Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

6 στα 6!!!



Ο Παναθηναϊκός μας έπειτα από την άλωση της Ρώμης, άλωσε και την Ν. Σμύρνη κερδίζοντας τον Νιόνιο εύκολα, απλά και κυρίως καθαρά. Απομένουν 6 τελικοί πλέον και το ζητούμενο είναι το 6 στα 6 για να καταφέρουμε να είμαστε πρωταθλητές γιατί πολύ απλά είμαστε η καλύτερη ομάδα και όποιος έχει αμφιβολίες μπορεί να ρωτήσει τους Ρωμαίους.
Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει για λίγο, αφού πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και αυτό
πρέπει να μπει καλά μέσα στο μυαλό όλων.


Ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα μας με τον Νιόνιο δείχνει ότι όλοι μέσα στην ομάδα και κυρίως ο Νιόμπλιας κατάλαβαν ότι στην φάση που βρισκόμαστε το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Ο Παναθηνα
ϊκός θα μπορούσε άνετα να μας προσφέρει και πλούσιο θέαμα στα επόμενα παιχνίδια αλλά αφού παίκτες και προπονητής κατάφεραν να φέρουν την διάφορα από το +8 στο +2 τώρα το μόνο που μετράει είναι οι 3 βαθμοί της νίκης σε κάθε ματς που απομένει.
Απλά μαθηματικά :3x6=18 και είμαστε πρωταθλητές
!!!

Ο Τζιμπρίλ συνεχίζει να παίρνει την ομάδα μας από το χέρι σαν πραγματικός ηγέτης και να την οδηγεί στην κορυφή. Αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και έχει καταφέρει να κάνει πράξη ότι μας είχε υποσχεθεί. Την αξία του δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κάνεις, τα 25 γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις μιλανε από μόνα τους και η κλήση του στην Εθνική Γαλλίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για όλα όσα έχει καταφέρει να πετυχει με την πράσινη φανέλα.
Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα είναι ότι έχει αγαπήσει τον Παναθηναϊκό, έχει δεθεί με τους οπαδούς μας και γενικά η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων μας κάνει όλους να τον γουστάρουμε και να τον αγαπάμε.


Η παρουσία του κόσμου στην Παιανία πριν από το παιχνίδι, έδωσε ώθηση και δύναμη στην ομάδα για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αυτοσκοπός και με κάθε τρόπο προσπαθεί να το περάσει και στην ομάδα.
Ο Τζιμπρίλ σε δηλώσεις του έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα και ο κόσμος να γίνουν ένα - άλλη μία κίνησή του που δείχνει να έχει κερδίσει μία θέση στην Θύρα 13.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να είναι κοντά στην ομάδα και μακάρι κάποτε όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού να καταφέρουν να νιώσουν αυτή την αστείρευτη αγάπη που νιώθουμε για το πράσινο μεγαλείο!!!



Εμείς θα είμαστε κοντά σας και θα σας στηρίζουμε – Εσείς νιώστε και κάντε πράξη τα όνειρα όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού. Πρωτάθλημα –Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!!!



4 σχόλια:

  1. ΑΡΓΗΣΕΣ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΡΕ ΘΗΡΙΟ.ΩΡΑΙΟΣ,ΧΑΧΑ!!!!!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΙΛΙΟΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΛΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα rallakia13
    οπως εχεις καταλαβει αδελφε καλιο αργα παρα ποτε χαχαχαχα...
    τρεχουν τοσο γρηγορα τα θεματα γυρω απο την ομαδα που δεν τα προλαβαινω, γαματα.
    χαιρομαι πολυ που σου αρεσουν τά αρθρα μου αδελφε!!!
    6 στα 6 αδελφε και να πανε να γαμηθουν ολοι αυτοι που προσπαθουν με καθε τροπο να μειωσουν το πρασινο μεγαλειο. ΤΡΕΜΠΛ για να γουσταρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ!!ΜΕ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ:O ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    YΓ:KΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!ΧΩΣΕ ΑΔΕΛΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σαι καλα rallakia13!!!
    εκφρασου ελευθερα, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: