Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!


Προσπάθεια φίμωσης του ηλεκτρονικού τύπου της Ελλάδας από τον Μαρινάκη μέσω δικηγορικού γραφείου.


ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΞΏΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ NEWSIT-ZOUGLA-ΜΥPANATHINAIKOS ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΕΦΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ?
ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ή ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ KAI ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
TA ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Το εξώδικο...
“Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των έννομων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών και σχετικώς Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην, δια της παρούσης εξωδίκου, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικά Κωδικά και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.
ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Και τι λένε τα ξένα ΜΜΕ..που γράφουν για σκάνδαλο ίδιο με αυτό της Ιταλίας..και δείχνουν φωτογραφίες του Μπέου με τον Μαρινάκη....Θα πέσει πολύ δουλειά στο δικηγορικό γραφείο του Σοφού και των συνεργατών μου φαίνεται.


Γράφει το gazzetta.gr

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/71684baed328c52d3a08803b30d846a9_L.jpg?t=1299699997?t=1299699997?t=1299699997

«Έσπασε το calciopoli, αναμένεται τεράστιο σκάνδαλο», αναφέρει η κορυφαία εφημερίδα της Ουγγαρίας nemzetisport και αναφέρει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Οι Ούγγροι στέκονται στις καταγγελίες του πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοριά, αυτές του Αλέξη Κούγια για τον Αχιλλέα Μπέο και τονίζει πως η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει θέση για να δώσει λύση σε αυτό το σκάνδαλο!

«Έρευνες για δωροδοκία»
Οι Ρώσοι στέκονται στις κατεγγελίες για τον αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρονται στο θέμα και το ποσό των 200.000 που ακούστηκε για να υπάρξει επαφή με τον Ιταλό διαιτητή, Λούκα Μπονέτι, τη συναλλαγή που δεν έγινε και κάνουν λόγο πως για την υπόθεση έχει επέμβει εισαγγελέας, όχι όμως ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η UEFA.

Αναφορές στο θέμα έκανε και το Sports Yahoo, τονίζοντας πως ο μεγαλοδικηγόρος Αλέξης Κούγιας, έφερε στη δημοσιότητα κασέτες που εμφανίζουν μεγάλους παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να προσπαθούν να δωροδοκήσουν διαιτητές. Στο τέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται και η προ ημερών καταγγελία του Κούγια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

H Canadian Press, γράφει πως ο πρόεδρος μιας ομάδας της Γ' Εθνικής της Ελλάδας, δημοσίευσε στοιχεία που «καίνε» μεγάλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

«Να πέσει άπλετο φως»
Το Αμερικανικό σάιτ newser.com, αναφέρει πως χρειάζεται να πέσει «φως» στην υπόθεση που απασχολεί την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο και τις αποκαλύψεις του μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Και άλλα ξένα σάιτ, όπως το Sportsillustrated.com, το newstimes.com, το linklink.ba, το sportsfi.com και το allvoices.com κάνουν αναφορά στο θέμα της δωροδοκίας, λέγοντας πως υπάρχει νέο σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα του 2011.

ΥΓ..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZ3nJuBnceuwPceRAaeXmtTudLRVrOqOpLQdz_907mD6tQW9a9KcnUyHqM-5L1uWxKHFUiGRWf4f2VkvdT_vJUdiunqfeZNXua3jGA32lAh5ECSl89lDY1UmOoNVed0A_wowzAW6I441mT/s400/silence.bmpΚαθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Αυτό για όσους έχουν τυχόν αμφιβολίες για το τι θα πρέπει να λέμε και πως.



ΥΓ2 ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΠΑΔΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

Αναδημοσιευτηκε απο το eglimatikotita.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒLOG-ΣΑΪΤ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΕΣΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα rallakia13
    θα τους γαμησουμε, αδελφε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: