Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τυχαίο; Δε νομίζω!



2007 - 2008

2010-2011

Τα πρόσωπα αλλάζουν, η φιλοσοφία παραμένει όμως ιδία.
Νίκες τότε με 1-0, νίκες και τώρα με 1-0.
Ανύπαρκτη διοίκηση τότε, ανύπαρκτη και τώρα.
Διχόνοια μεταξύ μας τότε, διχόνοια και τώρα.
Στρατόπεδα τότε, στρατόπεδα και τώρα.
Παράγκα τότε, παράγκα και τώρα.
Δώρο το πρωτάθλημα τότε στους απογόνους, δώρο και τώρα.
Δεύτερη θέση για τα 20εκ. του C.L. τότε, δεύτερη θέση και τώρα.
Διάλυση και ξεπούλημα της ομάδας κάθε καλοκαίρι τότε , διάλυση και ξεπούλημα και το ερχόμενο καλοκαίρι.
Με δανεικούς τότε, με δανεικούς και τώρα.
Ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο τότε, ψεύτικες ελπίδες και τώρα.
Τουλούμπας τότε, Τουλούμπας και τώρα.
Άδειες εξέδρες τότε, άδειες εξέδρες και τώρα.
Απαθής στην προπαγάνδα του απόγονου τότε, απαθής και τώρα.
Γαύρο-παραρτήματα τότε, γαύρο-παραρτήματα και τώρα.
Ασέλγεια εις βάρος του Παναθηναϊκού τότε, ασέλγεια και τώρα.


Η πολυμετοχηκοτητα ήταν ένα διάλλειμα με τα καλά της και με τα κακά της.
Επιστροφή λοιπόν στις εποχές της μιζέριας και της δωρεάς των τίτλων στους απογόνους.
Επιστροφή λοιπόν στα κλεμμένα πρωταθλήματα και επιστροφή στην βεβήλωση της ένδοξης ιστορίας μας.
Εύχομαι να κάνω λάθος και το ποτάμι να μην ξαναγυρίσει πίσω στις μαύρες εποχές του παρελθόντος και να βρεθεί ένας άνθρωπος που ν΄ αγαπαει πραγματικά τον Παναθηναϊκό μας και να τον εκτοξεύσει αλλά δυστυχώς οι συνθήκες με κάνουν να είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας.
Θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό και πάντα πρώτο, ρε γαμωτο και όχι έναν Παναθηναϊκό που να παλεύει για την δεύτερη θέση.
103 χρόνια Παναθηναϊκός, δεν γίνεται αλλιώς ρεεεεεεεεεεεεε ...

10 σχόλια:

  1. Καλημερα φιλε
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

    αλλα φιλε δεν εχω διαβασει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ γιατι ο ΠΑΟ ξαναπεφτει στα χερια των Βαρδινογιαννηδων?

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ..

    δηλαδη οι βαρδηδες φταινε ή αυτοι που μας προδωσαν?τι να κανουν οι βαρδηδες μου λες σε παρακαλω?αυτοι ειπαν ΧΑΡΙΖΩ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ..απο εκει κ περα τι να κανουν?να τους πληρωσουν κιολα?

    στα γραφω εντελως φιλικα μιας κ ειμαι απο τους πρωτους αναγνωστες σου..επισης ηταν ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ η αναρτηση με την Μαριαννα κ τον Μαριδακη..ΦΙΛΕ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΙΔΝΟΓΙΑΝΝΗ...
    ηταν ΠΟΛΥ ασχτοχη αναρτηση..

    ξερω,θα πεις οτι ειμαι τζιγγερικος κ θα βρεθουν 5-6 ανωνυμοι να με βρισουν..

    αλλα επιτελους ρε παιδια:ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε βρε συ,γιατι "δωρεά" τιτλων στους απογονους;
    οι λιμανισιοι πλεον την κλεψια και την πουστια την εχουν αναγει σε τεχνη,που μονο αυτοι κατεχουν τοσο καλα.
    οτι μεχρι σημερα δεν ειχαμε εναν προεδρο με @@@ να διεκδικησει,να φερει μια ισορροπια ,αν θελεις, σε αυτο δεν φταιει κανεις.
    οκ,ο Τζιγγερ ξεραμε ολοι τι ηταν.δεν μας πουλησε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες ποτε.
    τωρα οι βγενο-πατερες τελικα αποδειχτηκαν μονο λογια.στον αγυριστο και αυτοι.μα να σου πω κατι;εθελοτυφλουσαμε και εμεις.πιστεψαμε σε ατομα που πληρωναν στρατιες προβατων να τους αποθεωνουν.αυτο απο μονο του λεει πολλα.
    το θεμα ειναι αυτο που λες,να βρεθει καποιος να ενδιαφερεται.οχι κανενας γλοιωδης τυπου Βγενο ή Πατερας,καποιος σοβαρος,προθυμος (οπως καλη ωρα οι Γιαννακοπουλοι της καε γιατι κακα τα ψεμματα οτι και να γινοταν τοσα χρονια παντα ειχαμε την παρηγορια της καε και απ οτι φαινεται η καε θα εξακολουθει να μας κανει υπερηφανους).
    φιλιά πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα laplace
    καταρχην αδελφε, δεν υπαρχει περιπτωση να σε πει κανενας τζιγκερικο επειδη λες την αποψη σου με την οποια δεν διαφωνω κιολας και κατα δευτερον οπως ξερεις το μπλογκ δεν διαλεγει στρατοπεδα, ειναι με τον παναθηναικο και μονο με τον παναθηναικο.
    ειναι γεγονος οτι εγω ειμαι αντιτζιγκερικος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν κραζω και ολους τους αλλους οταν δεν σεβονται τον Παναθηναικο μας. την αποψη μου για τους πουρακηδες την εχω πει και πριν αλλα και μετα την προδωσια και ολους τους κρινω απο τα εργα τους και τις πραξεις τους. Δες εδω
    και εδω
    συμφωνω αδελφε οτι οι πουρακηδες θα φταινε αν επιστρεψουν οι βαρδηδες( παρολο που πιστευω οτι ποτε δεν εφυγαν)αλλα και εμεις που τους πιστεψαμε.
    Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ευθυνονται για το καψιμο της ομαδας το καλοκαιρι και για τις υπολοιπες μαλακιες, ουτε οτι εδω και 15χρονια χαριζουμε το πρωταθλημα στους απογονους.
    οπως επισης φταιει και ο παυλος που τοσα χρονια φωναζουμε να παρει την παε και δεν το κανει, αλλα τουλαχιστον αυτος μας εχει ανταμειψει με τις επιτυχιες του μπασκετ και εχει αποδειξει ποσο πολυ αγαπαει τον Παναθηναικο μας.
    Οσον αφορα για την φωτο στο ιδρυμα, την εβαλα γιατι πιστευω για δωρεες απο τους κλεφτες και τα κλεμμενα κανενας δεν πρεπει να τους ανοιγει την πορτα για να κανουν το κομματι τους και πιστευω οτι δεν ειναι ωραιο να βλεπεις μελος της οικογενειας να δεχεται δωρεα απο αυτον που εχει ασελγησει στον παναθηναικο μας.
    οτι ειχα να πω για τους πουρακηδες το εχω πει και δεν μπορω ν΄ασχολουμαι πλεον με αυτους γιατι εχουν πηδηξει απο το καραβι και αποδιχτηκαν λιγοι για τον Παναθηναικο μας.
    αυτο που με νοιαζει ειναι το μελλον του Παναθηναικου και απο την στιγμη που τις τυχες τις ομαδας μας τις κραταει ακομη η οικογενεια δεν μπορω να ειμαι αισιοδοξος για την συνεχεια, γιατι το εργο τους το εχουμε ξαναζησει και δεν αντεχω να βλεπω την ομαδα μας να παλευει για την δευτερη θεση.
    δεν αντεχω αλλο καρβουνο, αδελφε απο την οικογενεια και τον τουλουμπα, τι να κανω ρε γαμωτο!!!
    εντελως φιλικα, αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα Μπακαλιαρινα μου
    οταν απεναντι στην κλεψια και την πουστια των απογονων ο τζιγκερ τοσα χρονια εμενε απαθης, ψηφιζε τον πετρακη πριν και τον μαριδακη τωρα, δημιουργησε τα πλει-οφ για να εξασφαλιζουμε τα 20εκ του cl και μεταγραφες τυπου Μιτου και ραγκουελ, με προπονητες μπακε και σκαζνι τοτε οχι μονο ειναι δωρεα τιτλων αλλα τους λεγαμε και ευχαριστω πιστευω.
    πιστεψαμε στα φουμαρα τους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σκυψουμε το κεφαλι και θα δεχτουμε τα δεσμα τις οικογενειας.
    το ειπα και στον laplace και το ξαναλεω οτι δεν ειμαι με το μερος κανενος , ειμαι με τον παναθηναικο και δεν αντεχω να τον βλεπω να παλευει για την δευτερη θεση.
    οι αποψεις μου για την γαυρο- οικογενεια δεν προκειται ν΄αλλαξουν ποτε γιατι εδω και 15 χρονια τουλαχιστον μικρυναν τον παναθηναικο μας.
    οταν καποιος κλεβει το σπιτι σου δεν του λες ευχαριστω, ουτε να μας ξαναρθεις.
    ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, αυτο γινοταν τοσα χρονια και αυτο θα γινεται και τα επομενα αν δεν αλλαξει χερια η παε.
    δεν φταινε οι απογονοι που η ομαδα πηγε απροστατευτη στην ριζουπολη, ουτε οι παικτες που προσπαθουσαν ν΄αποφυγουν τα τσιμεντα.
    αν αυτο δεν ειναι δωρεα, τοτε τι ειναι.
    για εμενα ολοι τους φταινε, μπακαλιαρινα μου και ελπιζω να ερθουν καλυτερες μερες για την ομαδα μας γιατι πραγματικα ποναω με αυτην την κατασταση.
    καλο βραδυ μπακ και φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΥΓ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ:"TYXAIO ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ"...
    ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΚΑΒΟΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ) ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ...
    ΥΓ:ENNOEITAI ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΑ,ΚΟΡΟΪΔΙΑ,ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ...
    ΥΓ2:TO XEIΡOTEΡO ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ,ΒΡΩΜΙΚΟ,ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ Νο2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ Νο1 ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα rallakia13
    συμφωνω αδελφε, ολοι τους και ολα φταινε!!!
    ολοι τους χρησιμοποιησαν και συνεχιζουν να χρησιμοποιουν τον παναθηναικο και τον κοσμο του για να κανουν το κομματι τους.
    εφοσον μιλαμε για επιχηρηματιες, τιποτα δεν πρεπει να το θεωρουμε τυχαιο.
    πιστευω οτι οπως εχουν διαμορφωσει την κατασταση, τους βολευει ολους.
    με προσχημα την διαλυση ειναι ευκολο πλεον να ξεπουληθει η ομαδα το καλοκαιρι,να μην γινουν μεταγραφες, να χασουμε 5-6 τιτλους και να επιστρεψουν ως σωτηρες( ποτε δεν εφυγαν) οι γαυρο-γιαννηδες.
    δεν πρεπει να ξεχναμε την σχεση Βγενο-βαρδη, ειναι η απαντηση σε ολα τα σεναρια που κανουμε.
    αυτη ειναι η μοιρα μας και δελουμε δε θελουμε, θα μας κανουν να την δεχτουμε.
    υπομονη και καλο κουραγιο, αδελφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΟΝΟΝΗ;;TI EINAI AYTO;;ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΑΔΕΛΦΕ;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ,ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ;;ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΑ;;ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΛΕΟΝ...
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΥΝΟΪΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...φιλοι, αδερφια, και εγω ειμαι αρρωστος με οτι συμβαινει.Μια ειναι η λυση...ομαδα φιλαθλων παναθηναικου πρεπει να φτιαξουμε επισημα και σωστα, να αριθμει μελη με ονοματεπωνυμο και να αποκτησουμε μαζικη επισημη φωνη, να διεκδικησουμε θεση στην ΠΑΕ (οπως καναν οι Αριανοι,δεν ειναι ντροπη)και να συμμετεχουμε στα κεντρα αποφασεων ενεργα, να καθαρισουμε την ομαδα απο λαμογια και να κανουμε ομαδα οπως την ονειρευομαστε ΟΛΟΙ δημοκρατικα και με δημοψηφισματα!π.χ τοσα λεφτα εχουμε αυτουσ μπορουμε να παρουμε κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα rallakia13
    οσο η γαυρο-οικογενεια θα ειναι στον Παναθηναικο τοσο μεγαλτερη υπομονη χρειαζεται για να αντεξουμε τι πικρες και την μιζερη παναθηναικη ζωη που μας εχουν προσφερει τοσα χρονια, αδελφε.
    αφου οι πουρακηδες μας προδωσαν, οι αφοι δεν μπορουν να σηκωσουν πλεον και το βαρος της παε και δεν υπαρχουν αλλοι που να θελουν και ν΄αγαπουν τον πΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας τοτε δυστηχως θα πρεπει ν΄αποδεχτουμε την μοιρα μας και την γκαντεμια μας( γαυρο-οικογενεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα se13
    συμφωνω αδελφε, ομαδα λαικης βασης αλλα για να γινει αυτο απαιτουνται δυο πουποθεσεις:
    να φυγει η οικογενεια και ο επομενος ιδιοκτητης να ειναι παναθηναικος και να σεβεται τους οπαδους και την αποψη τους.
    επισης θα πρεπει να υπαρχει ενοτητα αναμεσα μας και ενας κοινος στοχος απ΄ολους μας- ο πανναθηναικος να ειναι παντα πρωτος.
    το μεγαλυτερο προβλημα της οικογενειας ειναι οι οπαδοι της ομαδας μας και οσο ειναι μεσα στην παε εστω και με μια μετοχη στην κατοχη τους δεν θα το επιτρεψουν ποτε να συμβει αυτο.
    ο κοσμος του παναθηναικου θελει και ειναι ετοιμος να βοηθησει αλλα οπως και στον ερασιτεχνη οι πορτες παραμενουν κλειστες και δυσκολα θ΄ανοιξουν.
    μακαρι , αλλα δεν το βλεπω , αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: