Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Με το τριφύλλι στην καρδιά, Λούκα!!!

Μπράβο στον Λουκά που έμεινε πιστός στον Παναθηναϊκό μας και μπράβο στους διοικούντες που έβαλαν το χέρι στην τσέπη για έναν παίκτη που πραγματικά έχει ματώσει την πράσινη φανέλα.
Θεωρώ πως από την στιγμή που η επιθυμία του Λουκά ήταν να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό η «διοίκηση» όφειλε να δείξει ότι αναγνωρίζει και επιβραβεύει παίκτες που αν μη τι άλλο έχουν προσφέρει στην ομάδα.


Κατά την γνώμη, ο Λουκάς είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες του που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα καθώς από τότε που πάτησε το πόδι του στην Παιανία- στην προσπάθεια του να προσφέρει στην ομάδα αυτό που μπορούσε και όχι να κοροϊδέψει όπως έχουν κάνει κάποιοι άλλοι χωρίς όμως να τους κράξει κανείς- αποτελούσε το μόνιμο εξιλαστήριο θύμα της εξέδρας οπού ελάχιστοι στην θέση του θ΄ άντεχαν τόσο κράξιμο χωρίς να ξεσπάσουν.


Ο Λουκάς όμως άντεξε, έβαλε το κεφάλι κάτω , δούλεψε τις αδυναμίες του, κατάφερε να σταθεί όρθιος και να μετατρέψει το κράξιμο της εξέδρας σε αποθέωση χωρίς να κάνει δημοσιές σχέσεις και να πουλήσει οπαδιλικι και αυτό για μένα τον κάνει μάγκα και παράδειγμα προς μίμηση.

Αν και τον έχω κράξει αρκετές φόρες για τις γκέλες του, πιστεύω ότι είναι από τους καλυτέρους και πιο παθιασμένους παίκτες του Παναθηναϊκού τα τελευταία 3 χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσει να φοραει την πράσινη φανέλα την όποια έχει τιμήσει και ματώσει όλα αυτά τα χρόνια.
Για πάντα τριφύλλαρα, Λουκά!!!!



Υ.Γ.1: Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από παθιασμένους παίκτες - μαχητές και ο Βυντρα με την συνολική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι πολεμιστής μετατρέποντας το άδικο γιουχάρισμα από την εξέδρα σε αποθέωση και στο σημερινό παιχνίδι καλό θα ήταν να του δείξουμε και εμείς ότι ξέρουμε να εκτιμάμε όσους τιμούν και σέβονται την πράσινη φανέλα.

Υ.Γ.2. Βύντρα-Σισε τα γκολ στο γαύρο-παράρτημα και για να μη ξεχνιόμαστε φέρτε μας πίσω τα κλεμμένα!!! Νιώθουμε περήφανοι Παναθηναϊκοί και πρωταθλητές!!!



1 σχόλιο:



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: