Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Τα Κορίτσια Είναι Φίνα…



Καλό το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αδέλφια αλλά δεν γίνεται να μην αφιερώσω ένα post για το αγαπημένο μου τμήμα του ερασιτέχνη, τα σούπερ κορίτσια του βόλεϊ . Πριν ξεκινήσω το αφιέρωμα για τα κορίτσια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό αδελφό και αναγνώστη αυτού του blog, τον Ralllakia 13 για την υπενθύμισή του σχετικά με το βόλεϊ. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ήθελα να αναφέρω για τα κορίτσια μας που πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Είναι τόσο μεγάλες και έντονες οι στιγμές που έχουμε ζήσει στον "τάφο του Ινδού" με τα κορίτσια -και όχι μόνο - που δεν περιγράφονται με λόγια, γι' αυτό θα προσπαθήσω να περιγράψω το πράσινο μεγαλείο του γυναικείου βόλεϊ μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.


Τα κορίτσια αποτελούν αναμφισβήτητα παράδειγμα προς μίμηση για τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού και μακάρι να μπορούσαν να μεταδώσουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και στο ποδοσφαιρικό τμήμα..
Το σημαντικότερο είναι ότι όταν φοράνε την πράσινη φανέλα αμέσως γίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού και δίνουν τα πάντα για το τριφύλλι. Όλη αυτή η αγάπη και αφοσίωση για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι οφείλεται στον Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά και σε εμάς που είμαστε πάντα στο πλάι τους.
Η ατμόσφαιρα που δημιουργούμε σε κάθε αγώνα στην εξέδρα και το πάθος που βγάζουν τα κορίτσια μέσα στο παρκέ δεν περιγράφεται με λόγια. Όλα αυτά τα χρόνια παίκτριες και οπαδοί έχουμε γίνει μια Παναθηναϊκή οικογένεια και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας.
Μαζί στις προπονήσεις, μαζί στους αγώνες σε όλη την Ελλάδα, μαζί και στην Ευρώπη (Ιταλία). Μαζί για καφεδάκι έξω από την Λεωφόρο, μαζί και στην κηδεία του Μιχάλη, μαζί παντού και πάντα.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΞΙ


Αρχηγός και φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού.






ΡΟΥΞΙ ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα…





ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ


Η Ξανθή είναι το λίμπερο της ομάδας, πολύτιμο εργαλείο αλλά και μεγάλο πειραχτήρι.

ΦΕΝΙΑ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δυναμική και παθιασμένη ακραία της ομάδας μας.

ΣΑΝΙΑ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ

Η Σάνια είναι από την Σερβία και αγωνίζεται ως ακραία, η οποία αν και φέτος είναι η δεύτερή της χρονιά στην ομάδα δέθηκε με το τριφύλλι και τους οπαδούς από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την πράσινη φανέλα.

ΧΑΡΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ


Με το τριφύλλι στην καρδιά …

ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ


ΦΙΦΗ ΣΑΠΑΡΕΦΣΚΑ, ΓΩΓΩ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ , ΑΝΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑ


ΕΛΕΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΚΟΥΤΟΥΞΙΔΟΥ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΥ

Και ο προπονητής της ομάδας - ο ΤΑΚΗΣ ΦΛΩΡΟΣ


Ο Θανάσης Γιανακόπουλος και ο Μιχάλης Κίτσιος κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τα κορίτσια και συνεχίζουν τη μετάδοση της Παναθηναϊκής Ιδέας.


Για τον κόσμο τι να πούμε!!! Η σχέση που έχουμε με τα κορίτσια είναι μαγική, δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά στον κόσμο τέτοια σχέση ομάδας με οπαδούς.
Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλάι τους γιατί πραγματικά το αξίζουν .
Ακόμη και οι νέες παίκτριες με το που μπαίνουν στην ομάδα γίνονται Παναθηναϊκός - γιατί δεν γίνεται αλλιώς!




Τα Παναθηναϊκά κορίτσια έχουν σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου κάθε χρόνο σηκώνουν το double. Όπου να' ναι πλησιάζει η ώρα που θα σηκώσουμε και την κούπα της Ευρώπης.
Οι γαυρίνες δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι από τις πολλές σφαλιάρες που τρώνε κάθε χρόνο. Τα κορίτσια μας συνολικά έχουν κατακτήσει 22 πρωταθλήματα και 4 κύπελα και με τον κόσμο στο πλάι τους θα συνεχίσουνε το σερί…



Και τον Χολαργό, Λεωφόρο θα τον κάνουμε, εμείς θα σας τρελάνουμε …
Μπορεί να μας τιμωρήσατε για τα μπλουζάκια και να μην τα ξαναφορέσουν τα κορίτσια μας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα είσαστε στο ίδιο έργο θεατές. Το (ΤΣΟ&ΛΟ) ολυμπιλαγοί θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμη...














3 σχόλια:

  1. RESPECT ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ!!!!TA ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ''ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ'' (ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ)!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: