Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…

Καλημέρα αδέλφια..
Θα μας τρελάνουν κ σήμερα τα πρωτοσέλιδα των ‘ουδετέρων’ φυλλάδων..
Ούτε ο πρόεδρος του Θρήνου δεν θα τα έγραφε αυτά τα πράγματα
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…
Όταν αμέτοχοι της ομάδας μας βγαίνουν να ξεκατινιασθούν κ να γίνουν ΡΟΜΠΕΣ πανελληνίως σε γαύρο-εκπομπή του νο1 γαύρο-σταθμού της χώρας (του Χελακη λεμέ ντε), τι θα κάνουν?
Όταν οι αμέτοχοι της ομάδας μέλανε στην πιο αντιπαναθηναικη εκπομπή του Σέντρα φμ( αλήθεια η κασέτες ξεχαστήκαν ?τα αίσχη της ριζουπολης? κωλογλυφτες),τι να περιμένουμε?
Όταν αμέτοχοι της ομάδας δίνουν δουλειά σε καραφλογλομπεους με αντάλλαγμα το ΕΜΕΤΙΚΟ καθημερινό μεσημεριανό ΓΛΥΨΙΜΟ ,τι περιμένουμε?
Δυστυχώς κύριοι ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Θρήνου.. Τον έχουν ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ( εξαιρώ Αφούς) που ενδιαφέρονται μόνο για την διαφήμιση τους και να εξασφαλίζουν το πρωτάθλημα στον Θρήνο…
Μόνο αυτό τους απασχολεί: ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
Αντί ο Παναθηναϊκός να είναι μπροστάρης να φτιάξει μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΙΓΚΑ, με σοβαρές ομάδες, σοβαρούς πρόεδρους, σοβαρό ποδοσφαιρακι κάθεται με τα σκατα και ‘προστατεύει’ την σουπερ λίγδα..
Ας είναι καλά ο Βαρδής κ ο Τζιγγερ που τόσα χρόνια χάριζαν τα πρωταθλήματα στον Κόκκαλη αλλά κ ο Πατέρας που από το καλοκαίρι κ μετά, έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να χάσουμε το πρωτάθλημα (για να είμαστε δίκαιοι οι Βαρδής-Τζιγγερ φταίνε για όλα τα χαρισμένα από το 1996 έως σήμερα ενώ ο Πατέρας μόνο για το φετινό)..
Ίσως σε μερικά χρόνια να μάθουμε γιατί ο Βαρδής με τον Τζιγγερ ήταν τόσο αδιάφοροι για τα πρωταθλήματα κ αφήναν τους απέναντι να παίζουν μπάλα μόνοι τους..
Κάποιοι λένε: ‘δεν μπορεί να μην αγαπάνε την ομάδα τους. τόσα χρόνια τόσα λεφτά έχουν βάλει’..
Πως την αγαπάνε ρε παιδιά? Στα λόγια? γιατί εγώ ξέρω πως όταν αγαπάς κάποιον/κάτι, το δείχνεις με πράξεις… Δεν μένεις στα λόγια… Να είστε σίγουροι πως ΑΝ αγαπούσαν την ομάδα θα την είχαν ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη.. Γιατί ΑΝΕΤΑ μπορούσαν να την έχουν..
ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ..ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ 4-4-2,ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ,ΓΙΑ ‘ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ΄ΚΑΙ ‘ΒΑΡΩΝΟΥΣ’ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ‘ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΖΙΓΓΕΡ’,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΛΠ…

Α ρε Παναθηναικε μου…Που σε εφτασαν…Που καταντησες..
Αρθο του laplace απο το mypanathinaikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: