Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Igor, Alcoolholic 13!!!


 
Μεγαλος παικτης, τεχνιτης και με αστειρευτη τρελα!!!
ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΙΔΙ!!!


Κρατα Γερα, Ιgor!!!


 «Ο Σιπνιέφσκι πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ήταν αλκοολικός»



 Igor Sypniewski

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στις 30/1/98, μαζί με αυτή του Ουζμπέκου Τζαφάρ Ιρισμέτοφ , μετά από εισήγηση του Βασίλη Δανιήλ.
Στους «πράσινους» έμεινε για δύο χρόνια, με κορυφαία στιγμή την εμφάνιση (και το καταπληκτικό γκολ) στο 1-3 με την Αρσεναλ στο ΟΑΚΑ για το Champions League.



Ωστόσο, οι σχέσεις του με τους προπονητής ήταν ανέκαθεν «προβληματική». Ούτε ο Γιάννης Κυράστας ούτε ο Αγγελος Αναστασιάδης κατόρθωσαν να... χαλιναγωγήσουν τον ατίθασο Ιγκόρ, με αποτέλεσμα μετά από 53 συμμετοχές και 8 γκολ να δοθεί ως δανεικός στον ΟΦΗ.
 «Δεν γινόταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είχα πρόβλημα με τον προπονητή μου. Νομίζω ότι έχει γενικά πρόβλημα με τους ξένους παίκτες» δήλωσε, αποχωρώντας, βάλλοντας κατά του Αναστασιάδη.ο Σιμπνιέφσκι αποφασίσει να δώσει προσωρινά τέλος στην καριέρα του αφού υπέφερε από κατάθλιψη. Τα αίτια εντοπίστηκαν στην σύζυγό του, από την οποία προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο, εις μάτην... 

Επέστρεψε στην Πολωνία, το διαζύγιο «βγήκε» το 2005 αλλά με τον Ιγκόρ να επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση... ψυχολόγο! Ανήκε εκ νέου στο ρόστερ της Λοτζ, δίχως όμως να αγωνιστεί ούτε λεπτό. Η όλη ιστορία του κόστισε σε υπερθετικό βαθμό αφού ήταν στην προεπιλογή της εθνικής Πολωνίας αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην 23άδα για το Μουντιάλ του 2004.

 

Ο Πολωνός επέστρεψε στην Σουηδία τον περασμένο Αύγουστο, με την πολωνική ομάδα να τον παραχωρεί ως δανεικό στην Μπούνκεφλο. Λίγες εβδομάδες αργότερα συνελήφθη και έκανε... ολονυχτία σε αστυνομικό τμήμα επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και η διοίκηση της Μπούνκεφλο του παραχώρησε ολιγοήμερη άδεια, έως ότου ανακοινωθεί η παύση της συνεργασίας.

Αργότερα τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους, ποινή που εκτίει στις φυλακές του Ράντομ, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας του, αλλά και επίθεση εναντίον αστυνομικού, τον Οκτώβριο του 2007.



«Είχα πολλούς φίλους. Όλοι έπιναν μπίρες και οι περισσότεροι κάπνιζαν. Δεν έπαιζε ρόλο εάν ήταν 7 ή 17 ετών. Ήπια για πρώτη φορά μπίρα σε ηλικία σε 9 ετών. Ανησυχώ για το μέλλον. Είμαι αλκοολικός, είναι μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες. Νιώθω πάντως δυνατός, πιστεύω μπορώ να τα καταφέρω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να πίνω» είπε πρόσφατα...


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 13αρι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: