιουργησουν προβλημα αναμεσα μας.
Θεωρώ πως κανένας μας δεν ήθελε να φυγει ο Καπινο ούτε ο ίδιος αλλωστε, αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο, οταν δεν εχεις λεφτα για ν' αγορασεις πρεπει να πουλησεις και το συγκεκριμενο deal το θεωρω επιτυχια της Παε και ανωδυνο απο την στιγμη που δεν αποδυναμώνεται η ομαδα αλλα και με την προϋπόθεση πως τα χρηματα θα αξιοποιηθούν σωστα για την παιρετερω ενίσχυση της.


Καυλωμενος Παναθηναικος!!!

Ο Στεφανος γεννημα-θρεμα Παναθηναικος, τιμησε την πρασινη φανελα μας για 7 χρονια, εδωσε την ψυχη του για την ομαδα και δικαιως εγινε συνθημα στα χειλη των οπαδων μας.
'' Γεια σου Καπινο, για σενα στριβω και πινω'' 

Γουσταρει τον Παναθηναικο, καυλωνει με την Θυρα 13 και τρελαινεται να γαμαει τους γαυρους ολα αυτα τα χρονια και δεν διστασε ποτε να βγει μπροστα στα δυσκολα οπως δεν δισταζε να φυλαει το τριφυλλι μπροστα απο απο την gay-7 σε καθε ευκαιρια!!!
Σ' ευχαριστουμε Στεφανε Καπινο που κρατησες ψηλα την πρασινη σημαια μας ολα αυτα τα χρονια και σου ευχομαστε καλη επιτυχια στην Μαιντς και εις το Επανιδειν!!!


Υ.Γ. Αλλο ενα ''δικο παιδι'' φευγει απο την ομαδα μας που αγαπησε και υπηρετησε πιστα ολα αυτα τα χρονια λογω των οικονομικων προβληματων που μας εμποδιζουν να εχουμε την ανεση να επιλεγουμε ποτε και πως θα πουλησουμε εναν παικτη. Ουτε ο ιδιος χαρηκε αλλα ουτε κ εμεις!!!
Δεν ξεχναμε το παθος και την αγαπη του για το τριφυλλι, τους πανιγυρισμους του μεσα στο τηγανι και τα ''ολε''  μπροστα στ΄αδελφια της ''13'', τις απομοκρουσεις του σε κρισιμα παιχνιδια το δουλεμα στους γαυρους αλλα και την θεληση του να παραμεινει στην ομαδα εστω για εναν χρονο ακομη.
'' Φευγει απο την οικογενεια του αλλα θα παραμεινει αιωνια πιστος σε αυτη'' ηταν τα τελευταια του λογια με την πρασινη φανελλα... και εμεις θα συνεχισουμε να στριβουμε και να πινουμε για εσενα Καπινο...το κερδισες!!!


RESPECT, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΠΙΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: