Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ…


Ο Ζιλμπέρτο χαρακτήρισε ντροπιαστική την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς .
“Είναι ντροπή αυτή η εμφάνιση και πρέπει να επανέρθουμε γρήγορα και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε για το γήπεδο, ούτε για τον διαιτητή, ούτε για τον καιρό. Είναι ξεκάθαρα μόνο δικό μας λάθος και πρέπει να μας ανησυχήσει εν όψει πλέι οφ”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Τα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να είναι πρόβα για τα πλέι οφ που θα κρίνουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, είναι πάντα άσχημο για εμάς και την ομάδα. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν, παρουσιάσαμε κακό πρόσωπο και αυτό μας ανησυχεί. Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας και τη νοοτροπία μας, γιατί σήμερα ήταν σαν να ήμασταν εμείς Πανσερραϊκός και οι άλλοι Παναθηναϊκός”.

Άλλοι θα έπρεπε να νιώθουν ντροπή και όχι ο Ζιλμπέρτο που έχει τιμήσει την πράσινη φανέλα μας!!!
Καμία ντροπή δεν πρέπει να νιώθουν οι παίκτες μας, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α-ΜΕΤΟΧΟΥΣ!!!


Ντροπή πρέπει να νιώθουν οι μέτοχοι που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τα πάντα για να απαξιωθεί αυτή η ομάδα.

Ντροπή τους που δεν τους προστάτεψαν στο τηγάνι… ηλπιζαν σε ήττα της ομάδας μας με κατεβασμένα ώστε με την βοήθεια και του Τουλούμπα να τους χαρακτηρίσουν Loosers(Ριζουπολη) και να διαλύσουν την ομάδα χωρίς τις αντιδράσεις του κόσμου. (Τα είχε έτοιμα τα πρωτοσέλιδα όπως μου είχε σφυρίξει ένα πουλάκι…).

Ντροπή τους που δεν σεβαστήκαν την ματωμένη τους φανέλα…
Ντροπή τους που άφησαν τον Παναθηναϊκό να του κλέψουν άλλο ένα πρωτάθλημα
Ντροπή τους που κρυφτήκαν μετά το ντέρμπυ της ντροπής και δεν σεβαστήκαν τον κόπο των παικτών μας
Ντροπή τους για την αδιαφορία τους και τα παιχνίδια που παίζει ο καθένας τους εις βάρος του Παναθηναϊκού μας Ντροπή τους που δεν σέβονται τον λαό του Παναθηναϊκού που με το υστέρημα του συνεχίζει να στηρίζει τους πρωταθλητές, τους όποιους όμως αυτοί θέλουν να τους πουλήσουν και να διαλύσουν την ομάδα μας !!!

Ντροπή τους για όλα τα πρωταθλήματα που έχουν χαρίσει στους απογόνους. Ντροπή τους που κανένας τους δεν στήριξε τον Τζιμπριλ στην μήνυση κατά του Περπινιάδη ο οποίος ανέστησε και τους νεκρούς...
Ντροπή τους που ντροπιάζουν την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας και ντροπή τους που μας κοροϊδεύουν...

Ντροπή τους και για πολλά αλλά ...και για όλα όσα έχουν συμβεί και για όλα αυτά που θα συμβούν...

Ο κόσμος όμως ξέρει ποιοι πραγματικά πρέπει να ντρέπονται και σε λίγο καιρό θα γίνει τσουναμι και τότε θα έρθει η θεια δική...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ!!!
Ο ΠΑΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ!!

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες.
    Όταν πας να κάνεις τη δουλειά σου και βλέπεις ότι κάποιος άλλος σε καπελώνει μονιμως με τη δύναμη του παρασκηνίου, τότε είναι λογικό να ξενερώνεις.
    Αλλά αντί να "φοβόμαστε" την αντιμετώπιση των γαυροαντικειμενικών εφημερίδων που θα έβρισκαν πάτημα για να μας πουν ότι ο Γαύρος είναι δίκαια πρωταθλητής, τελικά έχουμε το χειρότερο εχθρό, τις ψευτοπράσινες εφημερίδες, οι οποίες παίζουν το παιχνίδι του Γαυροπαρασκηνίου.
    Όπως και στο θέμα των κασετών έτσι και στο θέμα των αδιάφορων ηττών της ομάδας. Προσωπικά δεν είδα τον αγώνα και ούτε και μ ενδιαφέρει. Φιλικά προετοιμασίας για τα πλέι οφ είναι.
    Αφού και ο "πρωταθλητής" παίζει φιλικά όλη τη σεζόν... γατί να μην παίζουμε κι εμείς;
    Εχεις δίκιο ότι το ΒαρδινοΝτέρμπι επιχειρεί την απαξίωση του ρόστερ για να ξεπουλήσουν χωρίς αντιδράσεις. Τι αηδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι όπως τα λες...Και είσαι ο μόνος που τα γράφει, γιατί πολλοί ασχολούνται με τα μπινελίκια του Νίνη αντί να κοιτάξουμε τα καραγκιοζιλίκια άλλων. ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΝΤΡΟΠΉ ΤΈΤΟΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΑΕΚΑΚΙ. ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Αντί να σταθούν στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα που σε τέτοιους καιρούς αγόρασε 30000 διαρκείας σκέφτονται τους εγωισμούς τους. Γιατί το θέμα δεν είναι οι γαμω-ισολογικσμοί. Το θέμα είναι μόνο οι εγωισμοί τους και μόνο. Δεν είναι δυνατόν σε τέτοιους καιρούς ΈΝΑΣ μπουχέσας να βάζει τόσα εκατομμύρια και οι δικοί μας να είναι στον κόσμο τους;;; Ποιον κοροϊδεύουν. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΜΈΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΆΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΊ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΠΕΡΝΆΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: