Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Παπαγαλάκια Stop




Το Δ.Σ. του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού μας για τον προϋπολογισμό τελείωσε ομαλά και με ομοφωνία απόψεων σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι.
Η είδηση της ημέρας είναι ότι τα παπαγαλάκια δεν ήξεραν τι γίνεται με τη διαιτησία τόσα χρόνια και περιμένανε από τον Πατερά να τους πει ποιον φάκελο να ανοίξουν για να μάθουν. Τώρα που πήραν το μήνυμα, ξέρουν και ποια πόρτα να χτυπήσουν γιατί με τον Πατερά πρόεδρο είναι δύσκολα τα πράγματα…

Αλλά η μεγαλύτερη είδηση είναι ότι οι ανύπαρκτοι μιλούν και ασχολούνται με τη διαιτησία, που τόσα χρόνια δεν είχαν ακούσει τίποτα για το φόνο. Δεν το αντέχουν το 50-50 φίλοι μου, γιατί όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια στο 90-10 είναι δύσκολο να ξεμάθεις.




Το είχαν καταλάβει από το καλοκαίρι και γι' αυτό φωνάζανε στον Πράκτορα να ξυπνήσει γιατί θα χάσουν το παρασκήνιο - που είναι ο Γκαγκάτσης - οέο. Τους έχει πιάσει πανικός με το 4 στα 4 της ομαδάρας μας και δεν αντέχουν να βλέπουν τα χάλια τους. Πως αλλάζουν οι εποχές φίλοι μου… Το "κερατάς και δαρμένος" σε όλο του το μεγαλείο.
Αυτά τα ολίγα όσον αφορά στο σχόλιο της ημέρας. Η αλήθεια είναι πως το θέμα της "διαιτησίας" σηκώνει πολύ κουβέντα και σκοπεύω να αναφερθώ εκτενεστέρα στο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: