Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Μαζί θα αλλάξουμε επίπεδο!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του προσωπικού του blog στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ώστε όλοι μαζί να... εκτοξεύσουν το «τριφύλλι»!

"Την προηγούμενη φορά που σας έγραψα είχαμε μόλις εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτή τη φορά σας γράφω έχοντας κατακτήσει και το Κύπελλο. Η χαρά μου είναι διπλη γιατι ότι στόχο βάλαμε φέτος τον πετύχαμε….και πλέον εχουμε μια μεγάλη γιορτή να απολαύσουμε και ειλικρινά την περιμένω όπως έναν μεγάλο αγώνα. Δεν έχω άγχος αλλά μεγάλη προσμονή για αυτή τη φιέστα διότι επιτέλους θα βρεθούμε όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, εγώ, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και όλοι εσείς αγκαλιά με την μεγάλη κούπα!

Ξέρετε ότι περάσαμε δύσκολες στιγμές για να φτάσουμε ως εδώ και αυτή είναι μια πραγματικά σπουδαία ανταμοιβή για όλους μας. Έμαθα μάλιστα ότι θα παίξουμε και ένα παιχνίδι με παλιές δόξες του Παναθηναϊκού κι αυτό είναι μια πραγματικά υπέροχη ενέργεια που τιμάει την ιστορία του συλλόγου. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και σίγουρα προμηνύεται το καλύτερο πάρτι της χρονιάς!

Το καλύτερο μέχρι τα επόμενα φυσικά που θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Το μεγάλο στοίχημα για όλο τον Παναθηναϊκό είναι να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο και όχι μόνο να ξεπεράσουμε τους αντιπάλους μας αλλά και τους εαυτούς μας. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να παρουσιάσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και προπονητικό τιμ; Σίγουρα. Έχουμε πολύ ισχυρή διοίκηση Φυσικά. Έχουμε το καλύτερο κοινό; Αναμφίβολα.

Άρα, έχουμε όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα για να πάει πολύ ψηλά και να κάνει το βήμα παραπάνω. Πολλοί με ρωτάτε αν θα φύγω από τον Παναθηναϊκό για κάποια άλλη ομάδα. Σας απαντώ πως δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου ή που κυνηγώ αυτή τη περίοδο. Η φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω εδώ, μαζί σας, να παίξω στο Champions League και να πάρουμε ξανά το double. Δεν είμαι από τους τύπους που ίσως κάποιοι πιστεύουν πως παίζουν μόνο για τα χρήματα. Απολαμβάνω τη ζωή στην υπέροχη χώρα σας και την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Οπότε μην ακούτε όσα λέγονται γιατί θα με βλέπετε και του χρόνου στα πράσινα".
Τζιμπρίλ
El Loco: Για πάντα στην Πανάθα, Τζιμπρίλ!!! Respect!!!




3 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΧΑΧΑ!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ!!!!
    ΥΓ:ΠOΣO ΠΛAKA EXEI KAI ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦΦ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ CHAMPIONS LEAGUE,ΠOY ΔEN TO BΛEΠΩ...
    ΥΓ2:ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΧΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΕΣΤΑ...ΧΟΧΟΧΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟ+ΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ ΠΡΑΣΙΝΗ!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος είναι η ευκαιρία μας με δυο παικταράδες να ανέβουμε επίπεδο και μαζι με τον τζιμπριλ να χαιρόμαστε και εμείς μπαλίτσα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: