Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Έπαιξε λίγο σαν Παναθηναϊκός!!!



Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αδέλφια, για να δούμε τους παίκτες της ομάδας μας από κοντά, μέσα στο γήπεδο, να παίζουν επιτέλους σαν Παναθηναϊκός και να μας θυμίζουν με την απόδοσή τους κατά διαστήματα, τον περσινό καλό Παναθηναϊκό, που πήγαινε τρένο την ίδια χρονική περίοδο.
Με οδηγό τον Νίνη, ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική και καθαρή νίκη απέναντι στα μαχητικά γατάκια και αν ήταν πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε το σκορ να πάρει διαστάσεις θριάμβου. Πολύ σημαντική νίκη η χθεσινή από πλευράς ψυχολογίας και βαθμών αλλά σίγουρα αυτή η ομάδα μπορεί και πρέπει να παίξει και καλύτερα.

Οι μαλακίες του καλοκαιριού δεν μπορούν να διορθωθούν από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και πίστη απ' όλους μας και πιστεύω, ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, η ομάδα θα βρίσκει τον καλό της εαυτό, ώστε να συνεχιστούν οι περσινές επιτυχίες.



Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη της ομάδας μας, θεωρώ, πως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει, ώστε να μπορεί ν' ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προσδοκίες του κόσμου, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλα και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.
Κατά τη γνώμη μου, η συνολική εικόνα της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι δεν διέφερε κατά πολύ απ' τα προηγούμενα παιχνίδια μας απλά οι παίκτες μας, μετά το ηλεκτροσόκ της εβδομάδας, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και πάθος για τη νίκη.

Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση με αποτέλεσμα να θεωρούμε ότι τα παιχνίδια τελειώνουν νικηφόρα όταν είμαστε μπροστά στο σκορ. Ελπίζω οι αδικαιολόγητες γκέλες να μας έχουν γίνει μάθημα γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και οι νίκες μονόδρομος.

Η ομάδα μας συνεχίζει να μην έχει ρυθμό και καλή φυσική κατάσταση - γι' αυτό και μέχρι να τα αποκτήσει καλά κάνει και στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών για να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Στην Καβάλα ήταν ο Σισέ, χθες ο Νίνης με τον Κατσουράνη και ελπίζω μέχρι να ρολάρουμε πάντα να υπάρχει κάποιος που θα βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά.



Ο Νίνης με τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει αλλά και την απολαυστική απόδοση που είχε στο χθεσινό παιχνίδι (αν συνεχίσει έτσι) κάποια στιγμή θα μπορέσει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού, αρκεί να τα βρει με τον εαυτό του και να το πιστέψει. Αυτόν τον Νίνη γουστάρουμε και θέλουμε να βλέπουμε όλοι μας.
Γι' αυτό θα πρέπει ο ίδιος να πιστέψει στις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει και να κλείσει τ' αυτιά του στις σειρήνες που μόνο κακό κάνουν σ΄ αυτόν και την ομάδα μας.



Ο Κατσουράνης με το όμορφο γκολ που έβαλε, αν και είχε να σκοράρει από την εποχή Τεν Κάτε, δικαίωσε τον προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε παρά τις μέτριες εμφανίσεις του έως τώρα (με εξαίρεση το πρώτο 30' του δευτερου ημιχρόνου).
Ας αποφασίσει επιτέλους τι θέλει να είναι:
Αν θέλει να είναι ποδοσφαιριστής και να δίνει αυτό που πραγματικά μπορεί, θα είμαστε και εμείς μαζί του και θα τον αποθεώνουμε. Αν θέλει όμως να γίνει ηθοποιός και περιπατητής στο γήπεδο, τότε θ' αρχίσουμε να τον κράζουμε και όχι άδικα.


Αυτό όμως που μας βασανίζει τα τελευταία χρόνια είναι η αμυντική μας λειτουργία, η οποία κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερη. Ο Μπουμσόνγκ σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται και έκανε τον Σαριέγκι να μοιάζει παγκόσμια κλάση δίπλα του. Ο Νιόπλιας τον στήριξε με την απόφασή του να τον κρατήσει στην ενδεκάδα, αλλά ο «Μπουμ» δεν τον δικαίωσε.
Τα μέχρι τώρα δείγματα της αξίας του Γάλλου είναι επιεικώς για γέλια και για κλάματα, αφού πέρα από τα λάθη στη άμυνα δεν μπορεί ούτε τη μπάλα να κατεβάσει σωστά. Είναι ανεπαρκής και γι' αυτό ο Νιόμπλιας πρέπει άμεσα να γυρίσει τον Κατσουράνη στόπερ μαζί με τον Καντέ γιατί με τον Μπουμσόνγκ δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

Από κεί και πέρα, μου άρεσε πάρα πολύ ο Γκαρσία και ο Λέτο. Ο Βύντρα ακόμη μία φορά ήταν παθιασμένος και σταθερός, από όποια πλευρά και αν έπαιξε. Ο Σισέ ήταν μέσα στις φάσεις αλλά άτυχος, ο Ζιλμπέρτο φανερά κουρασμένος, ο Καντέ αν και δεν είναι αριστερό μπακ προσπαθησε και ο Σαριέγκι με τη βοήθεια του λίγου Μπουμσόνγκ έμοιαζε με τοπ αμυντικό.



Όσον αφόρα στην αποβολή του Νίνη και το πέναλτι που δεν δόθηκε, ήταν καθαρά δημιούργημα της παράγκας του Μαριδάκη, ο οποίος με το κλάμα του εξασφάλισε τελικά το 50% υπέρ της «ομάδας» του και το άλλο 50% κατά του Παναθηναϊκού.
Το παιχνίδι,
απ’ ότι φαίνεται, θα πάει έτσι ως το τέλος - μια νέα παράγκα δημιουργείται και είναι στο χέρι μας αν θα τους αφήσουμε να ασελγούν εις βάρος του Παναθηναϊκού μας, όπως γινόταν τα τελευταία 15 χρόνια. Θεωρώ πως ο Πατέρας δεν θα το αφήσει έτσι και θα κάνει τα πάντα για προστατευτεί η ομάδα μας - και οι παίκτες μας όμως θα πρέπει να είναι έτοιμοι να κερδίζουν και την διαιτησία.


Είναι λογικό να κλαίει ο Μαριδάκης και να λέει ότι γίνεται έγκλημα κατά της χωράς, όταν θεώρει ότι ευνοείται ο Παναθηναϊκός, αφού αυτοί που διαχειρίζονται την χώρα μας λειτουργούν πάντα προς όφελος του Ολυμπιλαγού τοσα χρόνια (και κατά του Παναθηναϊκού).
Τελικά στη χθεσινή αγωνιστική ποιο ήταν το έγκλημα; Η νίκη του Παναθηναϊκού ή το ακυρωθέν γκολ και οι αποβολές της ομάδας του Μποροθρύλου;

Ούτε στα φιλικά δεν μπορεί να κερδίσει χωρίς τη διαιτησία η ομάδα της Μάρθας κλάψας και του Νίκου Κλεφτόπουλου!!!


"Το τριφύλλι πάνω στο σώμα σου, το όνομά σου στην καρδιά μας"
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει με κάθε τρόπο την λατρεία του στον Τζιμπρίλ. Ωστόσο, η κίνησή του με το tattoo, ήταν αυτή που έδεσε μία για πάντα τη σχέση αγάπης και σεβασμού των δύο πλευρών. Έγινε ένας από εμάς. Έκτος από τα γκολ στους αντίπαλους κατάφερε να βάλει γκολ και στην καρδια μάς.
ΠΑΟ – Θρησκεία – Θύρα 13, Τζιμπρίλ!!!


Υ.Γ. Επειδή όλοι αυτοί που αποκαλούσαν τον Πατέρα γλάστρα και τον Βγενό απατεώνα και επικίνδυνο για τον Παναθηναϊκό κάνουν τώρα την πάπια, μεταφέροντας τις ευθύνες αλλού για την καμένη γη που παρέλαβε ο Πατέρας. Θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα, για να μην ξεχνάμε:
Ποιος είχε την τύχη της ομάδας μας στα (ανίκανα) χέρια του και την ταλαιπωρούσε όλο το καλοκαίρι;

Ποιος επέλεξε τον Μπουμσόνγκ αντί του Γκαλάς για 500.000 διαφορά;

Ποιος έφερε τον Κέζο;

Ποιος ψήφισε τον Μαριδάκη για πρόεδρο της S.L;

Ποιος άφησε την ομάδα μας να παίξει στο χωράφι του ΟΑΚΑ;


Οι παίκτες όλο το καλοκαίρι ήταν μόνοι τους, δεν υπήρχε κανένας να τους ταρακουνήσει απ' το λήθαργο που είχαν πέσει με αποτέλεσμα η ομάδα ν’ αντιμετωπίζει ως τώρα όλα τα επίσημα παιχνίδια ως φιλικά και αφ' υψηλού.

Ας μας πουν πως ο Φίκος θα βοηθούσε την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα της και με ποιον τρόπο θα έδινε στους παίκτες να καταλάβουν πόσο βαριά είναι η πράσινη φανέλα αλλά και πως η κατάκτηση του περσινού νταμπλ ήταν μόνο η αρχή της δυναστείας...


Δυστύχως, η ομάδα μας ακόμη μία φορά πληρώνει το τίμημα της ανικανότητας του Τζίγκερ, ο οποίος με τις μαλακίες του κατάφερε μέσα σε 4 μήνες να κάνει την ομάδα μας μπουρδέλο.
Για δεύτερη φορά ο Τζίγκερ στην ουσία κατάφερε να πιάσει κορόιδο τον Βγενό, αφού την πρώτη φορά με το άνοιγμα της ΠΑΕ την έβγαλε τζάμπα με τα λεφτά των άλλων για δύο χρόνια και τώρα με την κίνηση της δωρεάς γλίτωσε τις αντιδράσεις απ' τον κόσμο του Παναθηναϊκού - νομίζω αν συνέχιζε στο τιμόνι της ομάδας με πρόεδρο τον Φίκο και με αυτά τ' αποτελέσματα τώρα θα είχε γίνει χαμός.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξερει και κυρίως δεν ξεχνα!!!


11 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    συμφωνω με ολα..
    κ για τα αγωνιστικα κ για τα εξωαγωνιστικα
    εννοειται πως για την κατασταση της ομαδας φταιει ο τζιγγερ κ κανενας πατερας-βγενοπουλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace και
    χαιρομαι που συμφωνεις αδελφε
    ελπιζω η ομαδα μας να καταφερει να ξεπερασει ολα τα προβληματα και παιξει το ποδοσφαιρο που ξερει και μπορει.Θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ EL LOCO ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ!!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΜΑΪΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΓΓΕΡΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΚΑΡΚΙΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει σοβαρο προβλημα πειθαρχιας στην ομαδα. Νομιζω ο Νιοπλιας εχει χασει τον ελεγχο κ σε αυτο φταει κ ο Τζιγγερ, καθως μετα την απομακρυνση Πατερα, ο φικος-Κωνσταντοπουλος δεν μπορουσε σε καμια περιπτωση να βοηθησει στο θεμα-αποδυτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα rallakia13
    δυστηχως ο ανικανος μεσα σε 4 μηνες τα γαμησε ολα οπως ηταν αναμενομενο αλλωστε αλλα αυτο που δεν περιμενα ηταν οτι συμφωνουσε μαζι του και ο παυλος.
    καλο βραδυ αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα peiramatisti
    συμφωνω αδελφε και οπως φαινεται τα προβληματα δεν σταματουν εκει που με καποιο τροπο ο πατερας θα βρει την λυση. η ομαδα ειναι αγυμναστη και ο εμπεν δεν μπορει να διορθωσει αμεσα την κατασταση.
    μετα τον γιουρκα, σπυρο, πετρο βγηκε νοκ αουτ και ο γκοβου. εχουμε ξεμεινει απο λυσεις στην επιθεση αλλα και στην αμυνα. δεν υπαρχουν λυσεις απο τον παγκο.
    μουνοπανο τζιγκερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς στην άμυνα έχουν μαζευτεί όλοι οι γκελαδώροι και δεν φροντίσαμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν αξιόπιστο αμυντικό τύπου Χένριξεν (τι ζητάω τώρα ε;). Τουλάχιστον οι Σαριέγκι και Βύντρα παρά το γεγονός ότι είναι επιρεπείς στις γκέλες, προσπαθούν και τα δίνουν όλα και φαίνεται πως αξίζουν περισσότερο από τον Μπουμσόνγκ να καθίσουν στο κέντρο της άμυνας. Ελπίζω την Τετάρτη να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα paulinho
    συμφωνω φιλε μου και ειδικα ο βυντρα την ματωνει την φανελα. θα προτιμουσα κατσουρανη-καντε ή σαριεγκι αλλα τον λουκα τον προτιμω στα δεξια.παντως με τετοια αμυνα δεν μπορουμε να παμε πουθενα. ο μπουμ δεν ξερω αργοτερα αλλα ως τωρα δειχνει ανεπαρκης. νικη την τεταρτη για να γουσταρουμε, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ EL LOCO ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 ΚΑΙ 2,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ)...
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑ,Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...
    ΥΓ:ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ,ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ....ΠΡΕΣΒΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΥΡΩΚΑΡΑΓΚΙΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAXAXA,MIΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΠΙΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;;ΠΟΥ;;;;ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ;;;;;ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: