Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Κάλεσμα... Tίτλου!



«Αδέρφια αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας με τον Νιόνιο στη Νέα Σμύρνη.
Δυστυχώς η φασισιτική απαγόρευση μετακινήσεων σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που έχει εφαρμοστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης δε μας αφήνει περιθώρια στο να είμαστε δίπλα στην ομάδα.

ΌΜΩΣ!


Επειδή το παιχνίδι αυτό πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά όλοι, καθώς άλλη βαθμολογική απώλεια δεν επιτρέπεται έχει αποφασιστεί από τους συνδέσμους η αυριανή μας παρουσία στο προπονητήριο της παιανίας στις 15.30 το μεσημέρι.


Όσοι περισσότεροι μπορούμε να είμαστε εκεί λοιπόν, για να δώσουμε το μήνυμα στους παίκτες μας ότι θέλουμε τους 3 πόντους αύριο.Να τους δώσουμε να καταλάβουν από νωρίς αύριο, ότι πρέπει να τα δώσουν όλα.


Ραντεβού αύριο στην Παιανία λοιπόν.Το πρωτάθλημα αυτό έχουμε πει ότι θα το πάρουμε κι εμείς και το εννοούμε.


ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».


ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ13!!!!

4 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    επιτελους αναρτηση,μας ελειψες!
    2 νικες αυριο!μπαλα με πανθηρωνιο κ μπασκετ με γκει!παμε γερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    και εμενα μου λειψατε αδελφε
    νικες και μονο νικες παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω... Όμως το βράδυ ΟΛΟΙ στο κλειστό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ 20ΠΟΝΤΗ ΨΩΛΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!!ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.....
    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΧΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΗ ΚΑΙ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: