Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τζιμπρίλ Μόνο Εσύ!!!



Με ηγέτη τον Τζιμπρίλ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Εργοτέλη και μπήκε με το δεξί στο 2010, ανεβάζοντας και την διαφορά στο +5 από τους απογόνους . Η ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι έστειλε ακόμη ένα μήνυμα συνεχόμενης βελτίωσης, αφού παρόλο που δεν είχε υψηλή απόδοση κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 εις βάρος της και να σκοράρει 4 εντυπωσιακά γκολ. Αγωνιστικά, η ομάδα στην αρχή του παιχνιδιού έδειξε επηρεασμένη από την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και το γκολ του Εργοτέλη ήταν ευεργετικό για να αφυπνίσει την ομάδα μας.
Ο Σισέ βλέποντας τους συμπαίκτες του να μην έ
χουν ξυπνήσει από το γκολ του Εργοτέλη, το πήρε πάνω του, βάζοντας τους πρώτα τις φωνές και στη συνεχεία, πηρέ το όπλο του πυροβολώντας δύο φορές φτάνοντας τα 13 τέρματα.
Ο Εργοτέλης ήρθε στην Αθήνα αποφασισμένος να μα
ς κάνει την ζημιά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει 4 τεμάχια για το ταξίδι της επιστροφής. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη παρά την διαφορά των 5 βαθμών και όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός.
Το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας, αν θέλουμε να το κά
νουμε δικό μας!


Σε ατομικό επίπεδο, ο Σισέ ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας, έβαλε την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές. Πήρε την ομάδα στις πλάτες του και στην φάση του 30 λεπτου έγινε αριστερό μπακ δείχνοντας στους υπόλοιπους ποιος είναι ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Λέτο μπήκε φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί μ
ε τον Τζιμπρίλ αποτέλεσαν ένα φονικό δίδυμο, το οποίο όταν έχει κέφια τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Ο Λέτο με το εντυπωσιακό γκολ που έβαλε και την εξαιρετική ασίστ στον Σισέ έστειλε το δικό του μήνυμα στον προπονητή του και ο Νιόμπλιας θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη.


Το πάθος του Βύντρα σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μας κάνει όλους να ξανασκεφτούμε τη θέση του στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι τον έχουμε αδικήσει! Μπορεί να μην είναι ο σούπερ παίκτης αλλά μέσα στο γήπεδο δίνει πάντα την ψυχή του και νομίζω ότι μαζί με έναν στόπερ κλάσης ο Βύντρα έχει πολλά να δώσει ακόμη με την πράσινη φανέλα.
Ο Νίνης είχε διάθεση, προσπάθησε να κάνει πράγματα μέσα
στο γήπεδο αλλά δεν του βγήκαν και πολλές φορές έψαχνε να βρει την θέση του. Η έμπνευση του Νιόμπλια να τον βάλει στα αριστερά, αντί του Λέτο, ήταν λανθασμένη λόγω του ότι ο Νίνης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή τη θέση.


Ο Σαλπιγγιίδης κάθε φορά μας δείχνει με την απόδοσή του ότι υπάρχει και φιλότιμο δίνοντας πάντα ότι μπορεί στην ομάδα - αν είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να γράψει και αυτός το όνομά του στον πινάκα των σκόρερ. Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του θα πρέπει να τελειώσει άμεσα γιατί δεν κάνει καλό σε καμία πλευρά.
Είναι δικαίωμα του
να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη αλλά θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα γιατί τον έχει γεμίσει άγχος η ιστορία αυτή και από την άλλη, η ομάδα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστατή του άμεσα αν δεν ανανεώσει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα ήθελα να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα γιατί το αξίζει.
Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης είχαν κάποια καλά ξεσπ
άσματα στην απόδοσή τους αλλά πολλές φορές αφήναν εκτεθειμένο και μόνο του τον Ζιλμπέρτο να μαρκάρει δύο και τρεις αντιπάλους.


Η είσοδος του σταρχιδιστή Τζιόλη στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά του Νιόμπλια και της διοίκησης, αφού με αυτό τον τρόπο δημιουργείται άσχημη αύρα στην ομάδα. Δεν ξέρω αν η πρόθεση της διοίκησης ήταν να πάρει το μήνυμα ο Τζιόλης από τον κόσμο για να μας αδειάσει την γωνιά αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερε.
Το θέμα είναι ότι ο Νιόμπλιας πρέπει να καταλάβει ότι ο παί
κτης αυτός είναι μαύρο πρόβατο για τους οπαδούς και δεν πρέπει να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα ούτε καν στα φιλικά.
Το κράξιμο που έφαγε από την εξέδρα το προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του με τη μηδενική πρόσφορα του στην ομάδα μας τόσα χρόνια αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, όπου με περίσσιο θράσος ζητούσε και τα ρέστα από τον Παναθηναϊκ
ό!


Όσον αφορά στις δηλώσεις μεταμελείας του Κλέιτον, αυτό που έχω να πω είναι ότι αν τελικά δεν φύγει από την ομάδα θα πρέπει να μιλήσει στο γήπεδο με την απόδοση του και όχι στον τηλεοπτικό φακό. Το έχω ξαναπεί ότι είναι πολύ καλός παίκτης και αδικεί μόνος του τον εαυτό με την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.
Τελικά, ο Τεν Κάτε δεν έκανε λάθος για αυτούς που τέθηκαν εκτός ομάδας πιστεύω, πλην του Μάτος που σίγουρα αξίζει να είναι μέλος της ομάδας μας αγωνιστικά αλλά και λόγω χαρακτήρα.



Ο Νιόμπλιας στην προσπάθειά του να τους χωρέσει όλους στην βασική ενδεκάδα θυσίασε τον Λέτο και την αριστερή πτέρυγα με αποτέλεσμα ο Σπυρόπουλος να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Καλό θα ήταν στην παρούσα φάση να μην γίνονται τέτοιες αλχημείες γιατί κάποια στιγμή μπορεί να αποβούν μοιραίες για την ομάδα μας.
Επίσης, στην αμυντική λειτουργία της ομάδα μας δεν υπήρξε κα
νένα σημάδι βελτίωσης αφού παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα στα στημένα και έλλειψη αυτοπεποίθησης ακόμη μία φορά. Από την στιγμή που ο Νιόμπλιας πιστεύει ότι είναι δύσκολο να πάρουμε αμυντικό- Κiller την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα πρέπει να βρει τους τρόπους εκ των έσω, ώστε να βελτιωθεί η άμυνα για να μην καρδιοχτυπάμε σε κάθε επίθεση των αντιπάλων.


Η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική και έδιναν συνεχώς ώθηση στην ομάδα αλλά οι 30.000 κόσμος πιστεύω ότι είναι λίγοι για το ΟΑΚΑ αλλά και για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.
Η πλευρά των οργανωμένων δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει παλμό με το τραγούδι αλλά καλό θα ήταν να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι και όχι μόνο όταν τα πράγματα πάνε καλά ή για να κράξουν.

Επίσης, η εικόνα στο Μπάσκετ με τους 5.000 μόνο οπαδού
ς από τους 30.000 που ήταν στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που μου προκάλεσε μεγάλη πίκρα.
Είναι άδικο και άσχημο να ξεχνάμε τον αυτοκράτορα και ότι μ
ας κάνει να ζήσουμε όλα αυτά τα χρόνια γι αυτό δεν πρέπει ποτέ να τον αφήνουμε μόνο!!!

Τα λόγια είναι περιττά!!!


15 σχόλια:

  1. καλή νέα Παναθηναική χρονιά αδελφέ, δε τα είπαμε...

    Κάνει κρύο εκει πάνω στη κορυφή αλλά γουστάρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη μας χρονια αδελφε και με πρασινες επιτυχιες παντου!!!
    οσο για το κρυο δεν πειραζει,υπομονη ως τον Μαιο,για να ζεσταθουμε μια και καλη με το νταμπλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΔΕΛΦΕ
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ!
    λοιπον,συμφωνω 100000% με οσα γραφεις..πολυ σωστος σε ολα!
    ο τζιμπριλαρος πηρε μπροστα κ τωρα θα βαλει 30 γκολ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..πολυ πονηρο το ματς με το παραρτημα τους στην ξανθη..

    να δουμε..ειμαστε μπροστα κ τους εχουμε,.δεν πρεπει να αυτοκτονησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα laplace και καλη χρονια φιλε μου
    ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    συμφωνω οτι το παιχνιδι με την Ξανθη ειναι παγιδα και χρειαζεται προσοχη και υπερπροσπαθεια.
    Με διπλο στην Ξανθη τιποτα δεν μπορει να μας σταματησει, ελπιζω να τα καταφερουμε!!!
    καλη συνεχεια για το blog σου στην ''wordpress" και θα ειμαι παντα εκει!!! Παμε γερα και δυνατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ AΔΕΛΦOY EL LOCO.ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ (ΟΥΤΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ" ΤΙΣ (ΩΩΩ...ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ) 7-01-09 ΚΑΘΩΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ,ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΣΕ 35.000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;TΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ-ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΩΝ-ΤΡΙΠΟΥΣΤΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΛΠ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...
    ΥΓ:ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ.ΡΕ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΤΟ 3-2 ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ (ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ 3-0 ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ);;ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Rallakia
    Τα κορίτσια σήμερα μπροστά σε χίλιους οπαδούς έδειξαν πόσο φίνα είναι όταν έχουν τον κόσμο μας δίπλα τους!
    Πιστεύω δεν είναι τυχαία η επιλογή του Κάκου αφού τις περισσότερες φορές που ανεβαίνουμε στην Ξάνθη στήνεται χειρουργείο. Η ομάδα όμως πρέπει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια το Σάββατο και να πάρει το διπλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα κ απο εμενα..
    τι να πω ρε γμτ?με προλαβατε!

    παντως ειναι ωραια εκει στην κορυφη!!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ EL LOCO!!ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΑ 8 ΔΕΝ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ (ΗΤΤΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ).ΣΚΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;)...ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ...ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ (2 ΓΚΟΛ OFF-SIDE ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ,ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΛΠ.).ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα Μπακαλιαρινα μου και καλη χρονια!!!
    ωραια στην κορυφη αρκει να παραμεινουμε...
    διπλο στην Ξανθη και παμε για αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλησπερα rallakia13
    αυριο θα περασουμε απο μεγαλο χειρουργειο και πρεπει η ομαδα να ειναι προετοιμασμενη καταλληλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα και απο μένα,Όντως τα κοριτσία ειναι άλλη ομαδα με τον κόσμο δίπλα τους,αλλα η μη προσελευση του κοσμου δεν αποτελει αλοθι για τις κακες εμφανισεις και για την ηττα απο τις γαυρινες που πριν αρχισει το πρωταθλημα ηταν διαλυμενη ομαδα!.
    Συμφονω σε ολα σχεδον που λες loco, για τον αγωνα με τον Εργοτέλη,στο μονο που εχω ενσταση ειναι στην αποψη σου για τον Βυντρα.Ο Λουκας παντα τα εδινε ολα για την ομαδα,απλα ειναι αρκετα μετριος και το ενα του "τσαφ" που θα κανει σημαινει γκολ για τους αντιπαλους.Δεν λεω να φυγει,αλλα ο Βυντρα ειναι χρησιμος σαν εργαλειο,να του πει δηλαδη ο προπονητης ανα 3 ματς,πηγαινε σβησε τον ταδε(πχ τον τονι τωρα που πλησιαζει η ρομα)αυτο μπορει να το κανει πολυ καλα.Ομως ειναι πολυ αγχωδης και επιρεπης στο λαθος,δεν κανει για βασικος στον παο.
    Και για τον σαλπι οκ φιλοτιμος κανει διχνει,αλλα με ΚΟΥΡΑΣΕ αυτο το φιλοτιμος ειχα να δω να κανει ντριπλα απο κεινο το ματς με την Λαρισα πριν 2 χρονια απο μπαλια του Εκι στον τερματοφυλακα,δεν υπαρχει εξτρεμ που δεν εχει ντριπλα σεντρα και μπουκα!,βεβαια η βοηθεια του στο μαρκαρισμα ειναι πολυτιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα μαγε
    φιλε πιστεψε με τα κοριτσια χωρις τον κοσμο διπλα τους χανουν το 50% της δυναμης τους. Η ομαδα αυτη εχει δημιουργηθει απο τους οπαδους και χωρις αυτους νιωθει μιση.
    οσον αφορα τον Βυντρα συμφωνω οτι ειναι μετριος αλλα το κραξιμο που εχει φαει δεν το αξιζε. π.χ. ο Νιλσον ηταν καλυτερος του; γιατι δεν τον εκραξε ποτε η εξεδρα; τουλαχιστον ο Βυντρα περα απο τις γκελες του εχει προσφερει πολλα με την πρασινη φανελα για να θυμομαστε(Σεβιλλη, Αρσεναλ,Μπαρτσα,Παοκ,Αρης...)ενω καποιοι αλλοι π.χ Τζιολης παρολο που δεν ειχαν προσφερει τιποτα, δεν τους κραξαμε κιολας.Πιστευω οτι τον εχουμε αδικησει ολοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και από μένα.
    Θα κερδίσουμε αύριο. Εύκολα.
    Η αύρα έχει αλλάξει.
    Ο θείος δεν κάνει μεταγραφές και ετοιμάζεται να διώξει τον Ζίκο γιατί ζήτησε παίκτες. Και δεν κάνει μεταγραφές γιατί ξέρει ότι θα χάσει τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαζί σου πως το κράξιμο ήταν άδικο,δηλαδή ο Πάντος του Ολυμπιακού ειναι καλύτερος του?..Αλλά παντα ο Ολυμπιακός φρόντιζε να έχει κάποιον να καλύπτει τα λάθη του Πάντου,όπως τωρα έχει τον Μελλμπεργκ που "φτιάχνει"τον Αβρααμ.Εμεις τον βύντρα ΠΑΝΤΑ τον είχαμε απροστάτευτο,χωρίς καποιον μεγάλο παίκτη δίπλα του!.Όπως έχουμε τώρα τα σέντερ μπακ καντεδες και σαρριεγκηδες.Επιμένω ο Βύντρα ειναι η ΤΕΛΕΙΑ αλλαγη και το ΤΕΛΕΙΟ εργαλειο,αλλα λογω του αγχους και της μηδαμινης αυτοπεποιηθησης(ένα σεντερ μπακ πρέπει να έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτοπεποιηθηση) δεν μπορει να είναι μονιμα βασικος!.είναι παίκτης "ειδικών" αποστολών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα passenger
    μακαρι να εχεις δικιο για το παιχνιδι με το παραρτημα τους αλλα δεν σου κρυβω οτι το φοβαμαι πολυ, ιδιαιτερα το μουνοπανο το Κακο.
    Μαγε respect και καλως ηρθες στο παρεακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: