Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο «Τουλουμπας» τα εχει χαμενα...


Ο «Τουλουμπας» τα εχει χαμενα και τα βαζει ακoμα και με τους Γιαννακoπουλους!

«Eπίθεση» της εφημερίδας Derby προς τον Παύλο Γιαννακόπουλο και προς τους υπόλοιπους μετόχους που δεν κράτησαν το ποσοστό τους…
«Πού είστε ρε λεφτάδες», φωνάζει η εφημερίδα Derby, μία ημέρα με τη λήξη της ΑΜΚ, φωτογραφίζοντας στην ουσία, μεταξύ άλλων και τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Άφαντοι οι “σωτήρες”
που τόσα χρόνια έταζαν λαγούς με πετραχήλια στον κόσμο του ΠΑΟ», γράφει η φυλλάδα του Κώστα Γκόντζου, η οποία δεν σέβεται ούτε όσους έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό.
Για ό,τι δεν τόλμησε να «κράξει» ποτέ τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος οδήγησε στο χάος τον Παναθηναϊκό πριν τον εγκαταλείψει (;), η εφημερίδα Derby κατηγορεί μετόχους που δεν κράτησαν το ποσοστό τους, όπως οι Παύλος Γιαννακόπουλος και Νικόλας Πατέρας. Πρόσωπα δηλαδή που έχουν προσφέρει πολλά εκατομμύρια στο Τριφύλλι.
Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως αποδέκτης του πρωτοσέλιδου είναι και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Δεδομένου όμως ότι ο “mr Mig” κράτησε το ποσοστό του και λαμβάνοντας υπόψη πως είναι ο μόνος που έχει συμμετάσχει και στις τρεις ΑΜΚ από το 2008 (συνολικά 22,2 εκατ. ευρώ), τότε η λογική λέει πως αναφέρεται στους υπόλοιπους μετόχους.

 Πηγη: green zone

 Σχολιο El loco: Ας μας πει ο ΄΄τουλουμπας΄΄ ποσα λεφτα εχει βαλει το αφεντικο ( τζιγκερ)  του απο το 2008 ως σημερα και ποσο εχει υπερχρεωσει την Παε χωρις να βαλει ουτε ενα ευρω;

Τουλουμπα, σκασε κ κολυμπα μεσα στην λασπη που ριχνεις για τον Παναθηναικο μας τοσα χρονια;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: