Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Koσκωτά πάρε θέση!


Όλα… τα φαντάσματα στην πίστα! Βγήκε ο Κόκκαλης, βγήκε ο Νταϊφάς (σ.σ ούτε οι γαύροι δεν θυμούνται καλά-καλά την ύπαρξη του) οπότε ποιος έμεινε για να συμπληρωθεί το καρέ; Ο Γιώργος Κοσκωτάς και ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Περιμένουμε άμεσα τοποθέτηση τους.

Οι κόκκινες φυλάδες πιστές στην θέση τους να δίνουν λόγο σε όλους τους προέδρους του Ολυμπιακού που έχουν ανοιχτές παρτίδες με την δικαιοσύνη και που είναι συνυφασμένοι με ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, οφείλουν να βρουν και αυτούς τους δύο μεγάλους διοικητικούς ηγέτες. Ειδικά τον Γιώργο Κοσκωτά.

Τον άνθρωπο που είναι η ζωντανή ιστορία του Πειραϊκού σωματείου. Απατεώνας και κλέφτης. Τα ιδανικά ζωής του κάθε γαύρου δηλαδή! Αφού ούτε ο Κοσκωτάς είναι Αμερική, ούτε ο Σαλιαρέλης φυλακή, όπως έλεγε το παλιό σύνθημα θα πρέπει άμεσα να έχουν μια θέση στα πρωτοσέλιδα των ολυμπιακών ή… αεκ-ολυμπιακών εφημερίδων!

Κόμπλεξ και χουνέρι

Πάντως απολύτως λογικό ήταν ο θείος να βγει και να τα χώσει στον Τζιμπρίλαρο. Πως μπορεί να ξεχάσει το χουνέρι που του έκανε; Ούτε σε 100 χρόνια δεν πρόκειται. Εκεί που είχε συνηθίσει οι γαύροι με το ανάλογο μεροκάματο να τον αποθεώνουν πέρσι τον έκραζαν μέσα στο λυώμενο. Μέχρι που τον ανάγκασαν να πουλήσει την ΠΑΕ στον Περπινιάδη. Όλο αυτό το κάζο εξαιτίας του Σισέ. Οπότε τώρα ο μπάρμπας βρίσκει ευκαιρία να βγάλει το κόμπλεξ του.

Τρέλα

Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου πάντως ως Παναθηναϊκός έτσι όπως χάθηκε ο τίτλος του κυπέλλου φέτος. Το πιο εύκολο στην πράσινη ιστορία θα ήταν. Βλέπεις ότι πήγε τελικό το αεκάκι και τρελαίνεσαι. Από την μια κάποια εγκλήματα στο πρώτο ματς, από την άλλη ο τραγικός διαιτητής Παπάς. Τζάμπα χάθηκε αυτή η κούπα. Α, ρε Καρνέζη…

Κράξιμο

Ρε τον φουκαρά τον Σαλπιγγίδη. Δεν του άρεσε ο Παναθηναϊκός. Ζεστά τα φράγκα στην τσέπη και τίτλους πανηγύρισε με τα πράσινα. Κι όχι μόνο αυτό. Ένα κάρο ευκαιρίες έχανε μέσα στο γήπεδο, μπάοκ έλεγε ότι είναι σε κάθε του συνέντευξη και ούτε μισή κακή κουβέντα δεν άκουσε από τους φίλους του τριφυλλιού.

Γύρισε… σπίτι του όπως έλεγε και τώρα δεν τολμάει να βγει έξω από αυτό. Μεγάλο κράξιμο έφαγε την Τετάρτη. Κι είχαν το θράσος κάποιοι να λένε ότι έψηνε τον Βύντρα να πάει στις μπουγάτσες. Για μαλάκα τον έχετε τον Λουκά;

Αναδημοσιευτηκε απο το Leoforos.gr

4 σχόλια:

  1. na dw poion allon tha anasthsoun ta lamogia
    kalhsperes adelfe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΓΑΝΥΜΙΔΗΔΩΝ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ BΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ...
    ΥΓ:ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΑΘΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΣΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΙΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΗΘΟΥΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα αδελφια
    τελικα η μεγαλυτερη καταρα σε εναν ανθρωπο ειναι να ειναι ολυμπιακος, χειροτερο και απο λεπρα.
    απο οπου και να το κοιταξεις το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο:βρομια και λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλιωσα στα γέλια διαβάζοντας τον τίτλο
    "Κοσκωτά πάρε θέση!"
    Πολύ πετυχημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: