Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

AΡΧΙΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Π Α Ρ Α Γ Κ Α
Χτες, για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, βρέθηκε κάποιος με στοιχεία (cds στην προκειμένη περίπτωση), παρουσιάζοντας γεγονότα, ονόματα και αποδείξεις, για στημένους αγώνες, διαιτητές, στοιχήματα, εκβιασμούς, μπράβους, «φιλίες» και όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάντα, ακόμα και μπροστά σ'αυτό το ξεβράκωμα, το ξεφτίλισμα όλων αυτών των δήθεν «εξυγιαντών», των «καλών παιδιών» και όλων των παρατρεχάμενων, που από την αρχή της χρονιάς προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς, ακόμα και τώρα, όλοι όσοι βολεύονται με αυτή τη κατάσταση, προσπαθούν να κουκουλώσουν, κοροϊδέψουν, περάσουν στα ψιλά την υπόθεση.
Όλα βρωμάνε. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια βρωμάνε. Αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Παλιότερα ήταν οι κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου. Τώρα είναι τα cds του Κούγια. Υπάρχει δικαιοσύνη; Θα μπει κανείς φυλακή;
Χτες 10/3/2011 το μεσημέρι, ο Κούγιας παρουσίασε στο Τύπο ηχητικά ντοκουμέντα που ακούγεται ο Μπέος να μιλάει για στήσιμο αγώνων υπέρ γαύρου πειραιά και κατά του Παναθηναϊκού, για ορισμό διαιτητών και πολλά ακόμη. Το ίδιο βράδυ, μπαίνοντας κανείς στα μεγάλα αθλητικά sites της χώρας, μπορεί και να μην έβρισκε την είδηση-βόμβα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Περιέργως, εκτός από το gazzetta.gr και το sport-fm.gr, όλα τα άλλα sites είχαν κρυμένο το θέμα χαμηλά.
Ξεφτίλα...Αηδία...Αυτή είναι η δημοσιογραφία σας; Έτσι θέλετε το ποδοσφαιρό και τον αθλητισμό στη χώρα μας; Ποιόν βοηθά αυτή η σαπίλα;

sport24.gr - Δεύτερο θέμα

sport-fm.gr - Πρώτο θέμα

contra.gr - Πέμπτο θέμα!!!

gazzetta.gr - Πρώτο θέμα

sport.gr - Δεύτερο θέμα

sportdog.gr - Κάπου στο πάτο...

Αυτά είναι τα sites που ενημερώνουν τους Έλληνες φιλάθλους. Αυτή είναι η μάχιμη δημοσιογραφία! Ουστ ρεμάλια! Δείτε τους και θυμηθείτε στο μέλλον που δίνεται κλικ.
*Φυσικά και δεν ασχολούμαστε με της αθλητικές εφημερίδες. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και χρόνια. Ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν. Στα σούπερ μάρκετ, φθηνότερα το βρίσκεις!



Σχολιο El LOCO:
Εξαιρετική ανάρτηση από τον φίλο Peiramatistis13 με την όποια συμφωνώ 100% και θα ήθελα να προσθέσω ότι στην σημερινή συνέντευξη – παρωδία του Ρο-Μπεου κανένας από τους και καλά προστάτες του Παναθηναϊκού μας που αυτοαποκαλούνται Παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι δεν του έκαναν καμιά ερώτηση .
Συγκεκριμένα οι Αρδ του LEOFOROS.GR, PRASINANEA.GR, ΠΡΑΣΙΝΗ και του DERBY που ήταν όταν άκουγαν τις παπαριες του Μπεου , δεν είχαν καμιά απορία, τους φαινόταν όλα όσα έλεγε το τσουτσέκι του Βαγγελη ( επ. Περπινιάδη) νορμάλ;
Για μια ώρα ο Μπεος προσπαθούσε να βγάλει λαδί τον Περπινιάδη και αυτοί δεν τον ρώτησαν τίποτα παρα μόνο το Star καιγόταν αν τελικα θα παραμείνει στον Βόλο.
Μήπως είναι πολλά τα λεφτά και τα συμφέροντα των αφεντικών σας και ο Παναθηναϊκός είναι η βιτρίνα σας;

5 σχόλια:

  1. Δεν ειδα, ουτε διαβασα τιποτα απο τη συνεντευξη του Μπεου χτες. Αφου ειδα αυτα προχτες, δεν νομιζω οτι θα γινει τιποτα. Οπως τοσα χρονια. Το κρατος εχει διαλυθει, τελος.
    Το leoforos.gr μου ηταν λιγο συμπαθητικο. Αν εγινε ετσι, να πανε να γαμηθουνε κ αυτοι.
    Τα prasinanea.gr ειναι γαυροι κ ανηκουν σε γαυρους, γεγονος. Μην ασχολησε, οπως φυσικα κ οι εφημεριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. El Loco, κι εγώ ακούγοντας τη συνέντευξη του χοντρού έφριξα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν του κάνανε απλές ερωτήσεις που θα του τις έκανε ο καθένας μας.
    Για το Μαρινάκη κουβέντα... κανείς τους. Κάποιος ψέλλισε κάτι ρωτώντας για το "Βαγγέλη ψάξου" αλλά το κατάπιε και μόνο συγνώμη δε ζήτησε. Μόνο ο Τριανταφύλλου από το Goal τον στρίμωξε κάπως.
    Δεν υπάρχει φιλοπαναθηναικός τύπος. Οι Παναθηναικοί δημοσιογράφοι ντρέπονται και που υπάρχουν.
    Όταν δεν εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.
    Για να μη σχολιάσω πρωτοσέλιδα Derby και Πράσινης γιατί θα μας κάνουν και μήνυση για τις βωμολοχίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα peiramatisti13
    το εχουν κουκουλωσει και σε αυτο εχουν βοηθησει και οι ανθρωποι του Παναθηναικου, δυστηχως.
    απο τους υπολοιπους το περιμενα αλλα απο το λεοφορος anyway προς γνωση και συμμορφωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +13 μαζεστιξ
    θα πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι με το να τους διαβαζουν τους δινουν και το πατημα για να υπαρχουν.
    μαυρο σε ολους για να τους εξαφανισουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ Α.Ρ.Δ.;;;;ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: