Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Fataul Haque: Αρχηγος Εγκληματικης Οργανωσης!!!



ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

Ειναι γνωστο πως οι παρανομοι κυκλοφορουν στην πιατσα με πολλα ονοματα και  ο δικος μας ο  Βαγγελας, προεδρος- ιδιοκτητης του πιο βρομικου ποδοσφαιρικου σωματιου εχει τα δικα του παρατσουκλια!!! 
Βαγγελας ο Περπινιαδης, χοντρος, παιδοβουβαλο, ηθικος, αδελφουλα, Κλαρινακης, Κοντσιτα, Μαριδακης, Αρκουδιαρα, Φακλανα ντι τραβελι, Μπουχεσας, Ταρανδακης, τρουμπας Fat Boy, Πολντο, Μπινελικης και το τελευταιο FATAUL HAQUE!!!
Τους εχεις ξεπερασει ολους Fataul, και παραμενεις ατσαλακωτος, Ευγε!!!



Εκτος απο τα πολλα ονοματα, εχει και παρα πολλες δραστηριοτητες με κοινο παρανομαστη την βρομια!!! Προεδρος σε μπουρδελο, προεδρος των Gay, Δημαρχος, βοσκος, κλεφτης, ταβερνιαρης, κλαριντζης, διαιτητης, παραγκαρχης, σπεσιαλιστας στα στημενα, νταβατζης, χειραγωγος των media και της δικαιοσυνης, νομοθετης, εθνικος ευεργετης, ηθικολογος, παπαδοπαιδι και δεξιος ψαλτης, κολλητος-συμβουλος του Πρωθυπουργου, εμπρηστης και αργηχος εγκληματικων οργανωσεων με τις ευλογιες του κρατους!!!


Τελος, οπως ολοι οι νονοι τις νυχτας ετσι και ο Fataul αρεσκεται σε μεγαλες αγαθοεργιες οπου ενα μερος των κερδων απο τις παρανομες δραστιριοτητες του  μοιραζονται σε οσους εχουν προσφερει τις υπηρεσιες τους. Χορηγος σε ποδοσφαιρικα σωματεια, πειθαρχηκα οργανα, διαιτητες, παρατηρητες, μπατσους, χορηγιες σε εκκλησιες, σχολεια, συνδεσμους προβατων, σε κομματα, δημοσιογραφους, καναλια, εφημεριδες, υπουργους, βουλευτες, δικηγορους, μολοτοφ σε φουρνους, δικαστικους και σε ολα τα σκατα μαζι. 


Ο νεος κορλεονε Fataul Haque, το πρωτοπαληκαρο του Πειραια, που όλοι επιθυμούν να κατέβουν στον Πειραιά, να γνωρίσουν τον «Νονό» και να υποβάλλουν τα σέβη τους, με το αζημειωτο βεβαια. Εχει καταφερει μεσα σε 4 χρονια να ελεγχει τους παντες και τα παντα οπου  ολες οι εξουσιες του κρατους εχουν σκυψει το κεφαλι υπο τον φοβο αλλα και υπο τον ζυγο του χρηματος.
Κατα καιρους εχουμε δει πολλες εγκληματικες οργανωσεις  να δρουν ανεξελεγτα στην Ελλαδα  με την ανοχη- αδυναμια  του κρατους να τις σταματησουν. Εδω και πολλα χρονια ομως οι ιδιοκτητες της Παε Ολυμπιακος Κοσκωτας(τον εφαγαν τα media)  - Κοκκαλης και τωρα ο Βαγγελας  ελεγχουν το ποδοσφαιρο, τελωντας καθε λογης παρανομια και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι.
Συσσωμα τα ΜΜΕ  και το κρατος εχουν γινει τα κουτσαβακια τους, τους προστατευουν και τους επεφυμουν σε καθε ευκαιρια.



Το προβλημα τους ειναι η Χ.Α. αλλα δεν αναφερουν ποτε στα δελτια των ειδησεων οτι χορηγος της ειναι ο Μαρινακης με την Θυρα 7, ο οποιος ειναι κολλητος του Σαμαρα!!!
Βλεπεται ο Αντωνακης κανει δουλειες μαζι του στο λιμανι, τα συμφεροντα ειναι πολλα και τα καναλια δεν ξερουν, δεν ακουσαν και δεν ειδαν τιποτα!!!




  Παρακάτω θα διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση του Εισαγγελέα Κορέα με τα ακριβή ονόματα των «υπόπτων»:
“Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ "ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο". Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης.”


Συσσωμα τα ΜΜΕ επεσαν απο τα συννεφα, ξαφνιαστηκαν απο την ειδηση περι εγκληματικης οργανωσης στο ποδοσφαιρο οπου αρχηγος αυτης ειναι ο εργοδοτης-ευεργετης τους, ο Βαγγελας!!! Τι θα μποροσαν να κανουν αλλωστε, τοσα χρονια τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι, ειναι και αυτοι κομματι της '' οργανωσης '' εχουν επωφεληθει απο τις παρανομιες της και φροντιζουν να θαψουν το θεμα με καθε τροπο μεχρι να παει και αυτη η υποθεση στο αρχειο κατ΄εντολη του πρωθυπουργου.

Και οπως συμβαινει τοσα χρονια, οσοι απο εμας γραφουμε - αναφερουμε κατι που δεν αρεσει στον Βαγγελα και στους παρατρεχαμενους του θα χαρακτηριζομαστε γραφικοι και οτι ψαχνουμε παντα για δικαιολογιες και στο τελος θα επιχειρουν να μας φιμωσουν με απειλες,τραμπουκισμους κ.α.. Αυτη ειναι η μοιρα οσων εχουν δικιο και λενε την αληθεια σε αυτη την χωρα οπου το εγκημα τιμωρειται με βαση του ονοματος του καθενος αλλα και τα συμφεροντα. 

 Αν σε αγαπαει ο θεος, δε φοβασαι χαρο!!!

  Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Ειπαμε και πιο πανω οτι ο Βαγγελας ειναι παπαδοπαιδι και οι σχεσεις του με την εκκλησια ειναι στενες και αμοιβαιες οπως και τα συμφεροντα τους!!!
Αλλωστε ηταν πολυτιμη η βοηθεια του τραγο - παπα στον προεκλογικο αγωνα του Βαγγελα με τα συσιτια και τα ψηφοδελτια για την δημαρχια του Πειραια και σιγουρα θα πηρε κ το παραδακι του με την μορφη δωρεας απο αυτον τον Αγιο ανθρωπο!!!




  Αγαπες και λουλουδια!!!


 Αδελφια, αλητες, πουλια!!!

'' Δειξε μου τους φιλους σου, να σου ποιος εισαι '' λεει η παροιμια και ο Αντωνακης στηριζει παντα τους φιλους του. Βλεπεται ο '' ηγετης '' αυτης της χωρας παλευει να μας βγαλει απο την κριση απο την οποιοα ο ιδιος μας εχει βαλει στηριζοντας το κεφαλαιο-εγκλημα  και τα προβατα δινουν την ψηφο τους.

Τα στελεχη της  Χ.Α. χαρακτηριστηκαν εγκληματικη οργανωση και κατ' εντολην του Α.Σαμαρα μπηκαν στην φυλακη, τα στελεχη της 17Ν ειναι στην φυλακη, οι πυρηνες της φωτιας και αλλοι αναρχικοι ειναι στην φυλακη, ο Βλαστος κ  αλλοι μπραβοι της νυχτας ειναι στην φυλακη, κλεφτες, απατεωνες, τοξικομανεις και πολλοι αλλοι - αθωοι ή ενοχοι ειναι στην φυλακη επειδη παρανομησαν.

Για τους φιλους του Πρωθυπουργου  ομως δεν υπαρχει καμια τιμωρια παρα μονο υποταγη, αποδειξεις υπαρχουν και παντα υπηρχαν αλλα εκει το κρατος σιωπα και κανει πως δεν βλεπει γιατι απο πισω παντα υπαρχει ο Ολυμπιακος κ ο καθε προεδρος του, που ολα αυτα τα χρονια κυβερναει το ποδοσφαιρο και το κρατος με τις βρωμιες του.

Που ειναι τα αντανακλαστηκα του κρατους;

Εδω ολοκληρος  Βαρδινογιαννης ειχε σκυψει το κεφαλι απεναντι στον Κοκκαλη και στους κορμορανους του Τσιπρα , (μονο για τα θεματα του Παναθηναικου)  ο Σαμαρας δεν θα το εσκυβε;

'' Ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζει και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουν '' εχει μετατραπει πλεον στο '' οποιος ειναι γαυρος και πολιτικος δεν μπαινει φυλακη'' και μπορει να κανει οτι γουσταρει υπο την ομπρελα προστασιας του κρατους!!! Ευγε!!!
κ 
εδω


Υ.Γ.1:  Θα ηθελα να ξεκαθαρισω σε οσους δεν με ξερουν οτι δεν ειμαι με το μερος κανενος, ειμαι μονο με τον Παναθηναικο και μονο για τον Παναθηναικο. Δεν ανηκω σε καμια πολιτικη παραταξη και δεν εχω ψηφισει ποτε στην ζωη μου και ειμαι περηφανος γι' αυτο οπως ειμαι περηφανος που γεννηθηκα Παναθηναικος και θα πεθανω Παναθηναικος.

Υ.Γ.2: Ενα μεγαλο respect στους συνοδοιπορους bloggers και σε καποια φιλικα σαιτ που συνεχιζουν τον αγωνα εναντιον του συστηματος και δεν αφηνουν το συγκεκριμενο θεμα να ξεχαστει...respect που εχουμε ακομη φωνη και τους χαλαμε την πιατσα.!!!
Δεν χρειαζεται ν΄αναφερω ονοματα ...μην ξεχασω και κανεναν...ξερουν αυτοι!!!



El Loco

2 σχόλια:



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: