Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


«ΠΡΟΣ: Την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλους τους κ.κ. Μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλους τους επιφανείς φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣH

Κύριοι, αδέλφια μας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 γίναμε μάρτυρες και ακούσιοι αποδέκτες μιας θλιβερής κατάστασης, που δείχνει να παγιοποιείται στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

Νέα ήθη και αχαρακτήριστες πρακτικές φαίνεται να εξοπλίζουν τη φαρέτρα των αντιπάλων μας: επαναλαμβανόμενα διαιτητικά όργια, ανεξέλεγκτες καταστάσεις ζούγκλας στα γήπεδα, προπηλακισμοί από θρασύδειλους κατά των παικτών μας, υβριστική και ιταμή συμπεριφορά διοικητικών παραγόντων, προκλητική για την αξιοπρέπειά μας και υποτιμητική για την νοημοσύνη μας περιγραφή – μετάδοση του αγώνα από την Κρατική ΝΕΤ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί μας, δεν αντέχουν πια να παρακολουθούν αμέτοχοι τα εγκλήματα, που ξεδιάντροπα διαπράττονται σε βάρος του Ιστορικού Συλλόγου μας και παραμένουν ανεξήγητα ατιμώρητα!

Οι παίκτες μας, δεν πρέπει να αισθανθούν ότι αγωνίζονται μόνοι και απροστάτευτοι, όταν «κάποιοι» τους στερούν ανήθικα αυτό που με μόχθο κατακτούν στο γήπεδο!

Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!

Φίλοι μας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!
Αντί να παρακολουθούμε έκπληκτοι και εμβρόντητοι τα γεγονότα, αντί να σπαταλάμε τον χρόνο μας στη σύνταξη καταδικαστικών ανακοινώσεων κλπ, αντί να εκτονώνουμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας με μεμονωμένες κραυγές και ονομαστικές τοποθετήσεις, ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΩΡΕΣ, εμείς, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο, η μήτρα που πριν 103 χρόνια γέννησε την ΑΓΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ, η «μάνα του λόχου» όπως από πολλούς χαρακτηρίζεται, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους εσάς που αποδεδειγμένα νοιάζεστε για τα δίκαια της Ομάδας, Εσάς, την Οικογένεια των επιφανών Παναθηναϊκών, σε σύσκεψη στα Γραφεία του Αθλητικού Ομίλου (Λ. Κατσώνη αρ.3) την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Φίλοι μας,
Ανταποκριθείτε όλοι με θέρμη στην πρωτοβουλία μας κι ελάτε να ξαναγίνουμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ελάτε, αφήνοντας πίσω τις όποιες μικρές ή μεγάλες διαφορές μας χωρίζουν.Ελάτε να συσπειρωθούμε και με την παρουσία μας να καταδείξουμε προς εκείνους που ανέντιμα μας αντιμάχονται, ότι ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.
Να μη λείψει κανείς!

Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Α. Ρισβάς Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ιωάννης Ν. Παπαδάτος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: