Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Της Παράγκας-Κασέτας το κάγκελο!!!Σχόλιο El loco: Πιστεύω ότι ο Κουγιας στην συνέντευξη του μας λέει την μισή αλήθεια. Από την μια καταγγέλλει τον Μπεο και από την άλλη προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Μαρινακη με την αιτιολογία ότι παρασύρθηκε από τις κακές παρέες .
Ενώ, ο Κούγιας προανήγγειλε χθες ότι θα δημοσιοποιούσε σήμερα 4 ηχητικά ντοκουμέντα αυτό που τελικά έκανε ήταν να παρουσιάσει επιλεκτικά (και μάλιστα γραπτώς-ούτε καν ηχητικά) ένα μικρό κομμάτι δύο εκ των τεσσάρων κασετών.
Τι και ποιοι τον εμπόδισαν, άραγε; Γιατί δεν έβγαλε στην φόρα όλο το ηχητικό περιεχόμενο και των τεσσάρων κασετών και ποιους προσπαθεί να βγάλει λαδί;
Ποια υψηλά κλιμάκια κρατικού μηχανισμού τον εμπόδισαν;
Όλοι μας ξέρουμε και όλοι τους ξέρουν την αλήθεια και ελπίζω στο τέλος ν΄ αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όλοι τους.


Κασέτα 1η:
«Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν κι ότι είχαν συμφωνήσει αυτά. Όχι, του είπα ότι αυτά τα πράγματα κακώς τα έκανε πίσω από την πλάτη μου και "Έχεις βγει εκτεθειμένος". Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν το περιστατικό. Άκουσέ με να δεις πώς έχει. Του λέω "Είμαι στην Ιταλία. Έχω δυο-τρεις ανθρώπους εδώ μήπως βρούμε άκρη". Τον παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή και του λέω "δεν υπάρχει τίποτα". Είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα, δεν πλησιάζεται. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι οι δικοί μου. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω δεν υπάρχει τίποτα από εδώ. Άρα ψάξου. Του λέω "Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έστειλα μου είπαν αυτό κι αυτό. Ξέχασέ το, ψάξου μόνος σου".

Μετά το ματς που έπαιζε με τους Ισραηλινούς με παίρνει τρελαμένος και μου λέει "έχω τρελαθεί" κι αυτά. "Και φταις κι εσύ". Του λέω "εγώ; Πού φταίω εγώ;". Του λέω "Βαγγέλη, από πού κι ως πού έχω εγώ κάποια συμμετοχή; Με πήρες να με ενημερώσεις; Εγώ στην Ιταλία σε πήρα". Του λέω "σκέφτεσαι να μη σε έπαιρνα; Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια". Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω "θέλω να σε δω. Τι μαλακία έχεις κάνει; Τον Δαλούκα". Πάω στο Βόλο, τον φωνάζω. Του λέω "μουνοπανο. μαζί τελειώσαμε". Δεν πήρε τα λεφτά. Θα υπήρχε λόγος τιμής. Και το ένα και το άλλο. Ό,τι μου είπε ο Βαγγέλης, μου είπε κι αυτός. Και το λέω "τελειώσαμε μαζί, δεν θέλω ούτε καλημέρα. Σε έσωσα"».

Κασέτα 2η:
«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω, βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε, δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει, "ό,τι μου πεις". Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στη μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά. Μπροστά στη γυναίκα του, του λέω φεύγεις για τη Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση.

Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα. Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μη με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε, θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μη μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Σχόλιο El loco:Ας υποθέσουμε ότι όλα όσα αναφέρει ο Κουγιας και ο Βοργιας δεν είναι αλήθεια ή είναι και δεν μπορούν ν΄ αποδεδειχθούν.
Τότε γιατί οι δυο ιεράρχες της βρομιάς δεν τους έχουν κάνει μήνυση ως τώρα; Γιατί κρύβεται ο Μαρινακης πίσω από τον Μπεο και δεν αντιδράει;
Γιατί δεν αντιδράει ο Δαλουκας; Γιατί δεν αντιδράει ο Πιλαβιος; Γιατί δεν αντιδράει το κράτος ; Μήπως γιατί όλοι τους είναι συνένοχοι στο σκάνδαλο και ξέρουν εκ των πρότερων πως τίποτα δεν πρόκειται να τους συμβεί; Μήπως;

Τα συμπεράσματα δικά σας
και
Οι light αντιδράσεις τους :


ΠΑΕ ΓΑΥΡΟ-ΠΑΡΑΓΚΑΣ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται, γράφονται και λέγονται, κάτι φυσικά που ισχύει και για τον πρόεδρο της ομάδας».

Σχολιο El loco: Το "δεν έχουμε σχέση" να το πούνε στον δικαστή, όταν και αν τους καλέσει. Σε μας τι το λέει; Όλοι μας ξέρουμε αν έχουν σχέση ή όχι.
Να σας θυμίσω ότι οπού υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και οπού υπάρχει γαυρος υπάρχει και βρομιά .
Η αντίδραση του εφηβου, δεν είναι αντίδραση κάποιου που θεώρει ότι κατηγορείτο άδικα, αλλά αντίδραση κάποιου που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί μάλλον είναι καλυμμένος....
Η συνάντηση Πάγκαλου-Μπιτσαξη και Κόκκαλη , δεν ήταν καθόλου τυχαία!!!
Μήπως εκεί στην Τρούμπα έχετε ακουστά κάποιον Βαγγελη;
Αν τυχόν τον ξέρετε, πέστε του πως ο Αχιλλέας του στέλνει μήνυμα και του λέει να ‘’ψαχτεί’’ !!!
Από την άλλη ο Μαρινακης δεν χρειάζεται να αντιδράσει σε όλα αυτά που τον συκοφαντούν όπως λέει , γιατί έχει και διδάσκει ήθος!!!

Μπεος:«Ξαφνικά βγήκα από το Δαφνί και μιλάω μόνος μου σε ένα τοίχο; Όχι μόνο μονταρισμένο είναι, αφήστε τα, θα τα πούμε όλα αύριο. Θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Αν είναι κάποιος απέναντι, αυτός είναι ο Νίκος ο Πατέρας. Τα υπόλοιπα αύριο».
«Μοιάζω για μαλάκας ώστε να ηχογραφώ τον εαυτό μου και να τον βγάλω προς τα έξω; Εάν είναι αυτή η φωνή μου, το έχει κάνει ο κ. Πατέρας, ο οποίος αν πάτε στο γραφείο του έχει 500 κασέτες που τις δείχνει»!

Σχολιο El Loco: Κανένας δεν λέει ότι μοιάζεις με μαλακα, είσαι μαλάκας!!!
Είναι ξεκάθαρο ότι στην κασέτα που βγήκε μιλαει ο Μπεος και δεν έχει σημασία σε ποιον μιλαει αλλά αυτά που λέει.
Άλλωστε μέσα στον πανικό του το αποκάλυψε και ο ίδιος οπου αναφέρει ότι δεν μιλαγε στον τοίχο αλλά στον Πατέρα.
Το γεγονός ότι σε έπιασε μαλάκα ο Πατέρας και σε ηχογραφούσε είναι δικό σου το πρόβλημα και δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ένοχος.
Επίσης, να θυμίσουμε στον Μπεο ότι τον Πατέρα τον λένε Νικόλα και όχι Βαγγελη!!! Για ψάξου και εσύ …

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΡΙΟ!!!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!4 σχόλια:

 1. αδελφε θελω να την δημοσιευσω αλλα με εχουν στην μπουκα...
  κανονικη τρομοκρατια..
  θα βαζω χωρις χαρακτηρισμους ομως κ δεν θα γλιτωσουν...

  νασαι καλα αδελφε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σε καταλαβαινω, αδελφε
  ειμαι μαζι σου σε οτι και αν χρειαστεις!!!
  εχω ξενερωσει τοσο που δεν καταφερα να το ολοκληρωσω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωστός El Loco.
  Και πολύ σωστό το σχόλιό σου στο τέλος του κειμένου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφήΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: