Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κορυδαλλός ή… καληνύχτα!


Οι πολλοί τον είχαν υποπτευθεί. Οι περισσότεροι το ήξεραν. Απλά τώρα το έμαθαν οι πάντες. Μπόχα και δυσωδία. Τα χαρακτηριστικά της ομάδας του λιμανιού και των υπαλλήλων της. Τα όσα αποκάλυψε ο Κούγιας με τους διαλόγους από τις κασέτες απλά επιβεβαιώνουν αυτό που είναι ο γαυρός.

Μια ομάδα της ψευτιάς, της πουστιάς και της απάτης. Χρόνια τώρα. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πάνω στα γενέθλια του βγήκε και η εμπλοκή στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο στην Ελλάδα. Σκάνδαλο και γαύροι μαζί πάνε. Το θέμα όμως είναι άλλο. Κασέτες έχουμε ξανακούσει.

Για θείους, για κοκαλιάρηδες, για παράγκες, για «Αιγάλεω και Ολυμπιακό» που πρέπει να κερδίζουν. Δεν πέρασαν δα και τόσα χρόνια ώστε να μην τα θυμούνται και οι νεότεροι. Τι έγινε τότε; Μια τρύπα στο νερό. Κι όμως ο ίδιος ενθουσιασμός υπήρχε. Όταν έβγαιναν οι κασέτες και μαζί τους η κόκκινη βρωμιά όλοι λέγαμε ότι θα πάνε φυλακή οι υπεύθυνοι και πως ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί. Παπάρια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε.

Τώρα ο κοκκαλιάρης έγινε… «Βαγγέλη ψάξου» και το «Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε» έγινε… Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Οι ατάκες άλλαξαν. Το αποτέλεσμα όμως θα αλλάξει; Το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες έκαναν οι διάλογοι που αποκάλυψε ο Κούγιας. Αυτή η βρώμικη ομάδα πρέπει να χαθεί από τον χάρτη.

Θα γίνει όμως ή πάλι σε μερικά χρόνια θα θυμόμαστε απλά δίκες, κασέτες και Βοργιάδες; Ο Κορυδαλλός θα ανοίξει; Το ποδόσφαιρο θα ξεβρωμίσει; Αν υπάρχει κράτος και λειτουργοί με αρχ…α αυτή την φορά κάτι θα γίνει. Αν πάλι τα σκατά επιπλεύσουν και μείνουν ατιμώρητα τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Αναδημοσιεύτηκε απο το Leoforos.gr


3 σχόλια:

  1. Φυλακές Διαβατών, Αλικαρνασσού, Κέρκυρας, Αυλώνα, Κορυδαλλού... υπάρχουν πολλοί προτεινόμενοι προορισμοί για τα αφεντικά των δύο Ολυμπιακών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ" ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ευαίσθητος να βρεθεί, θα πιεστεί απ τα γνωστά κέντρα και θα υποκύψει.
    Ένας εισαγγελέας (κούκος) δε φέρνει την άνοιξη...
    Αν δε θέλει η κυβέρνηση ή η ΟΥΕΦΑ δε γίνεται τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: