Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΡ-ώνουν τα βραβεία προπαγάνδας


Πρώτα «φωτίζουν» τον Κώστα Κατσουράνη για τα δεινά που τραβάει ο Παναθηναϊκός, και στη συνέχεια τον ονοματίζουν, υπογράφοντας με ψευδώνυμα...

Πέρασαν εννέα ολόκληρες ημέρες το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμα με την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη ασχολούνται οι (δήθεν) φίλα προσκείμενοι στο Τριφύλλι συντάκτες.


Σας γράψαμε χθες (8/9) πως ο Στέλιος Σαρέσκος με πονηρό τρόπο δείχνει χωρίς να ονοματίζει τον Κώστα Κατσουράνη και μιλάει για έλλειψη ποιότητας στο κέντρο της ομάδας, βρίσκοντας πάτημα στη μεταγραφή του Γιώργου Καραγκούνη στη Φούλαμ (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Φυσικά και δεν έχει τα κότσια να γράψει το όνομα του αμυντικού μέσου, αφού γνωρίζει καλά πως την περυσινή σεζόν, όσο το Τριφύλλι πέταγε φωτιές, βασικός ήταν ο Κατσουράνης και όχι ο Καραγκούνης, ο οποίος βρισκόταν συνήθως στον πάγκο.

Έτσι όταν σήμερα (9/9) η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ θέλει να ονοματίσει (για όσους δεν έπιασαν τα χθεσινά υπονοούμενα) τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον βλάψει, τότε η υπογραφή στο τέλος του άρθρου μεταλλάσσεται στο ψευδώνυμο (αρχικά;) ΣΑΡ.

Ο… ΣΑΡ, λοιπόν, θυμάται ξαφνικά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθεί για έξι παιχνίδια ο Παναθηναϊκός. Αντί να ασχολείται α) με την αδικία της αποβολής, λες και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που άκουσε ο Σιδηρόπουλος να βρίζει, β) με την εξοντωτική ποινή των έξι αγωνιστικών που φανερώνει πως δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γ) έστω με την φανταστική ασίστ που μοίρασε στον Γκέκα στο ματς της εθνικής…

…ο ΣΑΡ αναλύει τους λόγους που οδήγησαν τον «Κατσούρ» σε «ακραία αντίδραση».

Τώρα πώς γίνεται και πάνω κάτω γράφει τα ίδια η εφημερίδα “Derby”, μάλλον θα είναι μία από τις πολλές συμπτώσεις που περιτριγυρίζουν το γνωστό παρεάκι.

Ο συντάκτης «ΣΑΡ» γράφει στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακης»:
Δεν ήταν ξέσπασμα της στιγμής αυτό του Κώστα Κατσουράνη που του στοίχισε την αποβολή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διεθνής μέσος έδειχνε φορτισμένος από το ημίχρονο, καθώς το «τριφύλλι» έχασε για λίγα δευτερόλεπτα το προβάδισμα στο σκορ, ενώ στα αποδυτήρια δέχτηκε παρατηρήσεις από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ηρθε και το σφύριγμα του Τάσου Σιδηρόπουλου, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του εκνευρισμού και οδήγησε τον «Κατσούρ» σε ακραία αντίδραση.
ΣΑΡ.

Ενώ η... ενωτική (εδώ γελάνε) εφημερίδα Derby γράφει:
Τέτοιος Κατσουράνης χρειάζεται στο Τριφύλλι. Εκπληκτική ήταν πάντως και η μπαλιά του Κώστα Κατσουράνη στον Φάνη Γκέκα, που έφερε το δεύτερο γκολ της εθνικής μας και τη νίκη στο ξεκίνημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως και στο φιλικό με τη Νορβηγία, ο μέσος των Πρασίνων είχε πολύ καλή απόδοση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ήταν αρχηγός και όταν δόθηκε το πέναλτι σε βάρος μας, πήγε και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά πολύ ήρεμα και σε κόσμιο ύφος. Όχι όπως έκανε με τα Γιάννινα βρίζοντας τον Σιδηρόπουλο, που αφορμή έψαχνε να δείξει κόκκινη κάρτα και τώρα θα λείψει 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τον «Κατσούρ» της εθνικής τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και είναι αλήθεια ότι στα μέχρι τώρα επίσημα ματς που πήρε μέρος, δεν τον είχε.
 
Aναδημοσιευση απο το greenzone.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: