Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!


Γιώργος Φούντας, Νίκος Κούρκουλος. Μέσα σε περίπου τρία χρόνια η Παναθηναϊκή οικογένεια έχασε δύο σπουδαίους ηθοποιούς,δύο πραγματικούς άνδρες, δύο μεγάλους Παναθηναϊκούς.

Γιώργος Φούντας (1924-2010)

Γεννημένος στο Μαυρολιθάρι της Παρνασσίδας στην Φωκίδα, το 1924, ο Γιώργος Φούντας δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Εξαιτίας της, εξάλλου, εκδιώθηκε από το τμήμα πυγμαχίας της ΑΕΚ όντας έφηβος. Σε μία κουβέντα με συναθλητές του δε θα κρύψει τα συναισθήματά του για τη φανέλα με το Τριφύλλι και αυτό είναι αρκετό για να του δείξουν την πόρτα της εξόδου. Όχι, ότι τον πείραξε και ιδιαίτερα.

Εξάλλου ό,τι έχασε ο ελληνικός αθλητισμός το κέρδισε στο πολλαπλάσιο ο ελληνικός κινηματογράφος. Αυτός που στην “Στέλλα” τον “ανάγκασε” να υποδυθεί έναν παίκτη του Ολυμπιακού. Λέγεται ότι δεν του άρεσε και πολύ αυτό, αλλά πήρε την εκδίκησή του όταν τα γυρίσματα έγιναν στη Λεωφόρο και αυτός, έστω και διά της πλαγίας οδού, βρήκε την ευκαιρία να πατήσει το χορτάρι του γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας.

Όσο η καριέρα του απογειωνόταν τόσο μίκραινε και ο χρόνος που αφιέρωνε στον Παναθηναϊκό. Έστω κι έτσι, όμως, ο “Κλαρκ Γκέιμπλ”, όπως τον αποκαλούσε το 1943 κατά τα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας “Τα Χειροκροτήματα” ο σκηνοθέτης, Γιώργος Τζαβέλλας, όποτε μπορούσε έδινε το παρών στις εξέδρες αρχικά της Λεωφόρου και εν συνεχεία του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Γιώργος Φούντας έφυγε από κοντά μας το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 88 ετών. Λίγες ώρες πριν ο αγαπημένος του Παναθηναϊκός νικήσει στην Κέρκυρα και επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί όπου ο πιο διάσημος “σκληρός” του ελληνικού σινεμά ήθελε να τον βλέπει πάντα.

Ο Γιώργος Φούντας με την Μελίνα Μερκούρη στην "Στέλλα":




Νίκος Κούρκουλος (1934-2007)

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ένα ψιλόλιγνο πιτσιρίκι θα περάσει την πόρτα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εκείνη την εποχή το όνομα του δε λέει σε κάνενα τίποτα. Μερικές δεκαετίες αργότερα, όμως, θα τον ξέρουν όλοι. Τον έλεγαν Νίκο Κούρκουλο.

Μέχρι, πάντως, να γίνει ο μεγάλος αστέρας του θεάτρου και του κινηματογράφου θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στο τμήμα μπάσκετ, θα περάσει από την κολύμβηση και θα καταλήξει στην ποδοσφαιρική ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Άγγλου Χάρι Γκέιμ θα φθάσει στην πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού παίζοντας κεντρικός αμυντικός. Μέχρι εκεί όμως.
Ο ίδιος έλεγε ότι κατέληξε στην απόφασή να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την ηθοποία από σύμπτωση. Πάντως, σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις θα παραδεχθεί: “Σε μία προπόνηση πήγα να κόψω τον Λουκανίδη, αλλά με έκανε κουτό. Εκεί κατάλαβα ότι δεν ήταν για εμένα το ποδόσφαιρο”.

Μπορεί ο παράγοντας “Λουκανίδης” να του στέρησε μία καριέρα στα γήπεδα, δεν του στέρησε, όμως, την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι ήταν μέσα στην καρδιά και το δήλωνε σε κάθε ευκαιρία.“Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο μου έλειπε κι αυτό και τα άλλα αθλήματα και γι' αυτό φρόντισαν να παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό από κοντά όλα αυτά τα χρόνια και να τον αγαπώ. Τις πρόσφατες εποχές που δεν πάει καλά στεναχωριέμαι” θα πει τον Οκτώβριο του 1999 στην “Αθλητική Ηχώ”.

Το 2001 διαγνώστηξε ότι έπασε από καρκίνο στο ρινοφάρυγγα.. Θα παλέψει με την αρρώστια του φια έξι χρόνια, αλλά στις 30 Ιανουαρίου 2007 ο Νίκος Κούρκουλος θα κλείσει για τελευταία φορά τα μάτια του.

Λίγες ημέρες αργότερα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο θα τον αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο. Με ένα πανό που θα γράφει “Ωραίος, μάγκας και Παναθηναϊκός. Καλό ταξίδι Νίκο Κούρκουλε”.

Δείτε μία από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές του Νίκου Κούρκουλου:



ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ!!!


Αναδημοσιεύτηκε από το panathinaikos.panathinaikos.

Djimbril!!!


CISSE - ΤΟ ΤΡΙΠΟΔΟ!!!

By Peiramatistis 13



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο συνήθης ύποπτος...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΓΕΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ!!!


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!




Με τη διαιτησία να σας παίζει από την αρχή της χρονιάς 100-0.


Και με την ομάδα μας να έχει ταλαιπωρηθεί από τον εμφύλιο του καλοκαιριού, την ελλειπή προετοιμασία και τον μαθητευόμενο μάγο και με εσάς να παίζετε ΕΝΑ ΓΑΜΩΑΓΩΝΑ ΤΗN EΒΔΟΜΑΔΑ…..

Και μετά από 12 αγωνιστικές έχουμε τους ίδιους βαθμούς!!!!!

Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί τα ψέμματα τελείωσαν!!!

Και το ξέρετε καλύτερα από όλους εσείς οι ίδιοι!!!!!


Αναδημοσιεύτηκε απο τον αδελφό Passenger13 του mypanathinaikos!!!


Σκόρπιες Παναθηναϊκές Σκέψεις…



Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει και συγχωρέστε με γι' αυτό αδέλφια αλλά κάποια θέματα δεν μπορώ να τα αφήσω ασχολίαστα. Πάμε λοιπόν στα γρήγορα:



- Ο Πατέρας έχασε πόντους από την καθυστερημένη απόλυση του Νιόμπλια που έχει ως αποτέλεσμα το -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος αλλά και από τον απαράδεκτο πρόωρο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού μας από την Ευρώπη.

- Συνεχίζει να χάνει πόντους με την απαθή στάση του απέναντι στην παράγκα που έχει δημιουργηθεί ακόμη μια φορά από τον περίγελο Μαριδάκη και την βρόμικη παρέα του.
Πιστεύω όμως ότι αν λυθούν τα αγωνιστικά ζητήματα της καμένης γης που παρέδωσε ο Νιόμπλιας στον Φερέιρα, τότε θα αναγκαστεί να βγει μπροστά και να τους βάλει όλους στη θέση τους.

Πρέπει να τους γαμησει όλους αν θέλει να ξανακουστεί το σύνθημα "σας γαμάει ο Πατέρας" από τις εξέδρες και να μην συνεχίσει να κραταει ήπιους τόνους γιατί στο τέλος θα χαθεί η στήριξη και η υπομονή του κόσμου.

- Την αδυναμία όμως του Πατέρα την κάλυψε ο Βγενόπουλος με το δυναμικό του ντου στον Πιλάβιο. Μία κίνηση που δείχνει, ότι από εδώ και πέρα, θα μας νιώθουν έντονα σε κάθε βρόμικη κίνησή τους.
Πριν λίγο καιρό, οι απόγονοι την έπεφταν στον Πιλάβιο και τώρα βγάζουν κραυγές συμπαράστασης.
Τι να άλλαξε άραγε;

- Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί ν' αντέξει κι άλλη παράγκα και αν συνεχιστούν τα εγκλήματα των απογόνων τότε ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχει σε αυτό το βρόμικο τσίρκο .

- Κέρδισε πόντους με την απόφασή του να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Σισέ και με την ευκαιρία που έδωσε στον Γκοβού να αποδείξει την αξία του με την πράσινη φανέλα.
Ο Γκοβού είναι μεγάλος παίκτης και του αξίζει μια τελευταία ευκαιρία και θα ήταν άδικο να τον αφήσουμε να φύγει απ' την ομάδα για μερικά ποτηράκια παραπάνω.

Και ο Κλέιτον τα έπινε χωρίς να προσφέρει στην ομάδα αλλά δεν είχε τέτοια αντιμετώπιση από την διοίκηση και από τους ΑΡΔ. Κάτι μου λέει ότι ο Γκοβού θα κάνει παπάδες από εδώ και πέρα και θα δικαιώσει την στήριξη και τις προσδοκίες όλων μας αρκεί να μην επιστρέψει ο Κλέιτον και καταντήσουμε κέντρο ανώνυμων αλκοολικών.


- Ο Πατέρας με τις τελευταίες του κινήσεις δείχνει ότι έχει αρχίσει να ακούει και τις απόψεις του κόσμου και όχι των αυλικών του και αν συνεχίσει έτσι μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει.

- Αντωνίου και Φρέιτας τα έκαναν μάνταρα στο deal με τον Φερέιρα αφού ξέχασαν να ξεκαθαρίσουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει γυμναστή, τον Εμπεν και ότι δεν προτίθεται να τον αλλάξει. Ο Εμπεν είναι ο καλύτερος γυμναστής που έχει περάσει από την Παιανία και θα είναι έγκλημα αν φύγει. Το νου σας.

- Όσοι έψαχναν να βρουν τους λογούς που ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν μέσα στο γήπεδο από την αρχή της σεζόν θεωρώ πως βλέποντας την ομάδα με τις Γριές και με την Μπάρτσα θα πρέπει να κατάλαβαν ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και ένα χρόνο έπαιζε χωρίς προπονητή.
Δεν λέω ότι έφυγε ο Νιόμπλιας και η ομάδα έπαιξε φοβερή μπάλα αλλά τουλάχιστον έδειξε ότι είχε ένα αγωνιστικό πλάνο στο παιχνίδι της. Θαύματα δεν γίνονται, μόνο μερεμέτια.



- Το ταξίδι της Ευρώπης τέλειωσε άδοξα και με τον χειρότερο τρόπο για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό μας αλλά δεν πειράζει και δεν μας νοιάζει γιατί πολύ απλά όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν το δικαίωμα να μην είναι πάντα δυνατές εκτός συνόρων.
Άλλωστε με την άθλια εικόνα που είχαμε από την αρχή της σεζόν, ο αποκλεισμός μας ήταν αναμενόμενος.

Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ μαζί με τον Παναθηναϊκό, δεν το 'δατε ποτέ σας ρε μαλάκες στο πιο τρελό σας όνειρο!!!


- Μας πληγώνει αλλά δεν είναι ντροπή να βγεις 4ος στους ομίλους του C.L. Ντροπή είναι να βγαίνεις εκτός Ευρώπης τον Ιούλιο από τους Εβραίους έχοντας κάνει τη σύντομη διαδρομή των 3Τ.
Ντροπή είναι να είσαι η πουτάνα της Ευρώπης. Ντροπή είναι το 7-0 και ντροπή είναι να είσαι γαύρος και απόγονος του στόλου. Για να μην ξεχνιόμαστε…



- Γήπεδο στον ΠΑΟ - εδώ και τώρα!!! Αν τελικά γίνει το deal μεταξύ Βγενό-Τζίγκερ τότε το όνειρο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.
Ο Βγενό δεν υπάρχει περιπτώση να πάρει τον Παναθηναϊκό αν δεν μπουν γερές βάσεις για να αποκτήσει επιτελούς γήπεδο ο Παναθηναϊκός και θεωρώ ότι θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει. Θετικό ειναι ότι όλοι πλέον μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.


- Ο Αδαμίδης τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τις δηλώσεις εναντίον του Κουκουκλακη - ο Μαριδάκης πότε θα τιμωρηθεί; Αφού δεν μπορείτε εσείς, θα τον τιμωρήσουμε εμείς τον Μάιο.

- Μάγκες, πλέον ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να πετάμε ελεύθερα τα παπούτσια μας μέσα στο γήπεδο και αυτός που τα δέχεται είναι αναγκασμένος να τα επιστρέφει χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος τιμωρίας. Η αγανάκτηση δίνει ασυλία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Προσοχή!!! Απαγορεύονται οι κόκκινες γόβες!!!


- Άλλο ένα έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου και της Ελλάδας διαπράχτηκε στο ντέρμπυ μεταξύ ΑΕΚ και γαύρων με κύριο υπεύθυνο τον διαιτητή, ο οποίος τέλειωσε το παιχνίδι στο '97 χωρίς να καταφέρει ο απόγονος, αν μη τι άλλο, να ισοφαρίσει...
Αλλά λογικά, σύμφωνα με τους γαύρους (που δηλώνουν οτι αδικήθηκαν) μάλλον ο διαιτητής κράτησε τόσα λεπτά για να βάλει η ΑΕΚ το δεύτερο...Να διαγραφεί από τους πίνακες ΤΩΡΑ!

Έγκλημα που δεν ακύρωσε το γκολ του Μπλάνκο ενώ είχε πέσει ένα καπνογόνο στην περιοχή του "βγάζω τα φρύδια μου με το τσιμπιδάκι του Μήτρογλου".

Έγκλημα που δεν εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι (που μόνο αυτός είδε) και άφησε τον ΤσουΤσου να στείλει την μπάλα στα πουλιά. Φαααααααααααααααααααπ….


- Αύριο στην Κέρκυρα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή γιατί ο Παμπορίδης είναι πιο έμπειρος από τον Σιδηρόπουλο και αν του δώσουμε την ευκαιρία δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη.
Γι΄ αυτό σηκώστε κεφάλι , νταμπλ και πάλι!!!


Υ.Γ. Μας πουλάνε μιζέρια και εμείς την δεχόμαστε ηλεκτρονικά και την αγοράζουμε από τα περιπτερά . Είναι καιρός να σταματήσει αυτό γιατί μόνο ενωμένοι και δυνατοί γραφούμε ιστορία!!!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το βίντεο ντοκουμέντο από Παγκρήτιο!


Τα ψέματα λένε κρατάνε λίγο. Κάτι σαν την προσπάθεια του Ολυμπιακού και των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν κατακλύσει τη χώρα να πείσουν ότι πέρασε καθαρά και δίκαια από την Κρήτη.
Όποιος δει βέβαια το video που ανέβηκε στο Leoforos.gr δεν θα χρειαστεί παρά τρία λεπτά (όση και η διάρκειά του) για να καταλάβει τι παίχτηκε στο Παγκρήτιο.
Όχι μόνο με τις στημένες φάσεις που εκτελούνταν μέχρι να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν γίνει τρεις παραβάσεις στη συγκεκριμένη φάση.
Δείτε τι έγινε νωρίτερα και τι κίτρινες δόθηκαν. Δείτε και το οφσάιντ που ακολούθησε. Και τότε θα καταλάβετε ότι όλο το σκηνικό ήταν βγαλμένο από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής χούντας.





Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Της παράγκας το κάγκελο…



Πατέρα, πάρε θέση τώρα!!! Άσε τους ήπιους και χαμηλούς τόνους με τους απογόνους.
Μας κλέβουν το πρωτάθλημα στα ίσια και εσύ αφήνεις τους εγκληματίες να μιλούν ξεδιάντροπα για εγκλήματα κατά της χώρας.

Κάνε κάτι τώρα, γάμησε τον περίγελο και τα γαυρο-πρόβατά του!!!


Πάμε γερά Πανάθα, για το σεντόνι!!!
Τα πάντα μπορούν να συμβούν αρκεί να το πιστέψουμε και να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός.

Πάμε σαν άλλοτε, Παναθηναϊκέ!!!





Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εν αναμονή...



Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μας αγωνιστικά αλλά και έξω-αγωνιστικά από την κατάκτηση του νταμπλ ως τώρα, μου δίνουν την αίσθηση, ότι το πρωτάθλημα για εμάς τώρα αρχίζει.
Με την έλευση ενός κανονικού προπονητή, με το υπάρχον ρόστερ, με 2-3 καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο και με την σημερινή διοίκηση, πιστεύω, ότι η ομάδα μπορεί να βάλει γερές βάσεις για να ξαναχτιστεί ότι έχει γκρεμιστεί από το καλοκαίρι και έπειτα.

Θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνονται - κι αυτό με κάνει να πιστεύω, ότι χρειάζεται απ' όλους μας υπομονή και στήριξη στην ομάδα και τους παίκτες.



Μέσα από το Green Voice 13, προσπαθώ να στηρίζω πάντα τον Παναθηναϊκό μας, να επισημαίνω τα λάθη, να τα χώνω (από αγανάκτηση) όταν κάτι δεν πάει καλά - με γνώμονα πάντα την ποδοσφαιρική λογική αλλά και αυτό που πιστεύω ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό μας.
Το να ψάχνουν κάποιοι αφορμές για να τα χώσουν π.χ. στον Πατέρα ή σε κάποιον άλλο για τους δικούς τους λόγους ή συμφέροντα, τότε αυτό δεν είναι στήριξη αλλά βρόμικος πόλεμος στην ίδια μας την ομάδα.



Σαφώς, ο Πατέρας έκανε λάθος με την καθυστερημένη απόλυση του Νιόμπλια και με τους χαμηλούς τόνους που έχει κρατήσει απέναντι στις παπαριές του Μαριδάκη και του τα έχω χώσει αρκετά γι' αυτά.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την πρόσφορα του έως τώρα και ότι ίσως είναι ο μοναδικός καπετάνιος, ο οποίος, στην παρούσα φάση, μπορεί να μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε.

Όσοι λησμονούν τις εποχές του Τζίγκερ και της παρέας του, ξέρουν και τους λόγους που ο Παναθηναϊκός μας αυτήν την εποχή δεν βλέπεται και κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα από τους ανύπαρκτους–απογόνους του στόλου.

Ίσως γιατί αυτή ήταν η χαρά τους τόσα χρονιά, να χάνουμε ή να χαρίζουμε τίτλους στους απογόνους…



Αν και ο Πατέρας πίστεψε παραπάνω απ' ότι έπρεπε στον Νιόμπλια, ο ίδιος απ' ότι φάνηκε στην πορεία, όχι μόνο δεν πίστεψε στον εαυτό του, αλλά ούτε και στην ομάδα.
Ο φόβος του να μην χάσει την καρέκλα του, τον οδήγησε σε πολλά σφάλματα και τον ανάγκασε να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία πάλευε σε κάθε παιχνίδι για την επιβίωσή της.

Αυτό που βλέπαμε ως τώρα από τον Νικολάκη, δεν ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και γι' αυτό έφυγε από τον πάγκο ως αποτυχημένος.

Λάθος δεν ήταν που δεν επέμενε στην παραίτησή του, λάθος ήταν που δέχτηκε το καλοκαίρι - χωρίς καμία αντίδραση - να αναλάβει να δημιουργήσει μία ομάδα με τις συνθήκες που του επέβαλε η προηγούμενη διοίκηση.

Το μεγαλύτερο λάθος του όμως ήταν ότι έβαλε την προπονητική του φιλοδοξία πάνω από τον Παναθηναϊκό μας και αυτό, έχω την αίσθηση, δεν μπορεί να το δεχτεί κανένας οπαδός του Παναθηναϊκού. Στις πλάτες του Παναθηναϊκού μας προσπάθησε να γίνει προπονητής, με κύριο μέλημά του να τα έχει καλά με τους ΑΡΔ και τους Έλληνες κυρίως παίκτες, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την εικόνα της ομάδας μας και τους στόχους της.

Έπειτα από ένα χρόνο στην ομάδα μας, το έργο και η σφραγίδα που αφήνει πίσω του είναι η άθλια εικόνα που έχει ως τώρα ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο.



Νέος προπονητής της ομάδας μας - και για όσο χρειαστεί - είναι ο Γιάτσεκ Γκμοχ, ο οποίος κατά την γνώμη μου, στην παρούσα φάση, ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί πολύ απλά ο Γκμοχ είναι ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού και ξέρει καλυτέρα από πολλούς τη συνταγή της επιτυχίας. Με παλαίμαχους παίκτες (κατά τον Νιόμπλια) και με παλαίμαχο προπονητή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και ξαναθυμηθούμε στιγμές του '80.
Σε ηλικία 5 χρονών βρέθηκα
πρώτη φορά στη Λεωφόρο για να δω από κοντά την αγαπημένη μου ομάδα, όταν με προπονητή τον Γκμοχ, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τον Άρη με 5-1.
Όμορφες και αξέχαστες Παναθηναϊκές στιγμές του παρελθόντος μας θύμισε ο «σαγόνιας» …αδέλφια … μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, νταμπλ, Ρότσα-Ζάετς-Σαραβακο, βαθιά χαραγμένες στην πράσινη καρδιά μας.



Για όσους έψαχναν αφορμή να κράξουν τον Πατέρα με την επιλογή του Γκμοχ καλό θα είναι, αν δεν ξέρουν ή ξεχνάμε ποιος είναι ο «σαγονιας» και τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό, να κοιτάξουν να μάθουν ή να θυμηθούν πρώτα και μετά το μόνο που θα μπορέσουν να κάνουν είναι να σωπάσουν.
Θεωρώ πως σε δύο χρόνια η κατάκτηση ενός νταμπλ και η πορεία ως τους «4» στην Ευρώπη δεν είναι λίγα και σαν περήφανοι Παναθηναϊκοί που είμαστε δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά να τιμούμε αυτούς που τίμησαν με το έργο τους το πράσινο μεγαλείο και όχι να λειτουργούμε σαν τους Γαύρο-Γιάννηδες.
Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αξίζει το σεβασμό και το χειροκρότημα όλων μας για όσο διάστημα και αν καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μας.
RESPECT, JACEK GMOCH, RESPECT!!!



Όσον αφορά στην επιλογή του νέου προπονητή, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να πάρουμε έναν προπονητή, οποίος θα βάλει τις βάσεις για το μέλλον και θα μείνει ανέξάρτητα από το αν θα κατακτήσουμε (φέτος) το πρωτάθλημα ή όχι.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και δεν υπάρχουν μάγοι με μαγικά ραβδάκια. Σχετικά με τα ονόματα που ακούστηκαν, αφού δεν μπορούμε να πάρουμε Χίντιγκ ή Λίπι (λογω των μεγάλων απαιτήσεων που έχουν), ο Μπιέλσα ή ο Φερέιρα φαίνεται να ταιριάζουν περισσότερο στη φιλοσοφία και τις απατήσεις του Παναθηναϊκού μας.

Από ότι ακούγεται, πιο κοντά στις διαπραγματεύσεις είναι ο Φερέιρα - αν και θα προτιμούσα τον συνονόματο "El Loco" Μπιέλσα, ο οποίος μπορεί να είναι ρίσκο, είναι όμως τρελός και παλαβός με το ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του προπονητή
είναι πάντα ρίσκο για όλες τις ομάδες. Τα βιογραφικά και των δύο είναι πλούσια και ελπίζω όποιος κι αν έρθει, να καταφέρει τελικά να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό μας. Θα δούμε…


Για τον Γκοβού, το έχω ξαναπεί, ότι δεν με νοιάζει και δεν με πειράζει που είναι αλκοολικός, δικό του το πρόβλημα και θα το λύσει με τη διοίκηση.
Αυτό που με χαλάει όμως είναι ότι η προσφορά του στην ομάδα δεν είναι η αναμενόμενη και αυτό πρέπει να διορθωθεί γιατί είναι υπόλογος και απέναντι στους οπαδούς που τον πίστεψαν και τον στηρίζουν.

Ο Πατέρας πέρα από τα πρόστιμα και τις συστάσεις πρέπει να αφήσει τον νέο προπονητή να αποφασίσει για το μέλλον του Γκοβού στην ομάδα και αν δεν βελτιωθεί να βρει άμεσα τον αντικαταστατή του.

Πατέρα, δεν χρειάζεται να βγαίνουν όλα προς τα έξω, λίγη προστασία στον Γκοβού δεν βλάπτει. Είναι παίκτης της ομάδας μας ακόμη και η αξία του δεδομένη .

Ίσως να μην φταίει μόνο αυτός για τα παραπτώματα και την αδιαφορία του...



Υ.Γ. Τζίγκερ και Δημητράκη η 'μάνα του λόχου' αργοπεθαίνει, εσας δεν σας ποναει;
Ο Παύλος με τον Θανάση είναι υπόλογοι για το Μπάσκετ, οι Βγενο-Πατέρας για το ποδόσφαιρο και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα.

Με τις μαλακίες του ενός και την προπαγάνδα του άλλου δεν σώζεται ο Ερασιτέχνης.

Είναι καιρός να φανείτε και εσείς κάπου χρήσιμοι. Βάλτε το χέρι στην τσέπη και σώστε τον Ερασιτέχνη, ΤΩΡΑ!!!

by Goledas

Υ.Γ.2: Πατέρα, άσε τους χαμηλούς τόνους με τους απογόνους γιατί δεν πάει άλλο με τους μούλους.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ PART1-Nιόπλιας...By Freddo Cappuccino


ΚΥΡ ΝΙΚΟ,

η Walt Disney πιάστηκε κορόιδο και μάλλον έμπλεξε τα μπούτια της στην επιλογή πρωταγωνιστή της παραπάνω πρόσφατης ταινίας.
Κάποιοι εκεί μέσα, δεν είχαν σωστή πληροφόρηση....Εσύ ήσουν ο ιδανικός πρωταγωνιστής για την ταινία "Υποψήφιος μάγος", o Nicholas Nioplias δηλαδή και όχι ο Nicholas Cage. Αλλά μπέρδεψαν τα ονόματα...


Τελοσπάντων όπως και νά χει το πράγμα, νομίζω πως σε ανεχτήκαμε αρκετά μαθητευόμενε μάγε προπονητή. Συνήθως μια σταγόνα αρκεί για να ξεχειλίσει ένα ποτήρι.
Εσύ φροντίζεις να φύγεις, αδειάζοντας μέσα βυτίο....το βυτίο της οργής και της αγανάκτησης.

Σάββατο βράδυ και να είσαι καλά......εξαιτίας σου αρκετοί δικηγόροι που δεν έχουν δουλειά λόγω κρίσης, θα αποκτήσουν σχετικά εύκολα μία υποθεσούλα.
Πάρα πολλοί θα βριστούν με την γυναίκα τους, πάρα πολλοί θα ρίξουν κανά μπινελίκι στο διπλανό τους, κάποιοι θα πιουν λίγο παραπάνω να ξεχάσουν, κάποιοι θα τρακάρουν αφηρημένοι κοιτάζοντας το κενό όταν οδηγούν, ένας εργαζόμενος θα πετάξει κανά τασάκι στο αφεντικό του, άλλες εποχές μπορεί ναχαμε κανά μαχαίρωμα με αφορμή καμιά...παραγγελιά.

Λυπάμαι που το κωμικοτραγικοποιώ, όμως εδώ δεν αρθρογραφώ επειδή είμαι ή αισθάνομαι αυθεντία στις αναλύσεις ποδοσφαιρικών γεγονότων και συστημάτων, αλλά είμαι ένας απλός φίλαθλος που θέλω να εξωτερικεύω τι αισθάνομαι εγώ και άλλοι ομοϊδεάτες Παναθηναϊκοί.

Ο Παναθηναικός είναι τρόπος ζωής, το πιο σημαντικό από τα δευτερεύοντα της ζωής μας και εσύ (χωρίς να είσαι η μόνη αιτία) μας βγάζεις ξινή κάθε επίσκεψη στο γήπεδο που παίζουμε.


Μας έπρηξες τα συκώτια!


Κύριε Νιόπλια,
αποδείχτηκε ότι μόνο στον τομέα του ηθικού και της ψυχολογίας έχεις μερίδιο στο περσινό νταμπλ. Φέτος που έπρεπε να δείξεις το δικό σου έργο...πάπαλα.
Σε πίστεψα και εγώ και πάρα μα πάρα πολλοί.

Ίσως επειδή όλοι οι Έλληνες έχουμε την καύλα να βρουμε το νέο ελληνόπουλο προπονητικό φυντανάκι που θα μας πάρει από το χέρι.


Ίσως επειδή όλοι έχουμε το όραμα να κάτσει ξανά στον πάγκο μας ένα κράμα Κυράστα-Αναστασιάδη ή ακόμη και την κάψα να ανακαλύψουμε το λαβράκι "Κυράστας 2010".


Μάλλον όμως εκεί το καλούπι το έσπασε ο θεός...και όχι μόνο αυτό...πήρε και πίσω αυτό το κομψοτέχνημά του.


Κύριε Νιόπλια,
στο Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο της Παναθηναϊκής Συνείδησης των Φιλάθλων...
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ...

*ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ:

-Απουσία ποδοσφαιρικού πλάνου

-Ανεπαρκής αγωνιστική πειθαρχία


-Προβλέψιμος τρόπος παιχνιδιού με γιόμες


-Έλλειψη ποδοσφαιρικής έμπνευσης ή φαντασίας


-Απειρία στην κατάστρωση προγράμματος προετοιμασίας


-Ανικανότητα στην στελέχωση του προπονητικού τιμ


-Ανεπαρκής διαχείριση και μη αξιοποίηση του ποδοσφαιρικού δυναμικού


-Απουσία αυτοκριτικής. Τα πάντα φταίνε εκτός από σένα, για την άσχημη εικόνα της ομάδας. (εξοργιστικό)


-Απουσία εγκλιματισμού στο πνεύμα της ομάδας και των φιλάθλων παρόλο που ήσουν πρώην ποδοσφαιριστής μας.

Τα συνεχή "αν" και τα "θα" δε μας προσφέρουν τίποτα. Αντιθέτως μας εκνευρίζουν. Να πας να κάνεις καριέρα ως Βουλευτής. Εκεί θα έχεις πέραση με τόση ρητορία, θεωρία και από ουσία μηδέν...

-Αγωνιστική απαξίωση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και απαξίωση από την πλευρά σου των ευρωπαϊκών αγώνων για να στρέφεις το βλέμμα στο πρωτάθλημα και να μη χάσεις την καρέκλα σου.


-Για να κάνουμε και λίγη πλάκα: ευθύνεσαι για οικονομική υπερχρέωση της ΠΑΕ λόγω των αλλεπάλληλων τομογραφιών στον αυχένα του Σισέ κάθε βδομάδα (300 ευρώ τη φορά)


ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ:

-Η διοικητική εσωστρέφεια του καλοκαιριού και το μπάχαλο κατά τη διάρκεια του "εμφυλίου". Αυτό απέφερε ακυβερνησία για πολύ καιρό, μεταγραφική ανοργανωσιά, χαλάρωση και εφησυχασμό των ποδοσφαιριστών.

-Δεν αποκτήθηκαν οι περισσότερες μεταγραφικές σου εισηγήσεις, ως προς θέσεις ή πρόσωπα.


-Η ομάδα χαλάρωσε και αποπροσανατολίστηκε αφού σου επέβαλαν (εσύ από την άλλη δεν αντιστάθηκες) να τρέχει η ομάδα στην Αμερική και να γίνεται θίασος, για να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία. Μόνο ο Παναγούλιας έλειπε να βαράει παλαμάκια στο πανηγυράκι.



Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που φταις.
Είσαι όμως η αρχή για να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο.
Ποδοσφαιριστές άλλωστε πόσους να αλλάξουμε....

Ίσως αν ήσουν πιο ειλικρινής απέναντί μας και μας κοίταζες πού και πού στα μάτια, κάτι να γινόταν. Όμως αυτό δεν ήταν δυνατό, αφού το βλέμμα σου ήταν πάντα καρφωμένο στην καρεκλίτσα σου.
Μην την χάσεις.



Νίκο Νιόπλια, δε μας έπεισες. Δε σου επιτρέπουμε να μαθαίνεις άλλο στην καμπούρα μας.

Σε ευχαριστούμε για τις χαρούμενες αναμνήσεις.


Για τους περισσότερους από εμάς....

φύγεις δε φύγεις, είσαι παρελθόν.....




Αναδημοσιεύτηκε από τον αδελφό Φρέντο Καπουτσίνο... με τον όποιο συμφωνώ 100%.


Υ.Γ.1: Ο Τεν Κάτε έφυγε νταμπλουχος και με ψηλά το κεφάλι γιατί σεβάστηκε τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του.
Εσύ θα φύγεις με την ουρά στα σκέλια και αποτυχημένος. Τσοπάνης μπορεί να γίνεις κάλος στο χωριό σου, προπονητής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και της καρδίας μας όμως ποτέ.
Άντε γεια μαθητευόμενε ανίκανε.


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πατέρα, τα 'μαθες τα νέα;



Πλέον δεν φταίει ο Νιόμπλιας. Φταις εσύ Πατέρα, που έχεις αφήσει τον Παναθηναϊκό μας εδώ και ένα χρόνο να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς προπονητή.
Φταις εσύ που τον έφερες, φταις εσύ που δεν τον έδιωξες και φταις εσύ που άφησες να κάνει την ομάδα μας μπουρδελο ένας μαθητευόμενος καραγκιόζης που δεν έχει καν τ' αρχίδια να αναλάβει τις ευθύνες του για την άθλια εικόνα της ομάδας μας.



Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, αδέλφια. Την τελευταία ευκαιρία που τους έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού την έχασαν και το μόνο που μένει τώρα είναι να παίξει μπάλα η Θύρα 13.
Για τον κόσμο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αγγαρεία, είναι τρόπος ζωής! Όποιος μπορεί - όποιος δεν μπορεί, ας πάρει πούλο!

Δικαιολογίες στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά, όταν παίζεις σαν Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για τίποτα.

Βγάλτε το σκασμό, σηκώστε κεφάλι, νταμπλ και πάλι.


Υ.Γ.
Άντε Γαμήσου Μπιτσαξή, εμείς θα πάμε εκδρομή!!!


Ποιοι είναι πιο βρόμικοι; Οι οπαδοί ή οι πολιτικοί;

102 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ!!!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ε.Φ.Σ ΘΥΡΑΣ 13 VS GAYΠΑΣΟΚ...



"Εδώ και λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός και κυρίως ο κόσμος του δέχονται μια αναίτια επίθεση από τον Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή, με αφορμή δημοσιεύματα που έγιναν σε αντιπαναθηναϊκές εφημερίδες για δήθεν επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί μας πολλά χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο που αγωνιζόταν ο Παναθηναϊκός (Περιστέρι).

Ο κ. Μπιτσαξής αποφάσισε μόνος του να απαγορεύσει στους φίλους του Παναθηναϊκού τη μετακίνηση στη Τρίπολη αλλά και στην Κέρκυρα.
Είναι εμφανές πλέον μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής που ήδη έχουμε, ο κύριος αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφήσει απροστάτευτη την ομάδα με ό,τι επακόλουθο έχει αυτό στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η εμπάθειά του είναι πρωτοφανής αφού δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για οπαδούς άλλων ομάδων.
Του θυμίζουμε ότι τη μέρα του ντέρμπυ με τον αιώνιο αντίπαλο, οπαδοί της ομάδας του λιμανιού που ακολουθούσαν τον πούλμαν της ομάδας τους έστησαν ενέδρα, σε αυτοκίνητα που επέβαιναν φίλαθλοι της ομάδας μας, με τη συνοδεία και την αδιαφορία της αστυνομίας.
Γι’ αυτά τα επεισόδια δεν είχε ενημέρωση ο κ. Μπιτσαξής;


Δε γίνεται να τιμωρούνται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μέσω δημοσιευμάτων και χωρίς καμία απόδειξη ενώ για τους οπαδούς των άλλων ομάδων να μην τρέχει τίποτα.


Καλούμε τη διοίκηση της Π.Α.Ε. να πάρει θέση εναντίον της απόφασης αυτής και να συνταχθεί μαζί μας καθώς και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να επαγρυπνεί για να αντιμετωπίζουμε όσους θέλουν το κακό της ομάδας μας. Η ίση μεταχείριση προς όλους είναι για μας αυτονόητη κ. Μπιτσαξή, για σας μάλλον όχι.

Υ.Γ. Προς τους οπαδούς των φιλικών μεταξύ τους σωματείων της Νέας Σμύρνης και του Πειραιά η κοινή σας στάση στα πανό αρμόζει στη νοημοσύνη σας και μας δείχνει τις καλές σας σχέσεις. Το ποιοί είναι φίλοι με την αστυνομία και ρουφιάνοι το ξέρουμε καλά."

Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Νίκη με 0-1 αλλά...



Να 'μαστε πάλι εδώ, αδέλφια. Ο Παναθηναϊκός μας κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στο Περιστέρι από μια όμορφη ατομική ενέργεια του Λαζαρου, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και ο Νιόμπλιας συνεχίζει την προσπάθειά του να γίνει προπονητής στις πλάτες του Παναθηναϊκού με την αμέριστη ανοχή της διοίκησης.
Μια παροιμία λέει "ότι σπείρεις το καλοκαίρι, αυτό θα θερίσεις το χειμώνα" και στην προκειμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δεν έσπειρε σωστά το καλοκαίρι και γι' αυτό το λόγο αυτό που βλέπουμε από την ομάδα ως τώρα είναι άκρως απογοητευτικό.

Η ομάδα το καλοκαίρι ξεκίνησε προετοιμασία χωρίς διοίκηση, γυμναστή και προπονητή - απέκτησε τον Σεπτέμβριο διοίκηση και γυμναστή αλλά συνεχίζει να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς προπονητή.



Ο βιασμός του ποδόσφαιρου υπό την καθοδήγηση του Νιόμπλια συνεχίζεται. Ο Πατέρας δεν θέλει να δει αυτό που βλέπουμε όλοι μας και σε κάθε αγώνα περιμένουμε τον Σισέ ή κάποιον άλλο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Κάθε αγώνας του Παναθηναϊκού είναι ένα copy-paste του προηγούμενου, χωρίς καμία βελτίωση από την ομάδα , χωρίς ταυτότητα, χωρίς πλάνο, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς καλή κυκλοφορία, χωρίς δημιουργία, χωρίς κέντρο, χωρίς αυτοματισμούς. Με τόσα 'χωρίς' και με τόσες δικαιολογίες δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, αδέλφια.



Ο Νιόμπλιας συνεχίζει να θεώρει τον εαυτό του καλό προπονητή και άμοιρο ευθυνών. Πετάει συνεχώς το μπαλάκι στους παίκτες, τους αποκαλεί παλαίμαχους και μην έχοντας ξανακάνει καλοκαιρινή προετοιμασία, συνεχίζει να λέει με θράσος ότι η ομάδα δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ενώ οι μυϊκοί τραυματισμοί των παικτών συνεχίζονται...
Κάποιος μας κοροϊδεύει μου φαίνεται ή κάποιος δεν μας λέει όλη την αλήθεια.

Ας αναλάβεις, κλαψομούνη, επιτελους και εσύ μια φορά την ευθύνη, έστω και για τα μάτια του κόσμου και των παικτών σου.

Αντί να προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω και να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου, καλό θα είναι να κοιτάξεις να βελτιώσεις την εικόνα της ομάδας της οποίας, σου έχει κάνει την τιμή ο Παναθηναϊκός να είσαι "προπονητής" της.



Σαφώς, ευθύνονται και οι παίκτες γι' αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας στο γήπεδο αλλά γι' αυτό υπάρχει ο προπονητής ώστε να μπορεί να βλέπει και να κρίνει ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ποιοι όχι και να προσπαθεί να βρει τις λύσεις και όχι να τους εκθέτει με την χρησιμοποίησή τους.
Ο Ζιλμπέρτο από την αρχή της σεζόν δείχνει ότι χρειάζεται ανάσες και είναι επιβαρημένος από το Μουντιάλ αλλά ο Νιόμπλιας συνεχίζει να τον χρησιμοποίει, να τον επιβαρύνει με συνεχόμενα 90’ και να τον εκθέτει με την παρουσία του στην ενδεκάδα.



Έπρεπε να τραυματιστεί ο Μπουμσόνγκ για να καταλάβει ότι ο Κατσουράνης δεν μπορεί να τρέξει και να προσφέρει στο κέντρο και ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.
Ένας κανονικός προπονητής θα το είχε κάνει νωρίτερα, όχι σαν λύση ανάγκης αλλά για να αποκτήσει το κέντρο της άμυνας μια ηγετική φυσιογνωμία που τόσο μας λείπει τα τελευταία χρόνια.
Άπλες κινήσεις, οι οποίες, αν γινόταν νωρίτερα, ίσως να μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο C.L και να μην είμαστε στο -1 από την κορυφή, αφού πέρα από την αθλία συνολική εικόνα μας, οι γκέλες που έχουμε κάνει ως τώρα προήλθαν κυρίως από την αδυναμία του κέντρου και της άμυνας.



Ο Σισέ στο παιχνίδι με την Καζάν αγανάκτησε τόσο με την μη τροφοδοσία του, που στο χθεσινό παιχνίδι έγινε αριστερό χαφ για να δείξει στον προπονητή και τους συμπαίκτες του πως πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο.
Ζούμε εποχές του ενός γκολ και των καμινάδων, που ούτε σε τοπικά πρωταθλήματα δεν παίζουν το άθλιο ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς - μόνο η πράσινη ένδοξη φανέλα μας θυμίζει τον Παναθηναϊκό.

Τι άλλο πρέπει να δει ο Πατέρας για να διώξει τον καραγκιόζη και να πάρει ένα κανονικό προπονητή αντάξιο του ρόστερ και της ιστορίας του Παναθηναϊκού; Τι άλλο Θεέ μου, Παναθηναϊκέ μου;



Ο Παναθηναϊκός δεν πάσχει από το υλικό του, που είναι το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας αλλά από τον τρόπο που το διαχειρίζεται ο εκπαιδευόμενος προπονητής του.
Αυτή είναι η γνώμη μου βλέποντας την κατάσταση ποδοσφαιρικά και όχι οπαδικά. Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, είναι προβλέψιμος στα παιχνίδια του και στηρίζεται στις αναλαμπές κάποιων παικτών του που και αυτές κάποιες φορές φέρνουν την νίκη και κάποιες όχι.

Αν ο Νιόμπλιας και ο Πατέρας πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο που παίζει η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει τότε εγώ λέω αντίο πρωτάθλημα και αντίο Ευρώπη, Παναθηναϊκέ.

Έτσι όπως μας θέλετε εσείς, ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς!!!



Υ.Γ.1: Μπράβο στον Λάζαρο για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε αν και η συνολική του απόδοση δεν ήταν καλή. Για τις δυνατότητες του Λαζαρου είχα γράψει και παλιότερα - αν και έχει πλούσιο ταλέντο, υστερεί στα κρίσιμα σημεία. Έχει μεγάλη δυσκολία στο να πάρει την ομάδα στις πλάτες του όταν η μπάλα "καίει" αν και χθες το κατάφερε με το γκολ- νίκης που πέτυχε αλλά και με τις ασίστ στο ντέρμπυ με τους απογόνους.
Αυτόν τον Λάζαρο θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε, έστω και αν περιμέναμε δυο χρόνια και εύχομαι να συνεχίσει έτσι.



Υ.Γ.2: Σπουδαία και ηγετική η εμφάνιση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος όχι μόνο κατεύθυνε με μαεστρία τους αμυντικούς αλλά συμμετείχε ενεργά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω.
Ο Κατσουράνης έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη – leader που λείπουν από την ομάδα μας, αρκεί έστω και τώρα να καθιερωθεί στα μετόπισθεν, όπου μαζί με τον Καντέ ή με τον ανεβασμένο Μπουμσόνγκ (όταν επιστρέψει) να αποτελέσουν ένα αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο για την ομάδα μας.



Υ.Γ.3: Πατέρα, άσε τους εγωισμούς και τις εμμονές και δώσε λύση άμεσα για να βελτιωθεί το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι αλλά αν δεν αλλάξει ς κάτι τότε σύντομα θα χαθούν και μαζί και η στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό σου αλλά και την ομάδα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και τα 30.000 διαρκείας δεν μπορεί να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο για να βλέπει αυτή την άθλια εικόνα της ομάδας. Κάνε κάτι πριν είναι αργά.



Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Mια βροχή θα τους σώσει....







Ο Μαριδάκης το΄ριξε στην κλάψα και το φαί μετά την ήττα...



Ας τον πάρουν τηλέφωνο ο Κακος και ο ....Δούρος βρε παιδιά....



By Goledas




Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: