Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Η επιστροφή του γραφικού ,,,

Στο λιμάνι όσο περνάει ο καιρός επιστρατεύονται όλοι οι στρατιώτες της παράγκας. Χθες είχαμε την επαναφορά του Θεοδωρίδη στην προσπάθεια αυτή που κάνουνε οι λιμανίσιοι να περάσουν μπροστά στην βαθμολογία αφού το τόπι δεν ξέρουνε να το κλωτσάνε. Και με το δεν ξέρουν να το κλωτσάνε εννοούμε ότι φέτος με τις εμφανίσεις τους είναι οι χειρότεροι από τους 3 μεγάλους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Εμείς είμαστε στο +5 ωραίοι και δυνατοί με τα προβλήματα μας και η Αεκ που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι στους +4 από αυτούς. Αυτό τους ενοχλεί γιατί τα τελευταία 2 χρόνια έχουνε σπαταλήσει πάνω από 15 εκ για παίκτες ενώ οι άλλες ομάδες τίποτα.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας με τον Κυρ Σάββα είδαμε τις πρώτες του δηλώσεις σήμερα που είχανε ως στόχο φυσικά την ομάδα μας για πέναλτι που δίνει στον Παναθηναικό! Οι δηλώσεις του συγκεκριμένα και το ρεπορτάζ :Γιατί ο Μαρινάκης πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει τον ΣάββΓιατί ο Μαρινάκης πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει τον Σάββα Θεοδωρίδη στο νευραλγικό Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να «ενεργοποιήσει» τον Σάββα Θεοδωρίδη ως αντιπρόεδρο στην ΠΑΕ και να του αναθέσει τον ρόλο του γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό. Έναν ρόλο ιδιαίτερα γνώριμο στον παλαίμαχο τερματοφύλακα, καθώς έχει συνδέσει τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο με μεγάλες επιτυχίες των «ερυθρόλευκων».
Έτσι λοιπόν, μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη, τους εννέα χαμένους βαθμούς σε εννέα ματς και το -5 από τον αιώνιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση να ενεργοποιήσει εκ νέου τον Θεοδωρίδη, ο οποίος θα έχει επίσης την ευθύνη για φορείς όπως η ΕΠΟ και η ΚΕΔ.
Όπως γράφει ο Γαύρος, ο Μαρινάκης πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση την Κυριακή το βράδυ και αφού ενημέρωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν έφερε καμία απολύτως αντίρρηση, συναντήθηκε με τον κ. Θεοδωρίδη.
«Σε θέλω για τον Ολυμπιακό μας. Να βοηθήσεις», είπε ο κ. Μαρινάκης. «Πρόεδρε, εγώ το ξέρεις ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Και οι δύο είμαστε οικογένειες Ολυμπιακών. Στη διάθεσή σου…» ήταν η απάντηση του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ο οποίος έχοντας μεγάλη εμπειρία στο διαιτητικό παρασκήνιο τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Φως:
«Ωραία εξυγίανση βλέπουμε φέτος! Ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει τέσσερα πέναλτι και εμείς ένα! Ο Ολυμπιακός να έχει τους καλύτερους παίκτες και να τρώει κλοτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές να ρίχνουν οι διαιτητές να ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. Άλλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και άλλο η διατησία.
Η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη. Θέλω να μάθω ποιος κάνει τελικά τους ορισμούς των διαιτητών. Και τι ρόλο παίζει ο Δούρος που τον έβαλαν στην ΚΕΔ, ένας διαιτητής που μας είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα άδικα και σε τελικό Κυπέλλου μάς είχε αφήσει από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Άλλο που είχαμε ομάδα και το πήραμε το Κύπελλο. Η ΕΠΟ τι κάνει, υπάρχει; Δεν βλέπουν τι γίνεται;»
Αυτές οι απορίες είναι εύλογες και σε μας τα τελευταία 16 χρόνια Κύριε επιστήμονα! Όσο για τα πέναλτι ο Μιραλάς φαίνεται ότι το παιδί δεν το έχει στο να πέφτει και να παίρνει πέναλτι γιατί τον καταλαβαίνουν με την μία όπως έγινε στην Τρίπολη! Ο Παναθηναϊκός τα 4 πέναλτι που έχει πάρει είναι ΚΑΘΑΡΑ! δηλαδή να μην τα δώσει για να ευχαριστήσει εσάς; Τα αγωνιστικά προβλήματα συνδέονται άμεσα με την διαιτησία και θα σας εξηγήσω γιατί, επειδή μάλλον έχετε μνήμη χρυσόψαρου.
Πριν κάποια χρόνια και όχι τόσο μακριά στο κοντινό 2008 κάνατε δηλώσεις ότι του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να του φταίει η διαιτησία γιατί δεν παίζει μπάλα δεν νικάει και άλλα τέτοια! Άρα με αυτη την λογική συμβαίνει το ίδιο και φέτος στον Ολυμπιακό! Παίζει καμιά μπάλα σοβαρή ώστε να του αξίζει η πρώτη θέση; Όσο για τον Δούρο μέτρησε γκολ στην Λεοφόρο που δεν ξέρουμε αν πέρασε η μπάλα την γραμμή! Αυτό ήτανε δίκαιο δηλαδή; Και εμείς μπορούμε να πούμε για τα αίσχη του Καλόπουλου που όπως φαίνεται θα διαιτητεύσει ΞΑΝΑ( το ρεπορτάζ της επιστροφής του εδώ) ! Πέρσι αυτός ο άνθρωπος στέρησε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να παλέψει για το πρωτάθλημα, δεν μέτρησε το γκολ του Κατσουράνη το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, δεν έδωσε πέναλτι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ επίσης στο χέρι του Τοροσίδη και άλλα πολλά! Και όμως μόνο ο Δάλουκας τιμωρήθηκε που τόλμησε να δώσει πέναλτι στον Παναθηναϊκό που δεν ήτανε και εμείς έχουμε παντελόνια και παραδεχόμαστε ότι δεν ήτανε ενώ πριν τον είχε απειλήσει ο Μπέος να παίξει κατά του Παναθηναϊκού σε τηλεφωνική συνομιλία αλλιώς θα είχε πρόβλημα η οικογένεια του!
Και κυρ Σάββα ας ξαναθυμηθούμε τις μαγνητοσκοπημένες συζητήσεις σας περί στημένων πρωταθλημάτων αλλά και τις γραφικότητες που λέγατε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: