Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πάμε γερά ρεεεε...



Καταρχάς, χαίρομαι που τα ξανάλεμε αδέλφια μέσα από το Green Voice 13 με μια επιβλητική και Παναθηναϊκή κυρίως εμφάνιση της ομάδας μας μέσα στο Παγκρήτιο.
Από τη μία, οι απόγονοι κερδίζουν με κάλπικες τριάρες και από την άλλη, ο Παναθηναϊκός μας, όταν θέλει, κερδίζει καθαρά και χαλαρά με τεσσάρες.

Ο Παναθηναϊκός μας ξέσπασε όπως έπρεπε. Σαν πρωταθλητής! Από την αρχή μπήκε για να... ισοπεδώσει τον Εργοτέλη και μέσα σε ένα δεκάλεπτο το πέτυχε βάζοντας τρία όμορφα γκολ και έβαλε τέλος στο ματς από νωρίς.




Εκπληκτικός ο Κατσουράνης, σούπερ ο Σισέ, μαέστρος ο Γκαρσία. Καλό θα ήταν όμως να έλειπε η νέα γκέλα του Μπουμσόνγκ στην άμυνα αλλά αυτό δεν μπορεί ν' αλλάξει - ως τον Ιανουάριο τουλάχιστον.
Το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Κατσουράνη έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Εργοτέλη γι' ανατροπή και μας θύμισε τον Κατσούρ που βλέπαμε και γουστάραμε την εποχή του Τεν Κάτε.




Λογω πίεσης χρόνου δεν θα επεκταθώ περισσότερο στα του παιχνιδιού, αφού το σκορ και η εμφάνιση τα λέει όλα. Άργησε όμως να ξυπνήσει ο Πρωταθλητής και ελπίζω η σημερινή εμφάνιση να είναι η αφετηρία της εκτόξευσης στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει.


Όσον αφόρα στην παραίτηση του Νιομπλια, το μόνο που έχω να πω για την ώρα είναι ότι καλά έκανε και παραιτήθηκε αν δεν άντεξε την πίεση του Παναθηναϊκού - καλά έκανε και δεν τη δέχτηκε ο Πατέρας και καλά έκανε που ανακάλεσε ο Νιόμπλιας. Όλα καλά προς το παρόν, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. Οι μεγάλοι προπονητές για να μπορούν να εμπνέουν τους παίκτες τους θα πρέπει να μπορούν ν' αντέχουν στην πίεση και την άσχημη κριτική και να στηρίζουν το έργο τους.
Η αλήθεια είναι ότι ο Νιόμπλιας έχει απολαύσει μια πρωτοφανή στήριξη από παίκτες, διοίκηση, παλαίμαχους και από τους περισσότερους δημοσιογράφους παρόλο που η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της.
Αν ο Νιομπλιας δεν μπορεί ν' αντέξει στην light πίεση που του ασκήθηκε, τι να πει και ο Τεν Κάτε με τον ανελέητο και βρόμικο πόλεμο που του είχαν στήσει από παντού;
Και όμως ο Τεν Κάτε όχι μόνο άντεξε αλλά είχε και τ' αρχίδια να τους βάζει όλους στη θέση τους και γι' αυτό κάθονταν όλοι σούζα μπροστά του.


Αυτό ο Νιόμπλιας δεν το είχε και με την σημερινή του κίνηση μπορεί να έβαλε φρένο στις κριτικές αλλά ίσως να μην μπορέσει να εμπνεύσει τους παίκτες ή από την άλλη να μπορέσει να κάνει τους παίκτες να παίζουν και γι' αυτόν. Αν συμβεί το δεύτερο θα μας βγει σε καλό, αν συμβεί το πρώτο τότε μετά τη μη αποδεκτή παραίτησή του, θα έρθει και η απόλυση από τον Πατέρα.
Το μέλλον θα δείξει…η ομάδα πρέπει από δώ και πέρα να πάει τρένο με νίκες και καλές εμφανίσεις γιατί πολύ απλά, δεν γίνεται αλλιώς - είμαστε Παναθηναϊκός!!!

8 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    συμφωνω με ολα εκτος απο αυτο το κομματι ' Όσον αφόρα στην παραίτηση του Νιομπλια, το μόνο που έχω να πω για την ώρα είναι ότι καλά έκανε και παραιτήθηκε αν δεν άντεξε την πίεση του Παναθηναϊκού - καλά έκανε και δεν τη δέχτηκε ο Πατέρας και καλά έκανε που ανακάλεσε ο Νιόμπλιας. Όλα καλά προς το παρόν, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις επόμενες μέρες.'

    καλα,φανταζεσαι τον τεν κατε να ειχε τα αποτελεσματα του ΝΙΟΠΛΙΑ?ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ!
    το οτι ολο το γαβροΑΡΔ κατεστημενο στηριζει τον νιοπλια,αυτο κατι λεει αδελφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    Πιστευω, πως τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο η ομαδα ταλανιζεται απο πολλα προβληματα και με την φυγη του νιομπλια ισως να προσθεταμε ενα επιπλεον προβλημα.ειναι γνωστο οτι ο νιομπλιας δεν με πειθει για προπονητης του παναθηναικου αλλα απο την στιιγμη που δεν υπαρχει καποια ετοιμη λυση που να μπορει να προσαρμοστει αμεσα στο ελληνικο πρωταθλημα τοτε ας μεινει ο νιομπλιας που ξερει τουλαχιστον την ομαδα και τον θελουν απ΄οτι φαινεται και οι παικτες. αν δεν ερθουν τα επιθυμητα αποτελεσματα τοτε ας παει στο καλο, αρκει η ομαδα να μην βγει εκτος στοχων.
    αν ο νιομπλιας ειχε δεχθει τον πολεμο του τεν κατε οταν η ομαδα πηγαινε τρενο, θα ειχε μπει σε ψυχιατρειο, αδελφε.
    συμφωνω για τους γαβροΑΡΔ, αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε, παντως ειναι δυσκολα τα πραγματα απο παντου.θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπρος γκρεμος κ πισω ρεμμα...
    Η ομαδα θα κριθει οπως ολα δειχνουν στο ντερμπυ με το γαυρο.
    Νικας-συνεχιζεις. Χανεις-χανομαστε.
    Ο προπονητης δεν αλλαζει, γιατι ισως δεν υπαρχει κατι καλυτερο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ O ΑΔΕΛΦΟΣ LAPLACE...Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΣΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ;;;;ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ),ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα peiramatisti13
    συμφωνω οτι αυτος ο μηνας ειναι φωτια και πρεπει η ομαδα να κανει νικες και μονο νικες.επισης πιστευω οτι αν ο πατερας ειχε καποια ετοιμη λυση ο νιομπλιας θα ειχε απολυθει πριν προλαβει να παραιτηθει.το μονο που χρειζεται αυτη την στιγμη η ομαδα ειναι στηριξη και ηρεμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε αλλα οπως ειπα και πιο πανω το μονο που εχει σημασια ειναι η ομαδα να κανει νικες και τα υπολοιπα θα τα βρουμε...μαλακια του νιομπλια αλλα και σοφη η κινηση του πατερα να μην τη δεχτει εφοσον δεν υπηρχε καποια ετοιμη λυση, δεν υπαρχει χρονος για χασιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σισσε ειναι ενα διαμαντι για τον Παναθηναικο και το κωλοπρωταθλημα μας
    Παναθα για μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: