Σάββατο 22 Μαΐου 2010

De Profundis...



Χιλιάδες σκέψεις περνάνε καθημερινά από το μυαλό μου για όλα τα θέματα που αφορούν στην μεγάλη μας αγάπη, τον Παναθηναϊκό, τις οποίες και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αδέλφια αλλά λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων τον τελευταίο καιρό δεν τα έχω καταφέρει.
Με αφορμή το ΔΣ της ΠΑΕ και την παραίτηση του Πατέρα απο την θέση του προέδρου, νιώθω την ανάγκη - έχω δεν έχω χρόνο - να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου για τα πρόσωπα της διοίκησης αλλά και για τον πόλεμο που γίνεται συστηματικά στον Παναθηναϊκό μας.



Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο λαός του Παναθηναϊκού, πριν από δύο χρόνια, βγήκε στους δρόμους με το συλλαλητήριο γιατί δεν άντεχε την ανικανότητα του Τζίγκερ, δεν άντεχε την μιζέρια, την αδιαφορία, την κοροϊδία, την αδικία, την παράγκα, την προπαγάνδα του Τουλούμπα, το ticket club, τον Μήτσου, τον Φιλιππίδη, τους αυλικούς, τους «Παναθηναϊκάρες» και το κυριότερο, δεν άντεχε να μην βλέπει τον Παναθηναϊκό στην θέση που του αρμόζει: Πάντα Πρώτο και καλύτερο!!!

Το συλλαλητήριο δεν έγινε για να κατακτήσουμε ένα νταμπλ αλλά για να σπάσουν τα δεσμά, ώστε ο Παναθηναϊκός μας να γίνει ενιαίος, αδιαίρετος και κυρίαρχος παντού και για πάντα.

Παναθηναϊκός, Σύλλογος Μεγάλος, Δεν Υπάρχει Αλλος!!!


Η κατάκτηση του Νταμπλ ήταν η αρχή του ταξιδιού - για να συνεχιστεί όμως το ταξίδι, χρειάζεται έναν καλό καπετάνιο και πιστεύω ο Πατέρας είναι ο καπετάνιος των ονείρων μας,αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει το καράβι του Παναθηναϊκού μας εκεί που ονειρευόμαστε, στην κορυφή!
Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του και ο λαός του Παναθηναϊκού νομίζω μπορεί να κρίνει αν αυτός που ηγείται είναι ικανός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα όνειρά μας.

Στο πρόσωπο του Νικόλα Πατέρα, ο Παναθηναϊκός βρήκε αυτό που του έλειπε τόσα χρόνια, έναν πρόεδρο με αρχίδια, που κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο του Νεκροθάφτη και να ξεβρομίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρήκε έναν άνθρωπο με ηθική, που έκανε τον Παναθηναϊκό τρόπο ζωής του, αφού καθημερινά ήταν κοντά στην ομάδα και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε αυτό που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να καταφέρουν οι προκάτοχοί του, να θέσουν τις βάσεις για έναν Παναθηναϊκό κυρίαρχο σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Σε αυτό το σημείο αδέλφια, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν προσπαθώ να υμνήσω τον Πατέρα αλλά επειδή από την φύση μου είμαι υπέρμαχος της πράξης και όχι της θεωρίας, οφείλω να αναφέρω ότι ο Πατέρας στα δύο χρόνια της θητείας του, με αρκετά λάθη, κατάφερε να δώσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, έμπνευση, χαρά και ελπίδα στο όνειρο.
Κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες, να χτυπήσει το παρασκήνιο, να μην μπορεί να ασελγήσει κανένας πάνω στον Παναθηναϊκό, έστειλε τους απογόνους στο καναβάτσο, ένωσε και έφερε τον κόσμο στο γήπεδο, έκανε την ομάδα να λειτουργεί σαν οικογένεια, έδωσε στην ομάδα το πνεύμα του νικητή, έφερε παίκτες παγκόσμιας κλάσης, κέρδισε με το σπαθί του τον σεβασμό όλων και κυρίως προκάλεσε τον φόβο και τον πανικό στους αντιπάλους.



Λάθη έγιναν πολλά, κυρίως στην πρώτη χρονιά της θητείας του, από απειρία ίσως, από μεγάλη σιγουριά, από μαλακία του, από υπερβολική αφέλεια και εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που στην πορεία τον πρόδωσαν, λάθη τα οποία έγιναν αφορμή για να ξεκινήσει ο εσωτερικός πόλεμος εναντίον του και κυρίως εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Λάθος το timing της απόλυσης του Τεν Κάτε και η μη ενημερώση των μετόχων, οι αδικαιολόγητες σπατάλες την πρώτη χρόνια σε μεταγραφές τύπου Μελίσση, η μη απόκτηση κεντρικού αμυντικού, λάθος η κόντρα του με τον Παύλο, λάθος του που δεν πήρε χαμπάρι την καταστολή των λαβάρων του Μπάσκετ στην γιορτή, λάθος η δημοσίευση των επιστολών και κυρίως μεγάλο λάθος το ότι δεν κατάφερε να διώξει την σαπίλα που υπάρχει ακόμη μέσα στο Παναθηναϊκό, εξαιτίας της οποίας δημιουργούνται ο διχασμός και τα προβλήματα στην ομάδα μας.
Από την άλλη, παρόλα τα λάθη και τον ανελέητο πόλεμο σε βάρος του, τις παγίδες και τις κακοτοπιές, ο Πατέρας κατάφερε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που είχε θέσει εξ' αρχής.

Για τον Πατέρα, δύο χρόνια ήταν αρκετά για να καταφέρει να κάνει τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και να φανεί πόσο ανίκανοι και αδιάφοροι ήταν οι προκάτοχοί του, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να μικρύνουν το μεγαλείο του Παναθηναϊκού στα 13 χρόνια το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν ένα νταμπλ και να χαρίσουν στο Νεκροθάφτη τα υπόλοιπα. «Σας γαμάει ο Πατέρας».


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή, την στιγμή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού έβραζε από αγανάκτηση με την ανυπαρξία του Τζίγκερ και δεν άντεχε άλλο να βλέπει τον Παναθηναϊκό να μικραίνει.

Η Θύρα 13 φώναζε δυνατά, «ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ».
Ο Βγενό με την δημιουργία της Π.Ε.Κ. βγήκε στην αντεπίθεση με συμμάχους τους Γιαννακόπουλους και τον κόσμο να είναι στο πλευρό τους, έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό στην Οικογένεια με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν να ανοίξουν την πόρτα της ΠΑΕ.
Η αυθόρμητη συσπείρωση του κόσμου και η πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου με 40.000 πράσινες καρδιές στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας έφερε την αλλαγή της ιστορίας και θεωρώ πως ο Βγενόπουλος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της αλλαγής, αφού με τις κινήσεις του κατάφερε να δώσει όραμα και ελπίδα στον απογοητευμένο τότε κόσμο του Παναθηναϊκού για να βρει την δύναμη, να βγει στους δρόμους και να φωνάξει «ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΕ».



Από την δημιουργία της πολυμετοχικότητας μέχρι σήμερα, η στάση και τα λεγόμενα του Βγενό προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και μεγάλες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά ανοιχτά μέτωπα και να αποκτά πολλούς εχθρούς. Η μη οικονομική ενίσχυση, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί, του ερασιτέχνη και του Μπάσκετ προκάλεσε δικαίως την δυσαρέσκεια των αδελφών καθώς και την απογοήτευση αρκετών οπαδών προς το πρόσωπό του.
Η άποψή μου για τον Βγενό είναι ουδέτερη και γεμάτη ερωτηματικά, γιατί πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να ξέρει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις και φιλοδοξίες του όσον αφόρα στον Παναθηναϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπάει και νοιάζεται τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι ποτέ δεν θα γινόταν εχθρός του.
Ο Βγενό κατά καιρούς έχει πει πολλά και διάφορα - θεωρώ πως κάποια τα πιστεύει, κάποια τα λέει για επικοινωνιακούς λόγους, κάποια για να θολώσει τα νερά και κάποια για να προκαλέσει αντιδράσεις. Η δήλωση που έκανε μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ότι κάποιοι στενοχωρήθηκαν όταν ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός και παρακαλούσαν να μην καταφέρει να κερδίσει η ομάδα, πιστεύω πως ήταν ξεκάθαρη και πραγματική. Όλοι ξέραμε σε ποιους απευθυνόταν, παρόλο που τα ΜΜΕ έκαναν τους μαλάκες και αναρωτιόντουσαν μεταξύ τους για το ποιους θα μπορούσε να εννοεί, καθώς με έντεχνο τρόπο σώπασαν και άφησαν τα λεγόμενά του να ξεχαστούν, χωρίς περεταίρω ανάλυση.


Παρόλο τον πόλεμο που έχει δεχτεί κατά καιρούς κυρίως από τις «πράσινες» φυλλάδες, δεν πτοείται, στηρίζει ανοιχτά τον Πατέρα, είναι στο γήπεδο, πανηγυρίζει τις νίκες και λυπάται για τις ήττες, ως απλός φίλαθλος, και θεωρώ πως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα - ίσως το καλύτερο το κρατάει για την κατάλληλη στιγμή.
Έχω την αίσθηση πως, όταν και αν λυθεί το γηπεδικο, ο Βγενό θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μόνος του ή μαζί με τους Γιαννακόπουλους. Είναι μία σκέψη που περνάει συχνά από το μυαλό μου και αν υφίσταται, τότε ο Παναθηναϊκός με την οικονομική επιφάνεια του Βγενό και την τρέλα των αδελφών θα εκτοξευτει. Πιστεύω, ότι πέρα απο τις δηλώσεις στήριξης στον Πατέρα και την ομάδα, θα μπορούσε, αν ήθελε, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να κάνει δώρο
στην ομάδα τον killer που περιμένουμε δύο χρόνια τώρα και να ενισχύσει οικονομικά τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού. Μία απόφαση είναι, που θα βουλώσει πολλά στόματα και θα βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό μας. Το μέλλον θα δείξει…


Οι κούπες είναι αμέτρητες, Παναθηναϊκέ και αυτό το οφείλουμε σε ένα μεγάλο βαθμό στον Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο που με την αστείρευτη αγάπη τους για την Παναθηναϊκή Ιδέα έχουν κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας. Οι κούπες του Αυτοκράτορα, με τις κούπες των κοριτσιών είναι ένα μικρό δείγμα μπροστά σε όλα αυτά που πραγματικά έχουν προσφέρει και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό μας. Το νου σας, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, απομένει ένα πρωτάθλημα να πάρουμε με τους απογόνους για να κλείσουμε ευχαρίστα την σεζόν.
Η επιθυμία των περισσότερων Παναθηναϊκών τόσα χρόνια ήταν να αγοράσει ο Παύλος την ΠΑΕ για να γλιτώσει η ομάδα από την μιζέρια και ανικανότητα της Οικογένειας και έγινε πραγματικότητα εν μέρει με την συμμετοχή του στο σχήμα της πολυμετοχικότητας. Με την παρότρυνση του Βγενό, οι αδελφοί, ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί, μπήκαν στην ΠΑΕ για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό ν' αλλάξει σελίδα και να ξαναποκτήσει η ομάδα την χαμένη αίγλη της, ώστε να είναι κυρίαρχη παντού. Κάποτε φωνάζαμε «Παύλο Θεε, Πάρε Την ΠΑΕ» και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να φωνάξουμε «Παύλο Θεέ, Μείνε Στην ΚΑΕ».


Ο Παύλος με τον Θανάση αναμφισβήτητα είναι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια δίνουν ζωή και κούπες στον Παναθηναϊκό, γεννούν Παναθηναϊκούς και κάνουν τα πάντα για να κρατάνε πάντα ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού. Τα 12 πρωταθλήματα στο Μπασκετ σε 13 χρόνια, τα 5 ευρωπαϊκά και τα 6 συνεχόμενα νταμπλ στο γυναικείο Βόλεϊ, είναι στιγμές βαθειά χαραγμένες μέσα μας και γι' αυτό ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα μας έχουν χαρίσει τ' άδελφια. __
Προσωπικά, υποκλίνομαι στην μεγάλη τους αγάπη για τον Παναθηναϊκό, εύχομαι να μην κουραστούν ποτέ να σηκώνουν κούπες και να συνεχίσουν να δίνουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό μας!!!



Οι απόψεις μου για τον Τζίγκερ σε όσους διαβάζουν το Green Voice13 είναι γνωστές και αδιαπραγμάτευτες. Τον θεωρώ τον πιο ανίκανο και αντι-παναθηναϊκό πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να έρθει η στιγμή που θα πάρει πούλο - αυτός και τα φερέφωνά του. Δεν ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ούτε θα καταλάβει ποτέ του.
Από τότε που ανέλαβε χρέη προέδρου έως και σήμερα, το μόνο που θέλει είναι να βλέπει τον Παναθηναϊκό να μικραίνει. Χαίρεται με τις αποτυχίες και λυπάται με τις επιτυχίες. Ο στόχος του Τζίγκερ ήταν, είναι και θα είναι να βάζει φρένο σε ότι καλό πάει να γίνει στον Παναθηναϊκό.
Στις καλές στιγμές Αμέτοχος και σε όλες τις άσχημες στιγμές Συμμέτοχος.
Για να τεκμηριώσω τις απόψεις μου, πιστεύω ότι κάποια παραδείγματα από τις αποφάσεις του αρκούν. Συγκεκριμένα :
1ον Διέλυσε την ομάδα της Ριζούπολης, χαρακτηρίζοντας τους παίκτες loosers.
2ον Απέλυσε τον Σουμ γιατί πήρε το νταμπλ και προσέλαβε τον μέγα Σκάζνι.
3ον Κράτησε τον Μαλεζάνι για την επόμενη σεζόν γιατί κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα από τους απογόνους.
4ον Την επόμενη σεζόν έφερε τον Μπάκε ( πρώην προπονητής γυν. Ομάδας ποδόσφαιρου) .
5ον Έδωσε πόστα μέσα στην ΠΑΕ σε αλλόθρησκους και αντι-παναθηναϊκούς.
6ον Έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο
7ον Δημιούργησε τα play off για να εξασφαλίσει τα έσοδα από C.L ως δεύτερος, αφού το πρωτάθλημα το χάριζε στον Νεκροθάφτη.
8ον Ανάγκασε τον Πατέρα να παραιτηθεί γιατί κατάφερε, όσα δεν μπορούσε να καταφέρει ο ίδιος.

Με λίγα λόγια, ο Πατέρας με το επιτυχημένο έργο του έδειξε στον Τζίγκερ πόσο ανίκανος είναι...


Για να είμαι δίκαιος, πρέπει ν αναφέρω ότι έχει πάρει και δύο σωστές αποφάσεις που μόνο καλό έκαναν στον Παναθηναϊκό. Η μία ήταν το άνοιγμα της ΠΑΕ (κατ΄ αναγκην) και η άλλη, η επιλογή του Πατέρα στην θέση του προέδρου. Άντε και για να τριτώσει το καλό «ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ».
Επίσης, οφείλουμε ν αναγνωρίσουμε στον Τζίγκερ ότι γουστάρει το μπινελίκι. Του αρέσει τόσο πολύ, που απ' ότι φαίνεται, δεν αντέχει πολύ καιρό χωρίς να τον βρίζουμε. Πριν από δύο χρόνια ήμασταν 40.000, στο μέλλον, αν χρειαστεί, θα είμαστε 140.000 και τότε θα μας αδειάσεις την γωνία μία και καλή.
Ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.__


Έχω γραψει και παλιότερα ότι ο Παναθηναϊκός σε γενικές γραμμές δεν έχει αντίπαλο, αντίπαλος του είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός και ο κακός του εαυτός. Από την πρώτη μέρα κιόλας της πολυμετοχικότητας, ο πόλεμος εναντίον της νέας διοίκησης ήταν ύπουλος και ανελέητος "εις το όνομα του Παναθηναϊκού".
Ο Τζίγκερ και οι παρατρεχάμενοί του δεν θα μπορούσαν άλλωστε να δεχτούν εύκολα την ήττα τους από τον Βγενό και την παρέα του και μέσω της εφημερίδας του, με μπροστάρη τον Τουλούμπα άρχισε η λάσπη στο πρόσωπο του Βγενόπουλου και η προπαγάνδα εναντίον της νέας προσπάθειας.
Ξαφνικά, o Τουλούμπας αρχίζει να υμνεί το Μπάσκετ και τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού, θέλοντας να κερδίσει την εύνοια των Γιαννακόπουλων (και για τα διαρκείας) αλλά και να υποβαθμίσει την ομάδα ποδόσφαιρου λόγω του ότιι πλέον το αφεντικό του έχει παραχωρήσει την θέση του στον Πατέρα, τα έχει βρει με τον Παύλο και το μόνο του μέλημα είναι να βάλει εμπόδια και παγίδες στο δρόμο της νέας διοίκησης, ώστε να μην καταφέρει ν' ανταπεξέλθει στις μεγάλες προσδοκίες του κόσμου.



Στη συνέχεια, αφού ο Βγενό σταμάτησε να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ, πέρασε στην απαξίωση του Τεν Κάτε, με προσβλητικά πρωτοσέλιδα προς το πρόσωπο του, αναπολώντας την εποχή Τζίγκερ και τις μίζερες επιλογές του. Με την απόλυση του Τεν Κάτε, την μερίδα της λάσπης παίρνει ο Πατέρας, τον αποκαλεί ανίκανο και επικίνδυνο, παρά την κατάκτηση του νταμπλ, αρχίζουν τα σενάρια διαδοχής, εμπλέκει το όνομα του Παύλου για την θέση του προέδρου, παρόλο που ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλά ο Τουλούμπας συνεχίζει να χρησιμοποίει το όνομά του με σκοπό να δημιουργεί αρνητικό κλίμα στις σχέσεις των δύο μετοχων.



Από την άλλη, ένα νέο μπουμπούκι εμφανίστηκε στο προσκήνιο, ο Δημητράκης ή πρασινοφρουρός, με την «Πράσινη» που έχει ως μότο «ελέγχουμε την κάθε εξουσία» όπως αποδείχτηκε στην πορεία, το μότο έγινε στήριξη σε αυτούς που δεν μπαίνουν εμπόδιο στα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες του και πόλεμος στην αντίπαλη εξουσία.
Θεωρώ πως ο Δημητράκης, στραβά ξεκίνησε στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και στραβά συνεχίζει ν' αρμενίζει.
Καταρχάς, πιστευω, πως ο Παύλος με τον Θανάση, αν και η εφημερίδα ανήκει στις οικογενειακές επιχειρήσεις τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική που ακολουθεί ο Δημητράκης.
Το πιο ιερόσυλο και προσβλητικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας που έχω δει στην ζωή μου ανήκει στην Πράσινη του Δημητράκη, όπου με περίσσιο θράσος, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και κανέναν σεβασμό στους κόπους του πατερά του, παροτρύνει τους παίκτες να πετάξουν τις πεντάστερες φανέλες.
Πιστεύω πως το πρωτοσέλιδο αυτό, ενισχύει την άποψή μου πως ο Δημητράκης δεν δίνει λογαριασμό στον Παύλο γι' αυτά που γράφει στην Πράσινη και γι' αυτό το λόγο ο Παύλος οφείλει να μιλήσει και να διαχωρίσει την θέση του αλλά και ο Πατέρας από την μεριά του δεν πρέπει να συνδέει τον Παύλο στον βρόμικο πόλεμο που του κάνει ο κακομαθημένος γιος του.
Επιπλέον, ο Παύλος ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε τον Παναθηναϊκό προς όφελος του και ποτέ δεν θα έμπαινε σε αντιπαράθεση με κάποιον με τακτικές πεζοδρομίου, γιατί πολύ απλά δεν είναι του χαρακτήρα του.


Το γεγονός ότι είναι γιος του Παύλου δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένει στο απυρόβλητο για τις επιλογές του, λόγω της προσφοράς του πατέρα του στο Παναθηναϊκό, γιατί πολύ απλά και ξεκάθαρα ο Παύλος και ο Θανάσης με την μακροχρόνια προσφορά τους και την αγάπη τους για το πράσινο μεγαλείο έχουν κερδίσει την εκτίμηση και αποδοχή όλων των γνήσιων Παναθηναϊκών.

Ο γιος πολύ απλά εκμεταλλεύεται το όνομα του πατέρα του, την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και ίσως νομίζει πως κάποτε ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια του μόνο και μόνο επειδή λέγεται Γιαννακόπουλος. Κούνια που σε κούναγε, Δημητράκη.
Όλα τα είχαμε στον Παναθηναϊκό, μόνο ο κακομαθημένος Δημητράκης μας έλειπε, ο οποίος ξαφνικά, πίσω από την πλάτη του Παύλου, θέλει να σηκώσει ανάστημα στο πράσινο μεγαλείο. Και αν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν παίρνει το Βόλεϊ ανδρών, να δούμε τι μπορεί να κάνει και μετά, ο κόσμος θα κρίνει αν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ. Άλλωστε, μέχρι τώρα, το μόνο που έχουμε δει από την πλευρά του είναι πόλεμος και λάσπη εις βάρος του Παναθηναϊκού και κρυφτούλι πίσω από το επιτυχημένο έργο του Παύλου.


Η χρησιμοποίηση του ονόματος του Παναθηναϊκού από ανθρώπους που με τα γραφόμενά τους προσβάλουν την ιστορία της ομάδας, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετούν τον εαυτό τους, την τσέπη τους, τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες των αφεντικών τους, εις βάρος όλων των Παναθηναϊκών είναι καταρχήν ιεροσυλία της Παναθηναϊκής Ιδέας και προδοσία σε όλους αυτούς που πληρώνουν από το υστέρημά τους για να διαβάζουν καθημερινά την προπαγάνδα τους.
Αν μη τι άλλο, πρέπει κάποια στιγμή, όλο το υγιές κομμάτι του Παναθηναϊκού να σταματήσει να συνεισφέρει στην προπαγάνδα των φυλλάδων που αυτοαποκαλούνται "Παναθηναϊκές" γατί με τα γραφόμενά τους προσβάλουν τον Παναθηναϊκό μας, σπέρνουν διχόνοια, παραπλανούν τον λαό του Παναθηναϊκού, εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας για ενημέρωση και στοχεύουν στο να χάνεται η ενότητα μεταξύ μας, να δημιουργούνται στρατόπεδα και συμμαχίες, κόντρες μεταξύ των μετοχων, ανακοινώσεις και προσβολές, όπου έχουν ως αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει την ουσία, να μην μπορεί να χαρεί τις επιτυχίες, να μην μπορεί να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και το κυριότερο, να μην την αφήνουν να βρει επιτέλους το δρόμος της.

Και στην τελική, πόσο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρείται κάποιος, όταν κάνει πόλεμο στον πρόεδρο που κατέκτησε με την ομάδα μας το νταμπλ και έστειλε τον απόγονο στα τάρταρα;
Πόσο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρείται κάποιος που αναπολεί την εποχή του Τζίγκερ και τους 40.000 Παναθηναϊκούς τους βλέπει για 8.000 αγανακτισμένους κάφρους;
Πόσο γαμώ την τρέλα μου;!


Υ. Γ. 1: Παύλο, Θανάση, Πατέρα και Βγενό, οφείλετε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, να πάρετε θέση και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλους και για όλα. Το γεγονός ότι υπάρχουν κόντρες μεταξύ σας δείχνει ότι όλοι σας νοιάζεστε και αγαπάτε το Παναθηναϊκό. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Υ.Γ.2: Τέλος, θα ήθελα ν΄αναφέρω πως δεν είμαι προσωπολάτρης αλλά Παναθηναϊκός γεννήθηκα και Παναθηναϊκός θα πεθάνω. Οι πρόεδροι και οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα είναι εδώ!!! Γουστάρω να βλέπω τον Παύλο να σηκώνει κούπες στο Μπάσκετ!!! Γουστάρω να βλέπω τον Θανάση να σηκώνει κούπες με τα Κορίτσια!!! Γουστάρω να ακούω το «Σας γαμάει ο Πατέρας» στο Ποδόσφαιρο!!! Γουστάρω να βλέπω τον Βγενό στην εξέδρα με την πράσινη σημαία!!! Το μόνο που δεν γουστάρω είναι να βλέπω τον Τζίγκερ και τους αυλικούς του στο Παναθηναϊκό.
ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

9 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    αντικειμενικη αναλυση κ στα περισσοτερα συμφωνω οπως ολοι μας θελω να πιστευω

    εγω προσωπικα γουσταρω Παυλο για προεδρο...σε περιπτωση που επρεπε να διαλεξω εναν παση θυσια..γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ τα προσωπα..θελω ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..

    Η ΑΜΚ 15 εκατομμυριων ειναι ΨΙΧΟΥΛΑ!
    Αυτοι δεν ελεγαν πως θα κανουν ΑΜΚ 40-50 εκατομμυριων?τι εγινε κ αλλαξαν αποφαση?
    ακομα κ ο τζιγκερ ειχε πει ΝΑΙ,ολοι ΝΑΙ ελεγαν τον μαρτιο!
    θελω να ριξουν λεφτα κ να τα διαζχειριστει ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..ακομα κ ο Καμαρας,ο Σαραβακος,ο Βαζεχα να ειναι δεν με νοιαζει..θελω ΛΕΦΤΑ για να εκτοξευτουμε κ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ..

    ολα τα υπολοιπα ειναι σε δουλεια να βρισκομαστε κ να χανουμε τον χρονο μας..
    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ Κ ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ...ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ

    ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...
    ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ DELOITT (Η DELONGI) ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;;;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ 1.000.000 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΥΓ2 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα laplace
    πολυ φοβαμαι οτι αν ο Παυλος παρει την θεση του προεδρου στην Παε, τοτε η Καε θα περασει στον γιο του. ειναι κριμα να θυσιασουμε τον Αυτοκρατορα απο την στιγμη που ο Πατερας εχει αποδειξει οτι μπορει με ενοτητα να τρεξει την Παε.
    απο την αλλη οπως πολυ σωστα λες, που ειναι τα λεφτα, χωρις μπατζετ η ομαδα δεν μπορει να κανει το κατι παραπανω και πολυ φοβαμαι οτι θα αναγκαστει να πουλησει τον Νινη- ΣΙΣΕ.
    "ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΛΕΜΕ" ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.
    RESPECT, ADELFE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα rallakia13
    χαιρομαι που σου αρεσε το αρθρο μου, αδελφε!!!
    Παρασκευη κοντη γιορτη, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπέρα loco.
    είμαι σίγουρος πως, όπως όλοι μας, μετά τα σημερινά έχεις μια....πως να το πω....παγωμάρα;
    ο σωφέρ βγήκε και είπε πουλάω και ο Βγενό πούλησε τρέλλα.
    η ευκαιρία υπήρξε, η ευκαιρία χάθηκε.
    σε γενικές γραμμές συμφωνώ, εκτός ενός σημείου. δεν πιστεύω ότι ο Τζίγγερ είναι αντιπαναθηναϊκός. απλά είναι ανίκανος.
    τέλος πάντων, περαστικά μας και κουράγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα, Passenger
    Bασικα αδελφε, περισσοτερο παγωσα με την παραιτηση Πατερα παρα με τις ανακοινωσεις των εντυπωσεων και απο τις δυο πλευρες. μεχρι τωρα μονο ο Θανασης εχει μιλησει με ουσια και αληθινα. η παραιτηση του πατερα σημαινει οτι μεχρι στις 20 ιουνιου δεν μπορουμε να προχωρησουμε τα θεματα της ομαδας μας.αυτοματος σημαινει πωλητηριο πρωτοκλασατων παικτων. δεν γινεται να πουλας και μεσα σε δυο μερες να περιμενεις οτι καποιος θα αγορασει και γιατι τωρα και οχι πριν ενα μηνα τουλαχιστον.
    δεν ξερω τι προκυται να γινει, το σιγουρο ειναι ουι εχουμε χασει αρκρτο χρονο και η ομαδα αντι να παει μπροστα κανει αρκετα βηματα πισω. ελπιζω να μην ξαναγυρισουμε στις μαυρες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άστα, τώρα δύσκολα τα πράγματα.
    αν επικρατήσει ολοκληρωτικά ο Τζίγγερ (κάτι που φαίνεται σαν το πιο πιθανό με τα μέχρι τώρα δεδομένα) προβλέπω ξεπούλημα των ακριβών συμβολαίων μας και επιστροφές σε περιόδους χαμηλού μπάτζετ.
    επιπλέον, κανείς πια δε θα μπορεί να του πει τίποτα για πολύ καιρό. είμαι απογοητευμένος, μη σου λέω άλλα, το παρααναλύσαμε το θέμα και στο άλλο blogακι που έχει ανοίξει ο laplace

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;;;;;;;;;ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ.....ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΧΘΕΣΙΝΑ) ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΟΤΖΙΓΚΕΡΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ;;;;ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΑΝ,ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΦΑ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΟΦΕΡΑΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...
    ΥΓ:ΑΡΑΓΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ..
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
    ΠΟΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ 44, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ <> ΝΕΟ ΚΟΚΚΚΑΛΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ,ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ..ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΣΕ ΜΕΣΣΙΕΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ(ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ)ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΙ..ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΕΤΣΙ ΠΛΥΤΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: