Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κουλα…Πολυ Κ*λoπαιδο ο Κυριακος!


Η ιστορία μας είναι εντελώς φανταστική και προσπαθεί να δείξει τον τρόπο σκέψεις τον «λιμανισιων».
ο Χαράλαμπος (ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας) έχει στρωθεί με της μπιρίτσες του και παρακολουθεί τον γαύρο στον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Γερμανούς της Σάλκε.
Βλέπει ο Χαράλαμπος ότι δεν τραβάει με τίποτα «η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας»(εδώ γελάτε….)και σκέφτεται ότι κάτι θα γίνει και θα το «καθαρίσουμε» το «ματσακιον» μια και ο Κυριάκος παιδί δικό μας είναι και κάτι θα κάνει να μας βολέψει.
E,δεν γίνετε ολόκληρο παιχταρά τον κάναμε και τον δώσαμε στους Γερμανούς,να μην μας «βοηθήσει»?
Έλα ντε που ο Κυριάκος παίζει με δύναμη και πάθος για την ομάδα του και προσπαθεί να κερδίσει!!
Πάει η μπάλα στο κεφάλι του Κυριάκου,σκοράρει,πανηγυρίζει σαν τρελός,το γκολ ακυρώνεται(ούτε ο Περπινιάδης δεν θα το ακύρωνε),ο Κυριάκος διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή.
Τι ήταν να το κάνει?…έπεσε το «τηγάνι» να τον φάει.
ο φίλος μας Χαράλαμπος λέει στην Κούλα…»Κούλα,πολύ κ*λόπαιδο ο Κυριάκος.Τον κάναμε παίχτη και αυτός διαμαρτύρεται το κ*λόπαιδο..».
Το καταπίνει και αυτό ο Χαράλαμπος και σκέφτεται ότι θα έρθει κάποια άλλη στιγμή και ο Κυριάκος θα ξεχρεώσει την μεταγραφή του…
Περνάνε αρκετά λεπτά και κάποια στιγμή η μπάλα κατευθύνεται στο τέρμα των Γερμανών…έτοιμος ο Χαράλαμπος να πανηγυρίσει αλλα νάσου πάλι το Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος πετιέται και προλαβαίνει πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα!
ο Χαράλαμπος στο σπίτι του βράζει από αγανάκτηση,όπως και οι θεατές στο μεγάλο «τηγάνι».Τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και περνούν για το κ*λόπαιδο τον Κυριάκο που τους κάνει τέτοιο κάζο!
ο Χαράλαμπος έχει τρελαθεί και κοντεύει να πιάσει την Κούλα από τον λαιμό…»ρε Κούλα,τι κ*λόπαιδο έχει γίνει αυτός ο Κυριάκος!δεν σέβεται τίποτα…αλλα δεν φταίει μονο αυτός,φταίει και ο πρόεδρος που αντί να του σύρει το αυτή πριν τον αγώνα…τον τίμησε!».
Με όλα αυτά που γίνονται έρχεται κάποια στιγμή το τέλος του αγώνα και ο Θρήνος της Ευρώπης αντί να έχει φάει 4 γκολ έφαγε μονο 2.Το Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος πανηγυρίζει σαν τρελός και η κερκίδα αλλα και ο Χαράλαμπος βράζουν και βρίζουν.
Όλοι αποχωρούν και το μονο που σκέφτονται,μεταξύ αυτών και ο Ζαρντίμ είναι»πολύ Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος»!!

ο δικός μας ο Χαράλαμπος κοντεύει να σπάσει την τηλεόραση και με την παρέμβαση της Κούλας προσπαθεί να ηρεμήσει….στο τέλος ψελλίζει και αυτός,»Κούλα,πολύ Κ*λόπαιδο ο Κυριάκος, αντί να μας βοηθήσει μας έθαψε»!

Πηγη: ΜΙΚΕ Ν






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: