Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Για Τον Παναθηναϊκό μας


Τα κεφάλια μέσα, κανείς μας δεν περισσεύει!!! Ο Νταμπλούχος Παναθηναϊκός το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα για να εκτοξευτεί και όχι εσωστρέφεια και εγωισμούς. Μέτοχοι, φυλλάδες, «Παναθηναϊκάρες» και λοιποί παρατρεχάμενοι, κάντε ησυχία, βγάλτε το σκασμό γιατί ο Παναθηναϊκός μας δεν αντέχει άλλο κάρβουνο!!!

Στο σημερινό Δ.Σ, βάλτε τον Παναθηναϊκό πάνω απ΄ όλα, πάρτε αποφάσεις για τώρα και για πάντα και κόψτε τον βήχα σε όσους χρησιμοποιούν τον Παναθηναϊκό για προσωπικές φιλοδοξίες και για τα συμφέροντα τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι Ιδέα και ανήκει στον λαό του, μην το ξεχνάτε αυτό!!!

3 σχόλια:

  1. δικιο εχεις!ετσι θα επρεπε να ειναι ωστοσο τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως.
    βλεπεις ο πολεμος ειχε ξεκινησει μερες τωρα και δυστυχως καλα κρατει και δυστυχως οι περισσοτερες βολες πεφτουν σε εκεινον που προσεφερε τα μεγιστα,και αναφερομαι φυσικα στον παυλο.
    οπως και να εχει μακαρι να σταματησει ο εμφυλιος,μακαρι να πρυτανευσει η λογικη για το καλο της ομαδος πανω απο ολα γιατι φετος ειναι η μεγαλη μας ευκαρια.μπορουμε να πετυχουμε πολλα αλλα μονο ενωμενοι γραφουμε ιστορια!

    υ.υγ-το λιμανι βουλιαζει,ολοι οι αρουραιοι εδω στον πειραια ειναι μεσα στην μαυρη μιζερια!!!!τι τελεια που ειναι η ζωη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ,ΠΟΥ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΑΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;;;;ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονη μεχρι την Παρασκευη,αδελφια οπου πιστευω οτι θα ξεκαθαρισει η κατασταση. ΑΣΠΙΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: