Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Χενκ Τεν Κάτε


Με αφορμή τον βρόμικο και συστηματικό πόλεμο που γίνεται στον Παναθηναϊκό μέσα από το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, θα ήθελα να προσπαθήσω να αναλύσω από τη δική μου οπτική γωνία το έργο του Τεν Κάτε τους δεκαέξι μήνες που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα όλοι κατάλαβαν ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος λόγω του δυναμικού του χαρακτήρα και του πλούσιου βιογραφικού του.


Σύσσωμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς καν να περιμένουν να δούνε τη δουλειά του, προσπάθησαν να τον απαξιώσουν επειδή ο Ολλανδός πριν έρθει στον Παναθηναϊκό είχε κατακτήσει το C.L με την Μπαρτσελόνα και είχε φτάσει στον τελικό με την Τσέλσι από την θέση βοηθού προπονητή, αλλά μονό βοηθός δεν ήταν. Αρκεί να θυμηθούμε τον τελικό του C.L στο Παρίσι, όπου ο Τεν Κάτε έδειξε ποιος ήταν τελικά το αφεντικό στον πάγκο και στα αποδυτήρια αλλά και ο δημιουργός της καλύτερης Μπαρτσελονα των τελευταίων ετών.

Σε ένα παιχνίδι, όπου η Αρσεναλ είχε προηγηθεί με 1-0, έβλεπες τον Τεν Κάτε να είναι στη βροχή όρθιος και έξω από τον πάγκο σε όλο το παιχνίδι να φωνάζει και να δίνει διαρκώς οδηγίες στους παίκτες. Από την άλλη πλευρά, ο Ράικαρντ καθισμένος στον πάγκο, ατσαλάκωτος και ατάραχος, ελάχιστες φόρες είχε βγάλει το κεφάλι του από το σκέπαστρο παρόλο που η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ. Κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου, η εικόνα παρουσίαζαν οι δυο τους τα λέει όλα - ο Ράικαρντ γυάλιζε και ο Τεν Κάτε έσταζε!
Εκείνο το βράδυ, έγινε αντιληπτό απ' όσους δεν το είχαν καταλάβει ότι ο Τεν Κάτε ήταν το "μυαλό" και ο κινητήριος μοχλός εκείνης της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε, εκτός του C.L και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Και όπως συχνά πυκνά αναφέρει ο Τύπος της Καταλονίας, έπειτα από εκείνο το τελευταίο βράδυ του Τεν Κάτε στον πάγκο των Μπλαουγκράνα, "ο Ράικαρντ ήταν η προσωπικότητα και ο Τεν Κάτε το μυαλό στην καλύτερη Μπάρτσα των τελευταίων ετών".



Στην Ελλάδα όμως ισχύουν άλλοι κανόνες και όλα αυτά έχουν μικρή σημασία.
Έτσι συνεχίζοντας την απαξίωση και τον πόλεμο προς τον Ολλανδό βρήκαν πάτημα στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και άρχισαν τα ψυχογραφήματα και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Ο Ολλανδός όμως δεν δίστασε και τους έδωσε την απάντησή του λέγοντας ότι "οι πρόεδροι δεν με προσλαμβάνουν για να κάνω φίλους αλλά για να νικούν οι ομάδες τους μέσα στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν όταν είμαι προπονητής πρέπει να λειτουργώ στο όριο. Να είστε σίγουροι πάντως ότι σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι το αφεντικό".

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο πόλεμος εναντίον του και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μόνη διαφορά ότι ο κόσμος κατάλαβε τι συμβαίνει και στέκεται στο πλάι του και όχι απέναντι του.

Συνοπτικά, θα ήθελα να αναφέρω κάποια από τα στοιχειά που έχει δώσει στην ομάδα μας μέχρι σήμερα παρόλο που τα περισσότερα Μ.Μ.Ε και κάποιοι μέσα στον Παναθηναϊκό, όχι μονό δεν τα αναγνωρίζουν αλλά ούτε καν τα αναφέρουν, για τους δικούς τους λόγους.



Ο Τεν Κάτε από την πρώτη μέρα που πήγε στην Παιανία έδειξε ότι δεν μασάει πουθενά και ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι δημόσια υπηρεσία. Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και της πειθαρχίας, από τις πρώτες μέρες προσπάθησε να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα και να φτιάξει την ομάδα από την αρχή.
Για να καταλάβουμε πως ήταν η ομάδα πριν πρέπει να θυμηθούμε ποιοι ήταν αυτοί που προπονούσαν την ομάδα μας πριν τον Τεν Κάτε, τι προπόνηση έκαναν και πως διαχειρίζονταν το υλικό που είχαν. Θεωρώ πως μόνο με την αναφορά των ονομάτων μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε την διαφορά (Σουμ, Σκάζνι, Μαλεζάνι, Μπάκε και Πεσέιρο).

Καταρχάς, επί Τεν Κάτε, η ομάδα δείχνει μέσα στο γήπεδο ακούραστη, με καλή φυσική κατάσταση με πολλά τρεξίματα από όλους τους παίκτες χωρίς να υπάρχουν σοβαροί μυϊκοί τραυματισμοί παρόλο που παίζει εδώ και ενάμιση χρόνο ασταμάτητα.

Αυτό σημαίνει κατά την ποδοσφαιρική λογική (όχι την δημοσιογραφική), ότι στην προετοιμασία και στις προπονήσεις γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά.


Έχουμε αποκτήσει επιτέλους επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι μας, παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής, παίζοντας με την μπάλα κάτω και όχι με βαθιές μπαλιές από την άμυνα.
Γι' αυτό το λόγο, από πέρυσι έως και σήμερα, έχουμε την καλύτερη επίθεση, τις
περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, από όλες τις γραμμές.
Αυτό που κρίνω σημαντικότερο είναι ότι ο Τεν Κάτε έδωσε στην ομάδα τη νοοτροπία του νικητή και να παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος - κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια.

Σε θέματα τακτικής και φιλοσοφίας, πιστεύω είναι άψογος, διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια αλλά μερικές φόρες δεν του βγαίνουν οι επιλογές του και δεν τον δικαιώνουν οι παίκτες που επιλεγεί.



Επίσης, πέρυσι αν το παιχνίδι παιζόταν στο γήπεδο και όχι στην παράγκα θα ήμασταν πρωταθλητές, άσχετα αν αυτό για κάποιους δεν πρέπει να είναι σημείο αναφοράς! Μήπως έφταιγε και σε αυτό ο προπονητής που δεν μπορούσε να φτιάξει μια ομάδα που να μπορεί να κερδίζει και την παράγκα.
Αντίθετα, φέτος που ο Πατέρας έχει διασφαλίσει -μέχρι τώρα τουλάχιστον - το 50-50, όσον αφόρα στα δικά μας παιχνίδια, φαίνεται αισθητά η διάφορα. Ευνοείται μεν ο γαύρος από την παράγκα του αλλά δεν αδικούμαστε εμείς - γι' αυτό και είμαστε ισόβαθμοι σε αντίθεση με πέρυσι που τα πάντα ήταν εναντίον μας.



Ο Τεν Κάτε, κατά την προσωπική μου άποψη, έχει διαχειριστεί παρά πολύ καλά το υλικό που διαθέτει και έχει καταφέρει να ξεσκαρτάρει τα ξερά από τα χλωρά.
Έκανε τον Βύντρα στόπερ, έχει κάνει τον Σιμάο διαμάντι, έχει διαχειριστεί σωστά τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του Λέτο και τους: Πετρόπουλο, Λάζαρο, Μαχλέλη, Σισέ και τον Κατσουράνη, τον οποίο με τον ρολό που του δίνει θα τον βγάλει πρώτο σκόρερ. Κατάφερε να κάνει τον Γκάμπριελ μπακ. Ακόμη και ο Δάρλας άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τον Νίνη, που πριν από δύο χρόνια (επί Πεσέιρο) αναρωτιόμασταν αν θα τον ξαναδούμε να παίζει- τώρα, βγάζει μάτια το παλικάρι και αξίζουν πολλά μπράβο και στους δυο.



Όσον αφόρα σε αυτούς που αναπολούν τον Τζιόλη, τον Μάντζιο, τον Κλέιτον, και τον Ίβανσιτζ, ας μας πουν τι παραπάνω θα προσέφεραν από αυτούς που παίζουν στον Παναθηναϊκό τώρα ή αν είναι καλύτεροι από αυτούς που ήρθαν.
Δεν αναφέρω τον Μάτος γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η μεσαία γραμμή, δύσκολα θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού. Το καλύτερο γι' αυτόν ήταν να φύγει για να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Τέτοιοι παίκτες δεν πρέπει να μένουν στον πάγκο.

Η προσφορά του Γιάννη Γκούμα και τα γκολ του στα 15 χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα δεν ξεχνιούνται και θα είναι πάντα στην κάρδια μας. Κάποια στιγμή θα έφτανε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πιστεύω καλύτερα που έφυγε τώρα παρά να ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.


Με τον Τεν Κάτε δυο πράγματα μπορεί να συμβούν. Θα τον αγαπήσεις ή θα τον μισήσεις, όπως είπε και ο Μαχλάς.
Δεν ξέρω αν θα τον αγαπήσω αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα τον στηρίξω όσο είναι προπονητής του Παναθηναϊκού γιατί το αξίζει λόγω της αγάπης και του σεβασμού που έχει δείξει στον Παναθηναϊκό. Αυτοί που σε μισούν και σε πολεμούν απέναντί τους θα μας βρουν...



Υ.Γ. Η είσοδος του Λαυρεντιάδη στον Ολυμπιλαγό θα σημάνει, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, την γενίκευση του πολέμου από τα Μ.Μ.Ε προς την ομάδα μας. Ο Λαυρεντιάδης είναι μέτοχος στο Mega, στο sport TV, στην Εspresso, στην Goal News, στο Έθνος σπορ, στον Ημερήσιο τύπο, στον flash fm κ.α. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη, ότι τα μισά από αυτά τα εξαγόρασε από τον φίλο του Τζίγκερ και είναι φανερό ότι ο πόλεμος θα είναι ακόμη πιο βρόμικος.
Γι' αυτό αδέλφια δεν πρέπει να τσιμπάμε στις παγίδες που μας στήνουν - η ομάδα χρειάζεται την στήριξή μας περισσότερο από ποτέ!!!


8 σχόλια:

  1. καλησπέρα.
    για τον 10Κάτε έχω επιλέξει να μη μιλήσω παρά μόνο στο τέλος της χρονιάς. πάντως, γενικά μιλώντας, σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερος προπονητής από όσους αναφέρεις ή από τους υπόλοιπους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Α εθνική.
    όσον αφορά αυτούς που είτε έφυγαν είτε φεύγουν:
    Μάτος: συμφωνώ απόλυτα, ο άνθρωπος χαντακώθηκε με το που ήρθε ο Ζιλμπέρτο, κάνουν παρόμοια δουλειά στο γήπεδο και κακά τα ψέματα δεν είναι δυνατόν να μην παίζει ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας. ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να επιστρέψει.
    Μάντζιος: θα τον ήθελα μόνο για αναπληρωματικό και μάλιστα τρίτο, πίσω από τον Πετρόπουλο. για τον Ηρακλή ή κάποια τέτοιου μεγέθους ομάδα καλός είναι.
    Ίβανσιτς: προσωπική μου αδυναμία. δυστυχώς είναι παίκτης που δεν κάνει για σύγχρονο ποδόσφαιρο. κακά τα ψέματα, καλός στα στημένα, αποτελεσματικός στα τελειώματα αλλά αργός και δεν καλύπτει χώρους. δε με ξεγελάει η πορεία του στη Μάιντζ, λες και εκεί έχουν κάτι καλύτερο. πάντως για Ελλάδα μια χαρά είναι κα θα τον ήθελα πίσω μόνο για συναισθηματικούς λόγους αν και δεν το βλέπω μια και ο εγωισμός του δεν το σηκώνει να είναι αναπληρωματικός του Λέτο και του Νίνη.
    Τζιώλης: όταν τον είχαμε πρωτοπάρει μου άρεσε. δεν έδειξε αυτά που περίμενα, όμως για παγκίτης δεν είναι κακός. δυστυχώς το γυαλί έχει ραγίσει και καλύτερα να φύγει.
    Κλέητον και Δημούτσος: θεωρώ πως τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. ξέρουν μπάλλα, μυαλό δεν έχουν, όμως πρέπει να γίνει μια προσπάθεια ακόμα.
    όσον αφορά τον Λαυρεντιάδη, δεν είναι και τόσο κολοσσός όσο πάνε να τον παρουσιάσουν (ψάξε να δεις τι έγινε τελικά με τη Νεοχημική). πραγματική απειλή θα ήταν ο Μαρινάκης. τώρα αυτός απλά καλύπτει λίγο τη μαύρη τρύπα αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα passnger...
    με καλυψες απολυτα με το σχολιο σου για τον Ιβανσιτζ επειδη εχω και εγω την ιδια αποψη αν και με χαλασανε οι τελευταιες του δηλωσεις...
    ο Λαυρεντιαδης δεν ειναι κολοσσος αλλα εχει επιρροη στις φυλλαδες οποτε πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι σε οτι διαβαζουμε και ακουμε...
    να σαι καλα φιλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΑΝΤΩΣ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΖΙΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ,ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΜΩΣ,ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΤΟΣ,ΚΛΕΪΤΟΝ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΠΟΓΟΝΟΥΣ;;;;ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ GAY-ROI ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΚΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ (ΠΟΤΕ) Ο ΘΡΗΝΟΣ...Η ΔΕ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ...) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ...ΑΚΟΥΣΙΟ (ΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ...)...

    ΥΓ:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ!!!!
    ΥΓ:ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΛΕΫ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο μηνα Rallakia13 και ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αδελφε.οι απογονοι φιλε για αλλη μια φορα επιβεβαιωσαν την καφριλα τους.θα σου αναφερω κατι που εγινε μετα το παιχνιδι με την Κιμκι στο Μπασκετ.στον ηλεκτρικο στο θησειο μπηκαν μεσα 10 απογονοι και χτυπησαν ενα παιδακι 13 χρονων γιατι φορουσε την πρασινη φανελα.Το παιδακι ηταν με την μαμα του και ειχαν παει στο γηπεδο.στην επομενη σταση οι απογονοι καναν το τρεξιμο του λαγου και το παιδακι μεσα στα αιματα πηγε στο νοσοκομειο.σιγουρα δεν σου λεω κατι καινουριο αλλα οταν το ακουσα τρελαθηκα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΑΝΑΤΑΣΤΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 2ο ΤΕΛΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΣΤΗΝ 27ΑΡΑ) ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 4ο (ΚΟΥΠΑ) ΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ) ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ 15-20 ΑΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ (ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΥΟ 15 ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ,ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΓΑΥΡΑΚΙ 8-10 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ GAY-ROY;;;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ:ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ 1-0 ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟΚΟΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ-ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ...
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ RALLAKIA13...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ...
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...
    GAY-ROI ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ...
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ...
    Η ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΚΕΙ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
    ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ ΤΡΙΠΟΥΣΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: