Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η εκτoξευση ηθους και το ΣΔΟΕ…




Με αφορμή τη λίστα του ΣΔΟΕ στην οποία φέρεται πως βρίσκεται το όνομα του Νίκο Κωνσταντόπουλου το GreenZone θυμίζει τις στιγμές που ακολούθησαν μετά το τέλος της υγιούς διετίας της πολυμετοχικότητας…
Ήταν Ιούλιος του 2010 όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωνε τον εκλεκτό του για την προεδρία του νέου Παναθηναϊκού, που θα αναλάμβανε τα ηνία του συλλόγου στη «μετά πολυμετοχικότητας» (όσον αφορά τις αποφάσεις) εποχή. Το όνομά του Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ και να συνειδητοποιήσουν την κεραμίδα που έπεσε στο κεφάλι τους, καθώς στη θέση του Νικόλα Πατέρα, στην κορυφή του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε ένα πρόσωπο που δεν είχε καν σχέση με τον αθλητισμού, που κανείς δεν τον θυμάται να είχε βρεθεί σε κερκίδες ποδοσφαιρικού γηπέδου στο παρεθλόν και που φέρεται πως δεν ήταν καν υποστηρικτής του αθηναϊκού Συλλόγου.
Ένα αλήστου μνήμης πρωτοσέλιδο της φιλο-Βαρδινογιαννικής, αλλά «κάργα» αντι-Παναθηναϊκός εφημερίδας Derby News αντιμετωπίστηκε απλώς με χαμόγελα. «Εκτόξευση ήθους και δυναμισμού», έγραφε η φυλλάδα του Κώστα Γκόντζου και αποκάλυπτε πως με μπροστάρη τον Νίκο Κωνσταντόπουλο θα ξεβρόμιζε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Φυσικά, οι οπαδοί γνώριζαν την πραγματικότητα, όμως δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν επί διοίκησης Κωνσταντόπουλου ζημίωσαν τον Παναθηναϊκό και μέχρι ενός βαθμού ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια (χωρίς να είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, καθώς ακολούθησε η επίσης ζημιογόνα διοίκηση Γόντικα).
Ο Νικόλας Πατέρας παρέδωσε μία νοικοκυρεμένη ομάδα, με παίκτες – σταρ στη σύνθεσή της και με όλες τις οφειλές πληρωμένες.
Επί Κωνσταντόπουλου η ΠΑΕ φορτώθηκε δυσβάσταχτα δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς και αποκτήθηκαν (υπό τη συνδρομή του ακριβοπληρωμένου τεχνικού διευθυντή Κάρλος Φρέιτας) παίκτες που όχι μόνο δεν προσέφεραν στο χορτάρι (Γκοβού, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Φερνάντες, Ιωαννίδης – εξαίρεση ο Μπουμσόνγκ), αλλά οι οποίοι είχαν και εξαιρετικά ακριβά συμβόλαια.
Το όνομα του προέδρου – πολιτικού που ήρθε στον Παναθηναϊκού για να καθαρίσει τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και να εκτοξεύσει με ήθος τον Σύλλογο, σήμερα φέρεται πως βρίσκεται σε λίστα του ΣΔΟΕ με 36 πολιτικούς, για τους οποίους φημολογείται πως δόθηκε εντολή να ερευνηθούν τα οικονομικά τους.

πηγη: green zone 

Σχολιο El loco: Εκεινο το καλοκαιρι οπου ο Τουλουμπας πανυγυριζε για  την διαλυση της πολυμετοχηκοτητας  απο τον Τζιγκερ, αρχισε κ η καταστροφη του Παναθηναικου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: