Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Eνoς Κοκoρου γνωση» στο Derby


Βγήκαν τα σαλιγκάρια πάλι της «Παναθηναϊκής» φυλλάδας να γλείψουν αλλα και να κατηγορήσουν.
Πριν ακόμα «ο Αλέκτωρ λαλήσει τρεις» 
Το «Derby»του μεγαλοδημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου ούτε λίγο ούτε πολύ και με βάση το ενημερωτικό δελτίο που αφορά τις μισθοδοσίες στελεχών της πράσινης ΠΑΕ κατά την περίοδο 2009-2011,βρήκε πάτημα να ρίξει το δηλητήριο του στους μετόχους που ηγούνταν τότε και περισσότερο στον Νικόλα Πατέρα.
Η συγκεκριμένη φυλλάδα ασχολείται και πάλι με την «ενότητα»του Παναθηναϊκού,όπως μονο αυτή γνωρίζει όλα αυτά τα χρονια…δηλαδή σπέρνοντας διχόνοια.
Ξεχνάει όμως το «Derby» κάτι πολύ σοβαρό…ότι όλοι όσοι ήταν επί πολυμετοχικότητας στο διοικητικό σχήμα,πλην του Στέφανου Ησαϊα τον οποιο έφερε ο Πατέρας,όλοι οι άλλοι ήταν επιλογές του φίλου του και «εγγυητή» του Παναθηναϊκού.Ήταν ήδη στο διοικητικό σχήμα όταν ανέλαβε ο Η.Πατέρας.
Έχετε πολύ επιλεκτική μνήμη κύριε Γκόντζο.
Αν θυμάστε καλά ακόμη και ο Κώστας Αντωνίου αλλά και ο μισθός του ήταν αποφάσεις Τζίγγερ . Όπως και το «δεξί» χέρι του μεγαλομετόχου, Φάνης Βουτσαράς και φυσικά ο Δημήτρης Γόντικας.

Μάλλον ορισμένοι έχουν «ενός Κοκόρου γνώση»…

Εξαιρετικη αναρτηση απο τον mike N

Σχολιο El Loco: Οι μασκες πεφτουν. Ο Τουλουμπας με την παρεα του συνεχιζει να σπερνει διχονοια αλλα οτι και να κανει η ανικανοτητα του αφεντικου του εχει γραφτει στην ιστορια του Παναθηναικου μας δυστηχως. Ο Παναθηναικος μας θα βρει τον δρομο του και ολους αυτους θα τους εξαφανισει στο διαβα του, Το ποταμι δεν γυριζει πισω...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: