Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός



Έχουμε τάσεις αυτοκτονίας και αυτοκαταστροφής, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς, αδέλφια.

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε ένα ιδανικό ξεκίνημα, αφού στα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα προηγήθηκε με 2-0 και οι γατούλες είχαν μείνει με δέκα παίκτες, εμείς καταφέραμε να το κάνουμε ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού, οι παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο και θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει με αποτέλεσμα να κατεβά
σουν ταχύτητα και να δώσουν θάρρος στις γατούλες.


Σίγουρα για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα και αν χρειάζεται να θυσιάζουμε και το θέαμα, αρκεί όμως τον Μάιο να σηκώσουμε το double.

Όταν όμως σου δίνεται η ευκαιρία, σε ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό, να κερδίσεις παίζοντας καλή μπάλα και με ένα ευρύ σκορ θα πρέπει οι παίκτες να παλεύουν γι' αυτό. Δεν το έκαναν όμως.
Χαλάρωσαν και προτίμησαν να σταθούν στο αποτέλεσμα, να παίξουν με τη φωτιά και όχι να προσπαθήσουν να ζεστάνουν τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο.
Ελπίζω να το κατάλαβαν και να μην ξαναγίνει.



Θετικό είναι το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι που παίξαμε με το 50% της απόδοσής μας πήραμε μια καθαρή νίκη και σε δέκα λεπτά, ενώ οι άλλοι παίζουν στο 100% και για να πάρουν την νίκη χρειάζονται βοήθεια και τύχη.

Επίσης, ο Τζιμπρίλ Σισέ είπε πριν λίγες μέρες ότι ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του και αρχίζει να το κάνει πράξη. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης και με τα γκολ του έδωσε την νίκη στην ομάδα. Έβαλε δυο ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Κατουράνη με έξι τέρματα.

Οι επεμβάσεις του Άλεξ στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά. Σημαντικό ήταν το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του Γιούρκα, ο οποίος όταν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.



Ο Νίνης για ακόμη μια φορά ήταν απολαυστικός παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε κουρασμένος. Ο Γκάμπριελ πιστεύω είχε πολύ καλή παρουσία συγκριτικά με τους υπόλοιπους που νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι μετά το 2-0.

Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι και σ' αυτό το παιχνίδι η ομάδα είχε πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ (17) και παρόλο που δεν παίξαμε καλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει άλλα δύο γκολ. Το γκολ του Σαλπιγγίδη, που δεν ήταν οφσάιντ και το σουτ του Γκάμπριελ θα μπορούσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.




Πριν τη σέντρα αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τεν Κάτε.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να ξυπνάει και όσοι άκουσαν το "Χενκ Τεν Κάτε" που ξεκίνησαν οι οργανωμένοι και... κυκλοφόρησε σε όλο το γήπεδο, πήραν το μήνυμα.

Το πανό που αναρτήθηκε στη θύρα 1 τα λέει όλα και κρούει τον κώδωνα σε αυτούς που βλάπτουν τον Παναθηναϊκό μας.

Όλοι οι Παναθηναϊκοί πήραμε θέση για να σταματήσουμε επιτέλους τον βρόμικο πόλεμο που γίνεται κάθε τρεις και λίγο με την αμφισβήτηση του προπονητή μας.



Τέλος, θα ήθελα να σταθώ σε κάποιες δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα και μου έκαναν εντύπωση:

Ο
Νικόλας Πατέρας ανέφερε τα εξής:
"Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεν παίζει ο προπονητής μπάλα. Παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και ότι ο κόσμος και η διοίκηση έχουν απαιτήσεις".



Μου άρεσε που στήριξε τον προπονητή λέγοντας το αυτονόητο, ότι η δουλειά του προπονητή σε τέτοια ματς τελειώνει όταν οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο. Εξάλλου, η δουλειά του φάνηκε στα πρώτα είκοσι λεπτά.



Ο Τζιμπρίλ Σισέ είπε:
"Μετά το 2-0 νομίσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και παρά λίγο να το πληρώσουμε αυτό. Είναι μια λάθος συμπεριφορά αυτή που πρέπει να διορθωθεί".
Ο Φίλιππος Δαρλας είπε:
"Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μετά το 2-0, δεν δώσαμε ούτε το 50% και σ’ αυτό φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος".
Ο Γιόσου Σαριέγκι είπε:
"Μετά το 2-0, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και χαλαρώσαμε υπερβολικά.
Δεν είχαμε την μπάλα, δεν πρεσάραμε καθόλου. Κι όμως ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω όσα ακολούθησαν".

Πάνε πολλά χρόνια που είχα να ακούσω τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν την αυτοκριτική τους αλλά και να δείχνουν ότι δεν επαναπαύονται στην ιδέα ότι στην Ελλάδα πάντα φταίει ο προπονητής.

Ο Καπετάνιος είπε:
"Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη χωρίς λόγο. Ήταν ο καλύτερος παίκτης. Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο;"


Εγώ πάντως προκαλούμαι από τον πόλεμο που κάνει η οικογένειά σας στην σημερινή διοίκηση αλλά και που προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η προηγούμενη κατάσταση στον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερη. Δεν μας λέτε όμως για ποιον ήταν καλύτερη;
Να σας θυμίσω ότι επί Πεσέιρο και Τζίγκερ, ο Νίνης έπαιξε μονό 13 λεπτά σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος - τώρα, σας πειράζει που βγαίνει αλλαγή;

Τότε όμως δεν σας προκαλούσε κάτι αφού πιστεύατε ότι όλα πήγαιναν μια χαρά.

Κρίμα γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και χάνετε με τις κινήσεις σας την εκτίμηση και τον σεβασμό του κόσμου.



Οι δηλώσεις του Τεν Κάτε, για άλλη μια φορά, έχουν πολύ ενδιαφέρον και λένε μεγάλες αλήθειες, τις οποίες κάποιοι χρησιμοποιούν με άλλο νόημα και για άλλο σκοπό.

Εγώ θα σταθώ στην αντρίκια συγγνώμη προς τους οπαδούς για το κακό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα αν και πιστεύω ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος.







19 σχόλια:

  1. καλημερα κ καλη εβδομαδα φιλε
    το πρωταθλημα θα το παρουμε,το εχω σιγουρο!
    εκει που πρεπει να σταθουμε ειναι η αδιαφορια καποιων παικτων..
    πολυ σωστο το πανο των οργανωμενων ..

    καλα η μουμια του παρελθοντος,ο καβουροκαπετανιος τι σκατα θελει συνεζχως απο τον τεν κατε?

    ρε γιαννακη(τζιγκερ) βαζεις γκουμες,βαζεις καπετανιους,βαζεις γκοτζους,εσυ δεν εχεις τα @@ να πεις την αποψη σου?

    γραφικοι καταντησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η νίκη μετράει και αυτό μου φτάνει προς το παρόν, αντε να δουμε...καρδια πήγα να πάθω πάλι.
    Καλη εβδομάδα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε laplace
    για αλλη μια φορα ηταν αισθητη η απουσια του Ζιλμπερτο πιστευω.
    πεφτουν οι μασκες και πεφτουν και στα ματια του κοσμου.
    ξερουμε πλεον ποιοι ειναι οι εχθροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ WISHMASTER ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
    ΤΟΝ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕL LOCO...ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ.ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ (ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ;) ΚΑΙ,ΟΜΩΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ 90ΛΕΠΤΟ (????)...
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙΣ 4-5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΑ TΑ ΒΑΛΕΙΣ;;;;;EΠΙΕΙΚΩΣ Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ-ΤΡΑΓΙΚΗ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.KAΛΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ'' ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΑΠΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟΙ,ΓΕΛΟΙΟΙ,ΓΡΑΦΙΚΟΙ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...

    ΥΓ:EL LOCO ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΟΠΑΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ 2 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ'' ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα Rallakia13 καλη παναθηναικη εβδομαδα να εχουμε...
    η καφριλα και ο πολεμος σε ολο τους το μεγαλειο...
    στο τηγανι ολες οι απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι έγινε ρε παιδιά; χτύπησαν κανένα παιδάκι; δώστε μου το λινκ με την ιστορία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΕ PASSENGER...
    http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_1566.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΜΟ στο high tv,εκανε καταγγελια κ η μανα αλλου μικρου παιδιου οτι του την επεσαν στο βαγονι μοναστηρακι κ του εριξαν μπουνια στα γυαλια κ αυτος ηταν με την μανα του κ του ειπα 'τωρα μαζεψε τα γυαλια σου βαζελε'..

    αυτο ειναι το επιπεδο των απογονων ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ..

    κ παντα 10 σε 1...κ 13χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. LAPLACE EINAI OI ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΡΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ...
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΟΜΑΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ...ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ...KATI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ''ΑΝΤΡΕΣ'' ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ...

    ΜΕ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ
    ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...
    ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΤΑΝΕ...
    ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΓΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΟΥΝΙΑ)
    Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ ΤΡΙΠΟΥΣΤΕΣ (=3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ)...
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
    ΤΣΟ&ΛΟ για να βαλουν μυαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδιά έχω μεγαλώσει στην Καλλιθέα και αυτά τα πεσίματα στο τραίνο είναι συνηθισμένα.
    κατά βάση από Πετράλωνα και κάτω, όμως καμιά φορά ανεβαίνουν και λίγο προς τα πάνω (αν και κάποιες φορές στο Θησείο έχουν φάει τρέξιμο).
    τι να λέμε, είναι γνωστά πράγματα αυτά, όσο και να φωνάζουμε δε θα αλλάξει κάτι γιατί είναι τα αγαπημένα παιδιά του ελλαδικού κράτους.
    the passenger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχουν φάει τρεξιμο πολλές φορές όχι κάποιες και είναι απιστευτα λυράτες κότες. Μόνοι τους και στα ίσια ποτέ. Πείτε του μητσάκου(τον θυμάστε απο την εκπομπή το μουσάκια?)στη Πάντειο γιατί κυκλοφορούσε σα την κότα και όταν του φωνάζανε κωλογαυρε έτρεχε να πάρει το λεωφοριάκι γρήγορα? Στα Πατήσια 4 άτομα είχαμε τρέξει ένα κοτέτσι (τουλάχιστον 25 θα ήταν) κόκκινες κότες, ρόμπα τελείως ... και εμείς το πέσιμο το κάναμε για να μη προλάβουν να μας την πέσουν εκείνοι. Η αντίδραση τους? Τα πόδια στον ώμο...Τα θυμάμε και γελάω...
    Πολλά σκηνικά παιδια, πολλές φορές σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ...
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ...
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ...
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ...
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΣΟ+ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ GAY-RO ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΜΕ 4 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ...ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΛΑΓΟ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΩ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ
    ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ , ΚΕΡΑΤΑ
    ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΕΦΤΑ

    ΑΜΕTΡΙΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΗΝΙΚΑ
    ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ 7
    ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΝΑ
    Η ΠΟΥΤΣΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

    ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΑ
    ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ

    ΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΚΟ
    ΤΗΝ ΣΤΗΝΕΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ
    ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΞΕΚΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

    ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
    ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ
    ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
    ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: