Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

The Comeback!!!



Η εβδομάδα των μεγάλων επιστροφών και σημαντικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της αφήνοντας ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους τους Παναθηναϊκούς αλλά και πολύ κλάμα και πανικό σε απογόνους και μισθοφόρους οπαδούς.
Επιστροφή λοιπόν στα χαμόγελα που τόσο μας έλειψαν όλο το καλοκαίρι αδέλφια γιατί είναι μόνο Παναθηναϊκά και αγνά. Με εξαίρεση, αυτούς που αυτο-αποκαλούνται Παναθηναϊκοί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, κάθε αγνός Παναθηναϊκός οπαδός-φίλαθλος έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει χαρούμενος από τις τελευταίες εξελίξεις.

Πάμε γερά στην νέα εποχή που έρχεται για τον Παναθηναϊκό μας και δυνατά όλοι μαζί να προστατέψουμε την ομάδα από τους εντός και εκτός εχθρούς της.



Ξεκινώντας από τη χθεσινή μέρα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη S.L. με νίκη στο Χαριλάου με γκολ του Σισέ και παρόλο που η ομάδα δεν εντυπωσίασε, κατάφερε να δείξει σε όλους ποιος θα είναι και φέτος το αφεντικό.
Με παιχνίδι τακτικής και ουσίας, με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, οι παίκτες του Νίκου Νιόμπλια κατάφεραν να πάρουν το διπλό μέσα στο Χαριλάου με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να δοθεί γιατί πολύ απλά, ο Παναθηναϊκός τέτοια πέναλτι δεν τα χρειάζεται.




Το πέναλτι το κέρδισε ο Λουκάς με το πείσμα του και όπως φαίνεται και στο βίντεο, υπάρχει επαφή και σίγουρα δεν είναι θέατρο. Τέτοια πέναλτι όμως δεν πρέπει να δίνονται ούτε σε φιλικά
Ας μην ξεχνάμε όμως τι μας έχει μάθει η παράγκα τόσα χρόνια, ότι πέναλτι υπάρχει και χωρίς επαφή, όποτε με βάση το δεδικασμένο καθεστώς των απογόνων, αυτοί που κλαίνε και φωνάζουν καλό θα είναι να ρίξουν μια μάτια στο παρελθόν για να ξαναθυμηθούν τι σημαίνει αδικία και κλεψιά.




Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, το πέναλτι δεν έκρινε τίποτα γιατί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν και μετά το πέναλτι αλλά το 90-10 του Δαλούκα υπέρ του Άρη θα μπορούσε να κρίνει πολλά.
Επίσης αν είχαμε την διαιτησία υπέρ μας, όπως είχε την παράγκα ο απόγονος τότε θα είχαμε 6 βαθμούς και όχι μόνο 4. Η αλήθεια πονάει και ο κλέφτης δεν πρέπει να μιλάει!!!



Ο Μαριδάκης μετά το παιχνίδι σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ξεβρόμισμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πολύ καλά έκανε. Ας ρίξει όμως μια ματιά προς τα πίσω για να αντιληφθεί ότι η βρομιά σίγουρα δεν έχει πράσινο χρώμα και αν δεν ξέρει, ας ρωτήσει μιας και τους έχει εύκαιρους και διπλά του, τον Νεκροθάφτη και τη lady Gaga να του πουν τι συνέβη στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα 14 χρόνια.
Επίσης, ας μας πουν πόσα σφυρίγματα και κάρτες πήρε ο Παναθηναϊκός και πόσα πήραν οι Αρειανοί; Αν δεν κάνω λάθος, οι απόγονοι με τον Ηρακλή για μια παρόμοια φάση δεν διαμαρτύρονταν και έλεγαν ότι δεν τους έδωσε πέναλτι;

Και κλάμα οι κυρίες … αλά Μάρθα Βουρτση και Νίκο Ξανθοπουλο!!!



Αγωνιστικά, η ομάδα μας δείχνει ότι της χρειάζονται παιχνίδια για να δέσει. Έχει χάσει την εκρηκτικότητα και την φρεσκάδα της, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην βγάζουν ακόμη αυτά που μπορούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Δυστυχώς, οι λανθασμένες επιλογές της προηγούμενης διοίκησης, η απουσία της από την ομάδα, η κακή καλοκαιρινή προετοιμασία, υπό την καθοδήγηση του Κεζου, οι τραυματισμοί και η έλλειψη παιχνιδιών έχουν στερήσει την ετοιμότητα της ομάδας μας.



Θεωρώ πως άμεσα θα πρέπει ν' αντικατασταθεί ο Κέζος με έναν γυμναστή που να έχει την ίδια εμβέλεια και ποιότητα με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε.
Επίσης, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά στα στημένα, αφού όταν αμυνόμαστε δεν έχουμε καλές τοποθετήσεις αλλά και όταν είμαστε στην επίθεση δεν έχουμε καθόλου καλές εκτελέσεις στα φάουλ και στα κόρνερ. Ο Νιόμπλιας θα πρέπει να δώσει μεγάλη έμφαση στα στημένα γιατί πολλά παιχνίδια κρίνονται από αυτά.



Σε ατομικό επίπεδο, ο Ζιλμπέρτο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, ο Τζορβας ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και ο Λέτο έτρεξε και προσπάθησε πολύ.
Ο Βύντρα αν και δεν έπαιζε στην πλευρά του, ήταν πολύ καλός καθώς βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με τις επελάσεις του, κέρδισε το πέναλτι και παραλίγο να καθάριζε το ματς, αν ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.



Το δίδυμο Μπουμσόνγκ- Καντέ κέρδισε όλες τις μονομαχίες, δεν έκανε λάθη και ελπίζω ότι αν δέσει καλύτερα θα μπορεί να μας δώσει τη σιγουριά στην άμυνα που τόσο πολύ μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.
Ο Λουίς Γκαρσία με την είσοδό του έδειξε την ποιότητά του και αν τον αντέξουν τα πόδια του πιστεύω ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Ο Σισέ έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα, έδωσε τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι κάτι το σοβαρό.



Ο Νίνης προσπάθησε αλλά δεν απέδωσε τ' αναμενόμενα και ο Γκοβού είχε κάποιες εξάρσεις αλλά δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη το χρόνο του.
Τέλος, ο Νιόμπλιας έστησε πολύ καλά την ομάδα σε θέματα τακτικής και θεωρώ πολύ σοφή και έξυπνη την αλλαγή του Νίνη με τον Κατσούρ, όταν ο Δαλούκας είχε βάλει τον Άρη στην περιοχή μας.



Όσον αφορά στα διοικητικά, το νερό μπήκε στ' αυλάκι και το ποτάμι δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω όσο και αν το προσπαθούν οι γνωστοί μισθοφόροι «παναθηναικαρες».
Ο Ανίκανος το πήρε απόφαση ότι ο λαός του Παναθηναϊκού δεν τον θέλει στην ομάδα και αν συνέχιζε τις μαλακίες του τα πράγματα θα γινόταν πολύ χειρότερα γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Έτσι λοιπόν, με τον κόσμο εναντίον του και με τον Βγενό έτοιμο να καταθέσει πρόταση για να αγοράσει εξ' ολοκλήρου την ΠΑΕ, πήρε την απόφαση να χαρίσει το 25% των μετοχών ώστε να καταφέρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός μας να ξεφύγει από τον αργό θάνατο που τον είχε υποβάλει ο ίδιος και η γαυρο-οικογένειά του.

Παρόλο που θα ήθελα ο Βγενό να δεχτεί τώρα τη δωρεά, ώστε να αποφθεχθούν τυχόν-στημένες κακοτοπιές στη συνέχεια, πιστεύω ότι ήταν μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε και ελπίζω στο τέλος της φετινής σεζόν να γίνει το deal και να τηρηθούν αυτά που συμφωνηθήκαν.



Το έργο της γαυρο-οικογένειας το έχουμε ζήσει για 30 χρόνια και όλοι φωνάζαμε, φωνάζουμε και θα ξαναφωνάξουμε, αν χρειαστεί, ότι δεν «πάει άλλο». Το έργο του Βγενό, πέρα από το γεγονός ότι άλλαξε την ιστορία με την δημιουργία της Π.Ε.Κ και το συλλαλητήριο, θα το δούμε στο μέλλον και τότε θα το κρίνουμε.
Κατά την γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι θα ζήσουμε χειρότερες στιγμές απ' αυτές που ζήσαμε κάτω από τα δεσμά της γαυρο-οικογένειας.
Είμαι μεν επιφυλακτικός αλλά με την ελπίδα δε για την εκτόξευση του Παναθηναϊκού μας.


Με την επιστροφή του Πατέρα στην προεδρία και την αντικατάσταση του Φίκου ελπίζω να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνταγή της κατάκτησης του περσινού νταμπλ και να έχουμε τις ίδιες και περισσότερες επιτυχίες τη φετινή σεζόν. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αφού με τη δυναμική επιστροφή του στην ομάδα, προκάλεσε τον πανικό στους αντίπαλους και έδωσε χαρά στους παίκτες και τον κόσμο.
Τώρα πλέον όλοι τους θα ξέρουν ότι θα υπάρχει πάντα κάποιος δίπλα τους να τους στηρίζει αλλά και να τους ταρακουναει, όταν χρειάζεται
.
H ομάδα απέκτησε ξανά δυνατή διοίκηση και με ασπίδα τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι έτοιμη να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της.



Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και κυρίως οι οργανωμένοι (όπου ανήκω), που τόσο έχουν χλευαστεί, συκοφαντηθεί με απειλές, διώξεις και αποκλεισμούς κατάφεραν ν' ανοίξουν το δρόμο της ελευθερίας με το συλλαλητήριο γιατί τους δόθηκε ένα όραμα.
Με μπροστάρηδες την Π.Ε.Κ. και τους Αφούς, ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνειδητοποίησε τη δύναμή του και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του και αυτό το όραμα πρέπει να έχει συνέχεια και να διατηρηθεί, ώστε ο Παναθηναϊκός μας να είναι πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός.

Είναι χρέος όλων απέναντι στη μεγαλειώδη ιστορία του Παναθηναϊκού μας, η πράσινη σημαία να κυματίζει πάντα περήφανα και ψηλά!




Ο Παύλος με τον Θανάση έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό και κανένας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Είναι αρρωστάκια με τον Παναθηναϊκό και το έχουν αποδείξει και θα συνεχίσουν να το αποδεικνύουν με κούπες κάθε χρόνο στο Μπάσκετ.
Όπως έχει πει και ο Βγενό πριν λίγο καιρό, η προσφορά τους τόσα χρόνια για τον Παναθηναϊκό τους δίνει το δικαίωμα να πουν ότι θέλουν και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε τις απόψεις τους.
Από κεί και περά όμως, πιστεύω, ότι η συμμαχία του Παύλου με τον διάολο, οι μαλακιές του γιου του και η στήριξη του στον Φίκο έχει γεμίσει με απορίες, πίκρα και απογοήτευση τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Από τη μία, αντιλαμβάνομαι και κατανοώ ότι έχει εγκλωβιστεί από τη γαμημένη και προκλητική προπαγάνδα, μεσω της πρασινάδας του κακομαθημένου γιου του, ο οποίος από τότε που έφαγε την μπάτσα από τον Ράτζα, έχει φύγει το μυαλό του και ίσως να χρειάζεται καμία μπάτσα ακόμη για να συνέλθει.
Από την άλλη, με δεδομένη την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Παναθηναϊκών στο πρόσωπό του είναι καιρός να βάλει λίγο το εγώ του στην άκρη γιατί η υπομονή μας εξαντλείται. Ας αφήσει στην άκρη τους κομπλεξισμούς, τα "δεν ξέρω δεν είδα", να μαζέψει το μαλακισμένο επιτέλους, γιατί την αγάπη που έχει εισπράξει διαχρονικά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν την έχει πάρει κανένας άλλος.



Παύλο μη μας ξενερώνεις άλλο και μην αμαυρώνεις την εικόνα σου, βάλε ένα τέλος στις μαλακίες τώρα που πάμε να ορθοποδήσουμε.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξεχνά τι έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι αχάριστος αλλά κι εσύ απ' την πλευρά σου, με τη στάση σου, δεν πρέπει να κλονίζεις τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που σου έχουμε.




Υ.Γ.1 Η ντέρμπυ του Τουλούμπα ακόμη μία φορά πιστή στις κωλοτούμπες της για χάρη του αφεντικού της χωρίς ίχνος ντροπής και με μεγάλο θράσος βγάζει πρωτοσέλιδα ενότητας, του τύπου "Όποιος δυναμιτίζει την ενότητα θα είναι υπόλογος στον κόσμο του ΠΑΟ".
Ποιός το έκανε συνεχώς αυτό τον τελευταίο χρόνο ρε αδέλφια για την ίδια ακριβώς μετοχική σύνθεση; Έλα μου ντε!





Αυτιστικό και Τουλούμπα μαζευτείτε όσο είναι καιρός. Τέρμα Οι Μαλακίες… ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα και το κυριότερο δεν ξεχνά.
Γι' αυτό, πιστεύω, ότι είναι καιρός να κλείσουν οι γαμω-φυλλάδες τους και να δημιουργηθεί επιτέλους μια εφημερίδα που ν' αντιπροσωπεύει τους οπαδούς και τον Παναθηναϊκό και όχι τα συμφέροντα των μετόχων.



Υ.Γ. 2 RESPECT DJIMBRIL CISSE!!! Το τατουάζ με το τριφύλλι στο πόδι του δείχνει πόσο πολύ έχει αγαπήσει τον Παναθηναϊκό μας και πόσο έχει εκτιμήσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του. Μετά τον Άλεξ, έγινες κι εσύ ένας από εμάς γιατί πραγματικά το αξίζεις.
Respect, Djimbril. Respect!!!



Υ.Γ.3 Την Κυριακή στις 12:30, στο νεκροταφείο του Βύρωνα θα τελεσθεί μνημόσυνο στη μνήμη των Πάρη και Αποστολή που έχασαν την ζωή τους για τον Παναθηναϊκό στο δρόμο της επιστροφής από τον περσυνό αγώνα με την Καβάλα.
Επίσης, στις 7:00 το πρωί πολλά αδέλφια έχουν δώσει ραντεβού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταβούν στο σημείο του ατυχήματος και να στήσουν ένα μικρό μνημείο ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Ας είμαστε μαζί τους, όσοι μπορούμε γιατί τους αγαπάμε και ποτέ δεν τους ξεχνάμε!!! Διπλό στην Μπάρτσα και την Καβάλα, ΠΑΟ όλε, όλε!!!



ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΕΓΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…
Υ.Γ. 4 Δεν ξέρω αν θα προλάβω, αδέλφια να ξαναγράψω πριν από το παιχνίδι στο Καμπ Νου, αφού θα ταξιδέψω κι εγώ για το διπλό στην Ισπανία αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κλείσουμε με νίκη τους παλιούς λογαριασμούς που έχουμε με τους Καταλανούς.
Πόρνη μπάλα και στην Βαρκελώνη, γαμώτο! Εκείνο το ταξίδι μου έχει μείνει αξέχαστο αδέλφια, όπως και του Άμστερνταμ, και δεν σας κρύβω ότι ανατριχιάζω ακόμη και τώρα!!!

Τα ξανάλεμε παναθηναϊκά αδέλφια, έπειτα από το ταξίδι στο όνειρο…




11 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδελφε
    πολυ χορταστικη αναρτηση,δεν παρελειψες τιποτα..
    απο τις καλυτερες αναρτησεις σου..
    συμφωνω με ολα οσα γραφεις..
    καλη εβδομαδα να εχεις φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα laplace
    χαιρομαι που σου αρεσε αδελφε και καλη εβδομαδα...
    αντε και με το διπλο στην Βαρκελωνη, για να τρελαθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΟΝΤΩΣ,ΗΤΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ "ΣΕΝΤΟΝΙ" ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!ΔΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΟΞΑΜΕ ΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;;;;ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΟΠΕΝΑΛΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα rallakia13
    να΄σαι καλα για τα καλα σου λογια, αδελφε
    οποτε διαβαζω σχολιο σου, μου ανεβαινει η διαθεση, παμε δυνατα , γαμω τον πειραια!!!
    πιστευω αν εχουμε λιγη τυχη, μπορουμε να φυγουμε με το διπλο. αντε να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαιρετώ όλα τα λαγοπουστράκια πλησιάζει η 15η Σεπτεμβρίου που ανοίγει το κυνήγι του λαγού. Γιάυτό τρέξε στις τρυπούλες σας για να γλιτώσετε και μετά σας περιμένει η 8η αγωνιστική για να σας ξεσκίσουμε πελάτες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απογονε, εκτος απο ανωνυμος μαλακας, εισαι και πουτανας γιος.αραξε στον καναπε σου και απολαυσε μας, πρεσβη της κλεψιας και της λαμογιας.προσκυνα στο πρασινο μεγαλειο και μετα παμε και για κυνηγι να δουμε ποιος ειναι ο λαγος , καραγκιοζη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ πουτάνας γιε el loco, θέλω να δώσεις πολλούς χαιρετισμούς στην πουτάνα την μάνα σου και στον πούστη τον πατέρα σου που βγάλαν τέτοιο πούστη γιο και ΛΑΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απογονε, μαθε πρωτα ποιον εχεις πατερα, αν ηταν ναυτης ή μουτσος, μαζεψε την μανα σου απο την τρουμπα και μετα ελα να μας γλειψεις τ΄αρχιδια, καραγκιοζακο.
    οσα κλικ και να μου κανεις , μουλε δεν γαμαω γιους με αμερικανο πατερα ναυτη και με μανα πορνη, καραγκιοζακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ GAY-ROΣΚΑΤΟΑΔΕΛΦΗ,ΧΑΧΑ!!!!!!!ΧΩΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ GAY-ROΣΚΑΤΟΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ;;;;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΩΛΗ ΣΤΩΝ GAY TO MOYNI;;;;ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΓΟΣ,ΠΑΡΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ;;;;ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα rallakia13, εισαι φοβερος!!!
    απο οτι ξερω εχει καθε μερα, χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ,ΧΑΧΑ!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡAΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ:

    http://www.youtube.com/watch?v=WE9-5B5VGcE&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=czRmYHZdpZw&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=q459p5So3nQ&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=E0yF9u6qDBI&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=XGinudAUano&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=player_embedded





    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΞΕΦΤΙΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: