Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πράσινο Κάστρο!!!

Ανακοίνωση κεντρικού συνδέσμου Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

«Μετά από πολλά χρόνια σκέψεων και προβληματισμών ένα ακόμα όνειρο μας παίρνει “σάρκα και οστά’’ ο κεντρικός σύνδεσμος της Θύρας 13 είναι γεγονός. Μέσα από τη συγχώνευση των συνδέσμων της Αθήνας, Green Web Fans, του Eλληνορώσων-Νέου ψυχικού και με τη βοήθεια πολλών παιδιών από τους Mad Boys ο νέος αυτός σύνδεσμος είναι πλέον πραγματικότητα. Στο νέο αυτό χώρο εκτός από τα γραφεία θα στεγαστούν πολλοί χώροι όπως γυμναστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων, ραδιοφωνικός σταθμός, μπαρ, γραφείο τύπου, δωμάτια που θα φιλοξενούν επαρχιώτες και πολλούς άλλους χώρους. Στόχος αυτού του νέου συνδέσμου είναι να “ανεβάσει” ακόμα ψηλότερα τη θύρα 13, αγκαλιάζοντας τον κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές, δημιουργώντας κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο για τα οπαδικά δεδομένα και πάνω απ’ όλα να στηρίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, τον κύριο λόγο ύπαρξης ολόκληρης της Θύρας 13. Επειδή η νέα αυτή προσπάθεια θα είναι πολύ δύσκολη, καλούμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα. Ξέρουμε ότι ο νέος κεντρικός σύνδεσμος έχει πραγματικά ενοχλήσει παρά πολλούς αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα κλείσει ποτέ!!! Σας περιμένουμε καθημερινά όλους…

Υ.Γ.1 Όσο για κάποιους καλοθελητές που λένε για το πώς πληρώνεται το νοίκι και από ποιους, να διευκρινίσουμε ότι χρηματοδότες του κτιρίου είναι όσοι σύνδεσμοι και οπαδοί βοήθησαν υλικά και ηθικά στην εκπλήρωση του ονείρου. Ένα ευχαριστώ σ’ όλα τα’ αδέρφια απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Υ.Γ.2 Για κάθε επικοινωνία με τον νέο σύνδεσμο η διεύθυνση είναι Λ. Αλεξάνδρας 115 και το τηλέφωνο είναι 210 6436757.

Υ.Γ.3 Πριν λίγο καιρό ζητήσαμε κάποια πράγματα με ανακοίνωση μας, ώστε να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις όσον αφορά την ομάδα μας. Τίποτα δεν έγινε και θα ξανατοποθετηθούμε σύντομα για το ζήτημα αυτό.

Υ.Γ.3 Όσον αφορά τον ερασιτέχνη ξανακαλούμε όποιο μέλος μας επιθυμεί να γίνει μέλος στη “μάνα του λόχου” να μας ενημερώσειώστε με δικά μας έξοδα να πληρωθεί η εγγραφή του καθώς και ο πρώτος χρόνος του καθενός.

Υ.Γ.4 Την Κυριακή 20/03, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι ευπρόσδεκτοι…”.


2 σχόλια:

  1. ΤΡΟΜΕΡΟ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΤΙΡΙΟ,ΣΩΣΤΟ ΠΕΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ!!!!ΚΑΛΩΡΙΖΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΟΥΡΙ,ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mounakia vazeles.sas exoume gamisei sthn athina kai myalo den exete valei..to dwmatiaki den tha figei pote apo ekei oti kai na xtisete..opote valete ta sprey kai to kastro ston kwlo sas kai mathete na seveste autous pou tosa xronia kanoune koumanto sthn perioxh sas...
    AEK ORIGINAL 21
    MONO AEK RE MOUNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: