Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ενωτικoς κυριος Γκoντζος (Τουλουμπας)


Υποκρισία υπερθετικού βαθμού από τη φερόμενη ως Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby και από τον εκδότη της Κώστα Γκόντζο
Στο ένα χέρι κρατάει γαρύφαλλο και στο άλλο μαχαίρι. Ο Κώστας Γκόντζος όποτε θυμάται φοράει το προσωπείο του ενωτικού και τις υπόλοιπες στιγμές το αφαιρεί και φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο της εφημερίδας που εκδίδει, που μοναδικό στόχο έχει τη διχόνοια και τον καθορισμό «στρατοπέδων». Παιχτών, προπονητών, φιλάθλων, παραγόντων που είναι αρεστοί στο… παρεάκι. Και όσων πρέπει πάσει θυσία να αποβληθούν.
Ο εκδότης που θεωρεί τσιφλίκι του τον Παναθηναϊκό και που χαρακτηρίζει «φούσκα» την πολυμετοχικότητα, προφανώς γιατί του αφαίρεσε τα χρυσά κουτάλια με τα οποία έτρωγε (διαβάστε περισσότερα εδώ) δίνει ρεσιτάλ ασυναρτησιών για άλλη μία φορά. Ξεχνάει το ρόλο που έπαιξε το έντυπο που εκδίδει τα πρώτα χρόνια της πολυμετοχικότητας και (όπως πάντα με αοριστίες –τύπου κάποιοι, συγκεκριμένοι άνθρωποι, αυτοί, εκείνοι, οι άλλοι- καθώς τα παντελόνια είναι πολυτέλεια στην εποχή μας) βάζει στο στόχαστρό του όσους θέλουν να… φάνε τον προπονητή. Εδώ γελάνε ή κλαίνε;
*** Και μιλάμε ότι όλο αυτό το κύκλωμα που είχε στρογγυλοκαθίσει στον σβέρκο του Παναθηναϊκού και με το αζημίωτο κιόλας έτρωγε ότι καλύτερο διέθετε η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εξακολουθεί ακόμα, όχι απλά να λειτουργεί, αλλά και με… σφραγίδα… ημινομιμοποίησης και… ημιεπίσημης παρουσίας.
*** Κύριος αποδέκτης όπως πάντα ο προπονητής.
*** Που αντί να τον βοηθήσουν ή έστω να τον αφήσουν ήσυχο στην δουλειά του, τον χρησιμοποιούν χωρίς ντροπή για να επιβάλλουν ότι προγκρόμ τους κάθεται κάθε φορά στα γούστα τους.
*** Την μια να μην βάζει αρχηγό τον Βύντρα.
*** Την άλλη να μην βάζει τον τάδε.
*** Την άλλη να βάζει τον άλλο.
*** Την παράλλη να βγει αυτός μπροστά και να καθαρίσει όποιον δεν τους κάθεται καλά στα γούστα που του ζητάνε.
«ΚΡΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ! Για ό,τι ακριβώς κάνει διαχρονικά η εφημερίδα “Derby” κατηγορεί… κάποιους, κάποιο… συγκεκριμένο, αλλά ανώνυμο, κύκλωμα ο Κώστας Γκόντζος. Η εφημερίδα του δεν είναι που πριν από κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού τρώγεται πως είναι λάθος να παίξει ο Κατσουράνης; Το Derby δεν είναι που κάθε φορά που η ομάδα κερδίζει εξαφανίζεται το όνομα του αμυντικού μέσου, ενώ όταν χάνει αυτός είναι ο πρώτος υπαίτιος; Το Derby δεν είναι που κάνει υποδείξεις… προπονητικής στον Ζεσουάλδο Φερέιρα; Ο Κώστας Γκόντζος δεν είναι που σε προχθεσινό άρθρο του στην ιστοσελίδα onsports προτείνει στον προπονητή του Παναθηναϊκού σε ποια θέση να δοκιμάσει τον Σισοκό;
Την ίδια μέρα που ο Κώστας Γκόντζος ενοχλείται από αυτούς που δεν αφήνουν τον προπονητή να δουλέψει, το ενωτικό «Derby» αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Μίμη Δομάζο. Και αν μέσα από τον τηλεφωνικό διάλογο (τώρα τι σόι κοριούς έχει ο Κώστας Γκόντζος και κατάφερε και ακουσε όσα είπαν οι δύο άνδρες δεν το γνωρίζουμε) δεν προκύπτει άμεσα κάποια… ευθύνη προς τον Φερέιρα, φροντίζει η ενωτική εφημερίδα να κάνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα:
Η θέση όμως του Ζεσουάλδο Φερέιρα πως δεν μπορεί να δεσμευτεί ότι θα τον χρησιμοποιεί περισσότερο, είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το «διαζύγιο» που μόνο… ανώδυνο δεν ήταν.
Σαφέστατα βέλη και υπαινιγμοί προς τον Φερέιρα που απλώς δεν δέχτηκε τους εκβιασμούς (δηλαδή «μένω μόνο αν θα παίζω όσο θέλω») για τους οποίους τα «παπαγαλάκια» έλεγαν πως ποτέ δεν έγιναν!
Και συνεχίζει το απίστευτο ρεσιτάλ του ο Κώστας Γκόντζος:
*** Από τους ίδιους που κάποτε… ειδοποίησαν τον Τεν Κάτε ότι ο… Γκούμας μιλάει και λέει τα μυστικά, όταν ο πολυμετοχικός ήθελε να ξεφορτωθεί οποιονδήποτε έβαζε την ομάδα πάνω απ” όλα και οποιονδήποτε αρνιόταν να πάει στα κότερα και να παίζει παιχνίδια σε βάρος της ομάδας.*** Από τους ίδιους που… υπέδειξαν στον Τεν Κάτε να «φάει» σε μια νύχτα. Ν” Ντόι, Μάτος και Ίβανσιτς με το αιτιολογικό ότι… θύμιζαν στους οργανωμένους τον Πεσέΐρο και τον Βαρδινογιάννη.
Δεν μας ενδιαφέρει δηλαδή αν πράγματι… μιλούσε ο Γκούμας, αλλά ότι οι «ίδιοι» ειδοποίησαν τον Τεν Κάτε. Για τον πόλεμο που δέχτηκε ο Ολλανδός από το Derby… ούτε κουβέντα φυσικά!
Το γεγονός πως ο… Εντιογέ πέτυχε 3 γκολ μέσα σε μία σεζόν δεν ήταν κριτήριο για τον κακό Τεν Κάτε. Πάλι κάπως πρέπει να φταίνε οι… «ίδιοι». Το γεγονός πως οι Μάτος, Ίβανσιτς αγοράστηκαν από τους… κακούς πολυμετοχικούς με ζεστά χρήματα από την τσέπη τους, όταν ο Τζίγγερ τους αποκτούσε με ασύμφορους διακανονισμούς, ούτε αυτό είναι άξιο αναφοράς. Ούτε το γεγονός πως κάθε ποδοσφαιρική μετριότητα είχε φτάσει στο σημείο να θεωρείται όαση στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μόνο και μόνο επειδή έτσι είχε αποφασίσει ένα παρεάκι που «ζ»ει στα γραφεία της εφημερίδας Derby, αλλά και ανάμεσά μας.

Αναδημοσιευση απο το green zone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: