Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Λέξεις & Σκέψεις



Αλλά ήθελα να γράψω, αλλά θα γράψω, τελικά!!!
Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου και τη συζήτηση που είχα με τον Laplace και τ' αλλά αδέλφια από το mypanayhinaikos, θα ήθελα να σταθώ στο ζουμί των όσων είπε:



Παύλος: Αυτοί που έφεραν ως εδώ τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

El Loco: Η ομάδα μετά το νταμπλ είχε γερές βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια αλλά το καλοκαίρι ο Τζίγκερ με τις μαλακίες του τη διέλυσε. Το ότι ανέλαβε ο Πατέρας μετά δε σημαίνει ότι φταίει μόνο αυτός για την καμένη γη που παρέλαβε.

Παύλος: Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία.

El Loco: Την πλειοψηφία την έχει ο Τζίγκερ και όχι ο Πατέρας ή ο Βγενό. Πρόεδρος υπό έλεγχο σημαίνει ότι το αφεντικό παίρνει τις αποφάσεις - με λίγα λόγια, λέει, ότι ο Πατέρας ήταν ο μπροστινός αλλά με δεμένα χέρια. Και γι' αυτό δεν θέλει την προεδρία και καλά κάνει κατά την γνώμη μου, αν είναι έτσι όπως τα λέει.

Παύλος: Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%. Γιατί σηκώθηκαν και έφυγαν (σ.σ. Βγενόπουλος Πατέρας) χωρίς λόγο και αιτία;
(σσ. Βέβαια, η ερώτηση που θέτει ο Παύλος νομίζω είναι διφορούμενη...Ρωτάει ενώ ξέρει ή ρωτάει για να μάθει;)

El Loco: Αν είναι έτσι όπως τα λέει πάντα κι αν εγώ καταλαβαίνω καλά αυτά που λεει, έφυγαν γιατί ο Τζίγκερ δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό στην πράξη αλλά θέλει μπροστινούς με λεφτά υπό τον έλεγχό του. Και γι' αυτό δεν αναλαμβάνει και ο Παύλος.


Αν πάλι κατάλαβα καλά, οι δηλώσεις του Παύλου φωτογραφίζουν περισσότερο την Οικογένεια και λιγότερο τον Πατέρα. Το ζουμί των δηλώσεων του δεν είναι στον αν μένει σε ξενοδοχείο ο Φερέιρα η όχι αλλά στην αιτία της άρνησης του Παύλου να αναλάβει την προεδρία, στην αιτία της παραίτησης του Πατέρα, στο καθεστώς διοίκησης που υπήρχε στην πολυμετοχικοτητα αλλά και στον αν τελικά η Οικογένεια θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό ή όχι. Τροφή για σκέψη για όλους μας…


Υ.Γ. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι με το μέρος κανενός, είμαι μόνο με τον Παναθηναϊκό και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις νιώθω προδομένος γιατί πίστεψα ότι ο Παναθηναϊκός θα ξέφευγε απ' τα δεσμά της οικογένειας που τόσα χρόνια ασελγεί πάνω του.
Με την επιτυχία του Νταμπλ ήλπιζα ο Παναθηναϊκός να εκτοξευτεί... και τώρα είναι έτοιμος να διαλυθεί.
Από την μία λυπάμαι που πρόδωσαν όλοι τους τον Παναθηναϊκό και από την άλλη χαίρομαι που ξεκαθαρίζει το τοπίο, ώστε να σταματήσει ο πόλεμος των συμφερόντων που γίνεται στην ομάδα μας αλλά και η διχόνοια μεταξύ μας.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ!!!

Είμαστε Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν πεθαίνει!!!

5 σχόλια:

  1. καλημερα αδελφε
    προδοτες κ ΛΙΓΟΙ
    το αναδημοσιευσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΖΩΗ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΘΕΣΗ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΦΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΝΑΜΕ;;;;ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...ΤΟ ΥΓ. ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. rallakia13 με ή χωρις Ψυχολογια, θα τα γαμησουμε ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΦΙΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: