Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παράγκα...Σαν Άλλοτε!!!




Η ανακαίνιση της παράγκας ολοκληρώθηκε, με παλιούς και νέους υπαλλήλους να είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Η παράγκα στηρίζεται στην παλιά και επιτυχημένη συνταγή του Νεκροθάφτη, αφού στην ουσία το μόνο που άλλαξε είναι τα πρόσωπα και οι έννοιες - το έργο που ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε παραμένει το ίδιο.


Ο Θωμάς έλεγε «το Αιγάλεω και ο γαύρος να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν» και ο Μαριδάκης με το προεδρικό διάταγμα-κάλεσμα ζητάει το 50% υπέρ του απόγονου, 50% κατά του Παναθηναϊκού και άλλο ένα 50% για την Lady Gaga.
Ο Δαλούκας πήγε σπίτι του για να πάρουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι, η Lady Gaga ανέλαβε επίσημα πόστο στην γαυρο-παράγκα και ο Μαριδάκης πρόεδρος της γαυρο-league (με την ψήφο του Τζίγκερ) για να παίζεται το ποδόσφαιρο με τις προδιαγραφές της παράγκας.



Το Πασοκ, όπως πάντα, χορηγός και συνδρομητής του έργου της παράγκας, θεσπίζει νομούς και διατάξεις προς όφελος του απόγονου και κατά του Παναθηναϊκού. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Παναθηναϊκού σε όλη αυτή την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει και αν θα τους αφήσουν να ασελγούν πάνω στον Παναθηναϊκό μας.

Θεωρώ πως ο Πατέρας αν και άργησε να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο της ομάδας μας μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια (το έχει ξανακάνει) αρκεί μόνο να βγει μπροστά και να προστατεύσει τον Παναθηναϊκό μας άμεσα.
Η τιμωρία-σκάνδαλο της έδρας μας για επεισόδια στην Καβάλα μετά το τέλος του αγώνα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και ότι κανένας δεν μπορεί να στήνει παιχνίδια εις βάρος της ομάδας μας.


Οι αδέκαστοι.... Δικαστές που τιμώρησαν τον Παναθηναϊκό μας!!!

Ο Παναθηναϊκός είναι ο λαός του και ο λαός του Παναθηναϊκού (ότι και να κάνουν) είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την ομάδα και γι' αυτό θέλουν - δε θέλουν, την Κυριακή θα δώσει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΘΥΡΑ 13 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΑΥΡΟ- ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!


Υ.Γ: Ευχαριστώ τ' αδέλφια Laplace και Goladas για την έμπνευση που μου έδωσαν με τα σκίτσα τους!!!

9 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    τα πουτανοπαιδα ξαναστησαν την παραγκα..τωρα χρειαζομαστε ενοτητα κ πυγμη για να τους αντιμετωπισουμε,θα κανουν τρελλα πργμτ στην συνεχεια
    αναδημοσιευω την τρομερη αναρτηση σου..καλη εβδομαδα αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα φιλε,
    ηταν δεδομενο οτι ο πρακτορας δεν θα εφευγε απ' τη μεση. Και επισης ειναι δεδομενο οτι ο Μαριδακης ως κωλογαυρος θα κανει τα παντα για να προστατευσει τις επενδυσεις του..

    Η παραγκα ξαναστηνεται και αυτη τη φορα πρεπει να γκρεμιστει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ γιατι δε νο μιζω να ξανααντεξει κανενας νεο βιασμο του Παναθηναϊκου μας αλλα και του ελληνικου ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα και καλη εβδομαδα laplace.
    συμφωνω μαζι σου, αντιδοτο στην παραγκα τους ειναι η ενοτητα και η δυνατη διοικηση.ευχαριστω αδελφε για την αναδημοσηευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα mike
    το ξερουν οτι χωρις το παρασκηνιο, θα βλεπουν την πλατη μας, οπως περυσι και γι΄αυτο δεν πρεπει να τους αφησουμε να γινουμε στο ιδιο εργο θεατες. ντου απο παντου αδελφε, γιατι οπως λες δεν παει αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nα σαι καλά και συ φιλε μου και ευχαριστούμε για τις δημοσιεύσεις...
    Να ναι παντως σθγουροι οι παραγκα΄ρχες, πως αυτη τη φορά θα μας βρούν πολυ δυνατούς και οργανωμένους...
    http://goladas.blogspot.com/2010/10/blog-post_8827.html
    γoladas.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...MAΣΤΙΓΙΟ,ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΕL LOCO ΚΑ8Ι ΣΥΜΦΩΝΩ Μ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΛΗΓΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΝΙΑΤΗ!!
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ!!!!
    ΥΓ:ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΑΛΛΑ BAΛΕ ΚΑΙ ΤΗ LADY GAGA NA ΔEΣEI TO ΓΛYKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα rallakia13
    ετσι ειναι αδελφε, ντου απο παντου...
    οσον αφορα για τις φωτο και την παραλειψη,η επομενη αναρτηση θα ειναι και για παρτυ σου, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα kaiafa
    μονο ενωμενοι γραφουμε ιστορια και
    παναθηναικη αλληλεγγυη στην μπλογκοσφαιρα, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΕΣ ΠΑΝΑΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: