Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Άντε και γαμηθείτε όλοι!!!


Σας ευχαριστούμε!!! Τα καταφέρατε να μας ξενερώσετε!!! Μπράβο!!!  
Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει Παναθηναϊκός, βγάλτε την φανέλα και Ουστ!!! 
ΠΑΟ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΘΥΡΑ 13!!! 
Αφού   δεν μπορείτε να νιώσετε την αγάπη και την τρέλα των οπαδών, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε να γαμηθείτε!!!
Τρελαίνομαι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

20 σχόλια:

  1. Οχι φιλε εγω δεν προκειται να τους βρισω
    Καποιες φορες το θες πολυ αλλα δεν το μπορεις
    Μεχρι το 0-1 τους παιζαμε μονοτερμα,πιεζαμε,τρεξαμε πολυ αλλα δεν καταφεραμε να βαλουμε το γαμημενο το γκολ
    Ημασταν πολυ καλυτεροι,καναμε πολλες φασεις δημιουργησαμε ευκαιριες,αλλα δεν τις εκμεταλλευτηκαμε ! Ετσι πανε αυτα. Και αφου δεν τα βαλαμε εμεις το εβαλαν αυτοι οι σαπιοι.
    Δυστυχως ρε μαγκα μετραει μονο το αποτελεσμα,αλλα ειδα την ομαδα να προσπαθει,να τα δινει ολα αλλα δεν τα καταφερε.Το ηθελε ,το κυνηγησε αλλα δεν της βγηκε!
    Συνεχιζουμε ενωμενοι και δυνατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα φιλε
    Ενοειται οτι συνεχιζουμε ενωμενοι και δυνατοι, Νταμπλ θα παρουμε,ολους θα τους τρελανουμε!!!
    Σε ολα τα παιχνιδια ειμαστε καλυτεροι αλλα πιστευω οτι τους απογονους επρεπε να τους τελειωσουμε, και δεν το καναμε!!!
    Οσον αφορα τα μπινελικια, μολις γυρισα απο το γηπεδο και δυστηχως δεν εχω καταφερει να ηρεμησω ακομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΕΣΤΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!! ΤΟ 2007 ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ,ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ?
    ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!
    ΤΟ 2008 ΕΦΑΓΑΝ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ!!!
    ΜΑΓΚΕΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..........
    ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!!
    ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω φιλε μου!!!
    ομολογω οτι με τις αποψεις σου , εχεις καταφερει να με ηρεμησεις, αδελφε!!!
    Παο Θρησκεια στην Ιταλια και ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @el loco οκ φιλος,σε καταλαβαινω ειλικρινα.Εγω δεν πηγα γηπεδο (λογω αποστασης ειμαι απο Αλεξ/πολη,αλλα σπουδαζω Σερρες) και το βλεπω ψυχραιμα,αλλα πιστευω και 'συ το ιδιο πιστευεις.
    Φιλε απο Ιταλια με εναν καλο κεντρικο αμυντικο και ενα δεξι χαφ μακαρι Θεε μου να ειναι ο Γκοβου(αφου φευγει ο Δημητρης) θα ειμαστε μια χαρα.Η ομαδα θεωρω εχει κουσουρια απο εποχη Τεν Κατε που ο Νιοπλιας μπορει να διορθωσει.Ας τον κρινουμε οταν παρει την ομαδα απο την αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα El Loco, απαξιωση οχι, ομως με το δικιο σου τσαντιστηκες, οπως κιεγω και ΟΛΟΙ μας. Παιρνουμε νταμπλ και χανουμε απο εναν απιθανο ΟΣΦΠ. Ελεος!!

    Ημασταν καλυτεροι και ατυχοι. Αλλα δεν μπορουμε να σταθουμε εκει. Σημερα ΟΛΑ ηταν με το μερος τους. Και δεν τα καταφεραν...

    Οσοι ΔΕΝ μπορουν να σηκωθουν να φυγουν, απο προπονητη μεχρι παιχτες με υπαλληλικη νοοτροπια και παχυλα συμβολαια που δεν προσφερουν τιποτα.

    Και ειναι πολυ κριμα για το απιστευτο ξενερωμα στους 65000 οπαδων, που απο την αρχη της σεζον ειναι διπλα στην ομαδα...

    Νταμπλ φετος και ΟΛΟΙ μαζι απο το καλοκαιρι με σωστο προγραμματισμο μα χτισουμε τον Μεγαλο Παναθηναϊκο μας.

    Καλο βραδυ φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω παντως συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!
    ετσι ακριβως!

    καλημερα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην τρελένεστε. Αναδιοργανωθείτε και κοιτάξτε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να πω ρε φιλε??
    να σου πω οτι εχεις δικιο...και εγω μεσα στα νευρα οπως ολοι μας!!
    να σου πω οτι εχεις αδικο....μεχρι το 65 τους ειχαμε για πλακα(επρεπε 4αρα..αλλα πουτανα μπαλα)!!
    οτι και να πεις ειναι λιγο..
    ας παρουμε αυτο το γαμημενο το πρωταθλημα και ας κανονιστουν μετα
    ο κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τα εχει δωσει ολα μεχρι εκει που δεν παει!!!
    Υ.Γ
    για μενα ειναι γαμημενο το πρωταθλημα οταν δεν εχω νικησει γαυρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε οχι κι ετσι ρε φιλε. Μη γινομαστε γαβροι. Ειμαστε οπαδοι με προσωπικοτητα. Θα παρουμε νταμπλ και μονο αυτο μετραει. Οι οπαδοι φαινονται στα δυσκολα.
    Ειμαστε παναθηναικοι και οχι αντιολυμπιακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακολουθώ το blog σου και συμφωνω σχεδόν σε όλα.
    Φίλε όμως ένα έχω να σου πω...
    Τα έχω πάρει και εγώ άγρια με τα χθεσινά ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ.
    ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!
    Υ.Γ. Δεν εχω διαβάσει πουθενά ότι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην ΠΑΕ είναι ο τουλούμπας ο Αντωνίου. Τις μαλακίες τις δικές του πληρώνουμε μια χρονιά τις μαλακίες τις δικές του πληρώσαμε και χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστό το τελευταίο ποστ του ανώνυμου. Δες το πρωτοσέλιδο του Γκόντζου σήμερα και θυμύσου το σύνθημα των γαύρων : εεε,οοο φέρτε μας το 7ο και φύγετε απο δώ.

    Αυτή δεν είναι δικια μας νοοτροπία. Απο στήριξη 2 χρόνια τώρα άλλο τίποτα. ΑΠλα το καλοκαιράκι θελει ΞΕΣΚΑΤΑΡΙΣΜΑ. Και δεν εννοώ Καντε, Σαρριέγκιδες αυτα είναι τα απλά. Για κάποιον άλλον που αρχίζει απο Κ βαράει η καμπάνα, και κάποιον που αρχίζει απο Σ και ακούγεται πως πάει προς βορρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελπίζω να μη γίνει καμία στραβή.
    πολύ σίγουρο το έχουμε πως θα τις κάνουμε τις 2 στις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε.
    ο Ατρόμητος στον πρώτο γύρο μας έβγαλε την ψυχή.
    όποια ομάδα μας έβγαλε την ψυχή στον πρώτο γύρο μας την έβγαλε και στον δεύτερο.
    πλάκα πλάκα μόνο Εργοτέλη και Λάρισα έχουμε καθαρίσει φέτος.
    εγώ δεν το έχω καθόλου σίγουρο πια.
    μακάρι να κάνω λάθος και να φάω τα αρχίδια μου.
    συμφωνώ πάντως με τον τίτλο του ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΔΕΛΦΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΤΙ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 65.000 ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΕΟΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ...
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑ,ΡΕΖΙΛΙΚΙ,ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚAI ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ????ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΖΟ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ...ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ,ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα σε ολα τα πρασινα αδελφια!!!
    Ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!! Το ποσο αγαπαμε και στηριζουμε την ομαδα μας φαινεται και απο τα σχολια ολων σας!!! Μετα την πικρα, ηρθε το ξεσπασμα και αφου ξεσπασαμε ολοι μαζι συσπειρωνομαστε και προχωραμε ενωμενοι για το καλο του Παναθηναικου μας. Αυτο σημαινει Παναθηναικη υγεια μεταξυ μας!!!!
    Μεσα απο το GREEN VOICE 13 νιωθω πως ολοι ειμαστε μια οικογενεια και πως ολοι μαζι, ενωμενοι, μπορουμε να καταφερουμε τα παντα!!!
    Σας ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΟΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΠΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ.
    ΦΙΛΙΚΑ akisdelphi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΑΤΥΧΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΠΡΟΧΘΕΣ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΗΛΕΥΜΑ-ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΖΑΝ.ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΥΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΔΩΣΩ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛΜ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΨΑΝ ΜΕ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ...
    ΥΓ:EΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΕ akisdelphi ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ.ΑΝ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ,ΘΑ ΣΚΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕΣ' ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν δίκιο τα παιδιά, οι βρισιές δεν βοηθάνε πουθενά. Πιστεύω οτι ο El Loco έγραψε το post εν βρασμό ψυχής. Ξεκινάει μία νέα εποχή για τον ΠΑΟ και αυτό έχει σημασία. Ορίστε κι ένα βιντεάκι για να γελάσουμε λίγο:

    http://www.youtube.com/watch?v=nSga5g0PRTg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ,Ο ΨΕΥΤΗΣ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΛΠ.ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ,ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ;;;;ΕΛΕΟΣ...
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.ETΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...
    ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;AΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΑΜΥΝΤΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ) ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ,ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΑ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ...ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η...ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: