Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

45 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 13 Κ ΣΤΟ ''ΝΑΟ'' ΜΑΣ!!!

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ...
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ 13, ΣΤΙΣ 10/12/ 11 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ!!!

Αυτή η νύχτα μένει που θα ‘μαστε μαζί... Μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη από αυτές που μόνο εμείς οι Παναθηναϊκοί ξέρουμε να ζούμε. Γιατί η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις. Είναι μεγαλείο είναι χόρτο μαγικό. Είναι η ψυχή και η καρδιά του Παναθηναϊκού μας, είναι τα ΠΑΝΤΑ.

Πέρασαν κιόλας 45 χρόνια. Και θα γιορταστούν όπως πρέπει, όπως της αξίζει. Οι προετοιμασίες των παιδιών του Φορέα ολοκληρώθηκαν, η ημερομονία φιξαρίστηκε και έτσι λοιπόν στις 10 Δεκεμβρίου η νύχτα θα γίνει μέρα στο σπίτι μας. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ιστορικό κλουβί. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση πρόσκληση από το δυναμικότερο κομμάτι του Παναθηναϊκού ΜΑΣ, ενώ είναι περιττό να πούμε πως δεν πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΙΣ. Οσοι άλλωστε βρέθηκαν στην προηγούμενη γιορτή στον ΝΑΟ ακόμη το θυμούνται και ανατριχιάζουν!!!

«19 Νοεμβρίου 1966. Η θύρα 13 στεγάζεται για πρώτη φορά. Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύνδεσμος οπαδών στη χώρα μας παίρνει σάρκα και οστά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να σταματήσει τη γιγάντωσή της. Στο πέρασμα των χρόνων πολλά εμπόδια θα σταθούν μπροστά της. Η ιδέα της Θύρας 13 θα μείνει ζωντανή και δυνατή. Η σημαία με τον μαγικό αριθμό θα είναι πάντα κρεμασμένη στα κάγκελα των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας. 2011... και κάπως έτσι φτάσαμε έως σήμερα. Η θύρα 13 είναι ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ. Η θύρα 13 είναι εδώ, παρά τα όσα πέρασε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στις 20:00μ.μ., ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 διοργανώνει στο γήπεδο της Λεωφόρου γιορτή για τη συμπλήρωση των 45 χρόνων της Θύρας 13. Προσκλήσεις δεν υπάρχουν. Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους μέλη της 13, όσοι πέρασαν από τα σκαλοπάτια της, όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του μοναδικού κινήματος. Σας περιμένουμε όλους, σε αυτήν τη μοναδική νύχτα. Σε μία γιορτή από εμάς για εμάς..

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

ΥΓ1. Κυκλοφόρησαν τα "μίνι" εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου τα οποία θα ισχύουν για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, κοστίζει 90 ευρώ και τα στοιχεία που χρειάζονται για την έκδοσή του είναι φωτοτυπία ταυτότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. Αιτήσεις στους κατά τόπους συνδέσμους.

ΥΓ2. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο τμήμα της Πυγμαχίας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 13 χρόνια. Ένας τίτλος πολύ σημαντικός για τον ερασιτέχνη που διανύει μια δύσκολη περίοδο. Μπράβο ρε μάγκες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: