Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παναθηναϊκός και το δείχνει!


Ο Τζιμπρίλαρος έχει δεθεί με τον σύλλογο και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μετά το τατουάζ που «χτύπησε» με το τριφύλλι προσφέρει τώρα στον Ερασιτέχνη ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, σε μια στιγμή που τα τμήματα φυτοζωούν και κανείς δεν βοηθά.

Ο,τι και να πεις για τον Γάλλο επιθετικό είναι λίγο. Εδώ μεγάλοι επιχειρηματίες δεν έχουν βάλει καν το χέρι στην τσέπη για να προσφέρουν στον Ερασιτέχνη και η οικογένεια Σισέ προσφέρει από 5 έως και 10.000 ευρώ. Το τριφύλλι έχει μπει για τα καλά στην καρδιά του Τζιμπρίλαρου και δεν πρόκειται να το βγάλει από εκεί.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αιφνιδίασε άπαντες με την κίνηση του: «Ξέρω ότι περιμένατε τι θα πω αλλά δεν είναι αυτό. Θέλω να πω πως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με την σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση. Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 10.000 ευρώ προς τον σύλλογο».

Αναδημοσιευτηκε απο το leoforos.gr

El Loco: Οι Αμετοχοι που ηταν;

1 σχόλιο:

  1. Ο TZIMΠΡΙΛΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: