Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

Η ώρα της αποκάλυψης φτάνει. Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί πως την Τετάρτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 15.00 στην Πάτρα και θα μοιράσει στους δημοσιογράφους το απομαγνητοφωνημένο υλικό, στο οποίο ακούγεται η φωνή του Αχιλλέα Μπέου.

Θυμίζουμε οτι βάσει των όσων δήλωσε το αφεντικό της Παναχαϊκής, στην «Δίκη του Blue Sky», στην κασέτα αυτή, ο επαγγελματίας παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου ακούγεται να απειλεί την τον Γιώργο Δαλούκα και την γυναίκα του για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αύριο (σ.σ Τετάρτη) στις 15.00 μ.μ. στο γραφείο του στην Αγυιά θα δώσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή με θέμα τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη θα έχει σχέση με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά και θα δοθούν απαντήσεις στην σημερινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου.

Στην συνέντευξη ο κ. Κούγιας θα διανείμει στα ΜΜΕ της Πάτρας την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα ο ίδιος αναφέρει σε αυτή τη συνομιλία».




1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ,ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ "ΣΚΑΕΙ" ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    Α,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ)ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΝΑΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΑΙΪΚΟ ΤΗΣ 3ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΤΟ 2000:1)ΠΩΣ "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" ΔΕ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Σ' ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;;;,2)ΠΩΣ Ο AΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" ΜΕ 100.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΠΑΛΙ "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: