Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Απλά τους… ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ!

΄΄ Όταν χάνεις σε ντέρμπι, νιώθεις οργή, λύπη, στεναχώρια, ξενερωμένος, όλα αυτά μαζί.

Στην προκειμένη περίπτωση, πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε ούτε έναν λόγο για να νιώθουν έτσι οι Παναθηναϊκοί.
Γιατί άλλωστε; Επειδή πήγες μέσα στο Φάληρο και τους ξεφτίλισες; Επειδή αποδείχτηκε ότι οι παίκτες σου είναι γεμάτοι μαγκιά;
Μάλιστα κύριοι. Τους ξεφτίλισες. Επειδή αυτό χρειαζόταν για να ξεφτιλιστούν. Για το ματς αυτό καθαυτό, δεν αξίζει να πεις κουβέντα.
Όλοι είδαν, εκτός από τα γνωστά παπαγαλάκια που προφανώς η τσίχλα στο μυαλό και η τσίμπλα στο μάτι τους εμποδίζει συστηματικά.
Περισσότερες τελικές, ένα πέναλτι που δεν σου δόθηκε, ένα γκολ που δεν μέτρησε ενώ σχεδόν ο μισός Ολυμπιακός καλύπτει τον Κατσουράνη και ένα γκολ που μέτρησε ενώ είναι μαρς οφσάιντ, ότι χρειάζεται για να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, να κάνουν ένα παιχνίδι ζούγκλα, να κλαίγονται σε κάθε φάση και αποκορύφωμα όλων, να παίζουν με 14 αντί για 11, είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων. Απέναντι σε όλα αυτά, 11 παλικάρια, ένας προπονητής και μια ομάδα γροθιά.

Όλα όσα ζούμε είναι ένα ψέμα. Ο βαθμολογικός πίνακας, ο φωτεινός πίνακας στο Φάληρο που έγραψε 2-1 αντί για 1-3, το πρωτάθλημα ολόκληρο. Μία λύση υπάρχει: Πάρτε την ομάδα και φύγετε. Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή;
Κανείς Παναθηναϊκός να μην λυπάται. Κανείς Παναθηναϊκός να μην σκύψει το κεφάλι. Στο γήπεδο που την περασμένη σεζόν πυροβολούσαν με αεροβόλα, στο γήπεδο που φέτος η Ριζούπολη έμοιαζε με εκκλησία, στο γήπεδο όπου μπήκαν μέσα για να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές, στο γήπεδο όπου ο κάθε διαιτητής κάνει ότι του γουστάρει, έβγαλες μαγκιά και έδειξες ότι η ομάδα σου αποτελείται από ΑΝΤΡΕΣ!
Μπράβο σε όλα τα παλικάρια. Μάγκες, λεβέντες και Παναθηναϊκοί. Πείτε ότι θέλετε, γράψτε ότι θέλετε για να δικαιολογήσετε την ξεφτίλα σας. Γνωστό το παιχνιδάκι άλλωστε. Και πολύ ασχοληθήκαμε. Ξεφτιλιστήκατε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Υ.Γ.1: Ο Σισέ ότι είπε το είπε πάνω στα νεύρα του. Ακόμη πιστεύουμε ότι τίποτα δεν κρίθηκε. Και η επίθεση… αγάπης του κόσμου του Παναθηναϊκού, είναι ικανή να αλλάξει την κατάσταση.

Υ.Γ.2: Αλοιφή τον έκανε ο Φερέιρα τον Βαλβέρδε. Έχασε την μπάλα ο Ισπανός…

Υ.Γ.3: Αυτός ο Μητρόπουλος, αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Αξίζει. Δίπλα σε Τσιρώνη και Μπαλόκα.

Υ.Γ.4: Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τιμωρηθεί, επειδή όσοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν… οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Ικανοί είναι μην το γελάτε.
Υ.Γ.5: Πολλοί από εσάς διαβάζετε και εκνευρίζεστε με διάφορες απόψεις. Κι εμείς κομματάκι είναι η αλήθεια. Όμως δεν είναι ντροπή να είσαι έμπορος σε αυτή την ζωή. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αυτό να θυμάστε.

Υ.Γ.6: Μια σύγκριση Λέτο με Ριέρα να κάνουμε; Όχι μωρέ, σα να κλέβουμε εκκλησία θα ήταν…

Υ.Γ.7: Όσοι τολμήσατε να απλώσετε χέρι ή πόδι στον Σισέ και στα υπόλοιπα παιδιά, αφού είστε τόσο μάγκες, να πάτε να τους βρείτε ένας με έναν.

Υ.Γ.8: Σηκωθείτε να φύγετε από την Εθνική όλοι σας… Στην ομάδα της ΕΠΟ, δεν έχετε καμία θέση.

Υ.Γ.9: Αυτή ας είναι η τελευταία φορά που πάει απροστάτευτη η ομάδα σε οποιοδήποτε ματς…

Υ.Γ.10: Αυτά και να θυμάστε πάντα. Είναι υπερηφάνεια να είσαι Παναθηναϊκός. Είναι υπερηφάνεια να μην σκύβεις κεφάλι εκεί που οι άλλοι πιστεύουν ότι θα σε «σκοτώσουν». Έτσι τους γεμίζεις τρόμο.''
(onsports)

Αναδημοσιεύτηκε απο το mypanathinaikos

3 σχόλια:

  1. Ότι και να πεις θα είναι λίγο. Εγώ θα μείνω στο ΥΓ3 το οποίο με τον καιρό θα ξεχαστεί. Ο Βαλβέρδε είναι πολύ μικρός για να νικήσει τον Παναθηναϊκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα Paulinhio
    συμφωνω αδελφε.
    δεν υπαρχουν λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RESPECT KAI +ΑΠΕΙΡΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΈΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ GAY-ROΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ-ΜΑΓΚΙΚΗ-ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 1-3 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΛΕΕΙΝΟΙ-ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ-ΜΟΥΛΟΙ Κ.Λ.Π. ΤΗΣ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ 1000%,ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 13.000.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!!ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΚΑΛΠ,ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ-ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: