Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω..



Χαιρετώ όλα τ' αδέλφια. 
Η  αγωνιστική (κ διοικητική) κατρακύλα του Παναθηναϊκού μας συνεχίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και απ' ότι φαίνεται τα χειρότερα έρχονται. 
Το οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού μας από τον Τζιγκερ κ την παρέα του είναι σε πλήρη εφαρμογή και εμείς απλά μένουμε απαθείς περιμένοντας να ζήσουμε τη διάλυση της αγαπημένης μας ομάδας.
Θεωρώ πως η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί και το μόνο που μας μένει είναι η αναμονή ενός προτετελεσμένου γεγονότος ''η διάλυση του Παναθηναϊκού μας" για το καπρίτσιο του ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. 
Φως στον πράσινο κατήφορο δεν υπάρχει από τη στιγμή που κανένας Παναθηναϊκός δεν αναλαμβάνει να πάρει στις πλάτες του κ  να κουμαντάρει το  καράβι, να υψώσει την πράσινη σημαία μας ψηλά και να δαμάσει τα κύματα.
Να παλέψει με τους έντος κ τους εκτός εχθρούς του Παναθηναϊκού μας και να αποδείξει πως Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!


ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΙΣ  ΛΥΠΕΣ  ΕΩΣ ΤΟ 90' ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 80' ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ (λόγω κίνησης!!!)


Ο Λαός του Παναθηναϊκού βράζει με όλα όσα συμβαίνουν και δεν αντέχει άλλο.
Φταίει   άραγε μόνο ο ΦΕΡΕΙΡΑ και αν φύγει, τότε, ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του;
Κατά τη γνώμη μου, είναι ο τελευταίος που  ευθύνεται για τη διάλυση του Παναθηναϊκού μας γιατί από τότε που ήρθε στην ομάδα έως τώρα, δεν τον βοήθησε κανείς.
Ανέλαβε μια ομάδα που ο ''ιδιοκτήτης'' της ήθελε κ θέλει να τη διαλύσει και παρόλα αυτά, αυτός συνεχίζει να παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτός τουλάχιστον είναι ΜΑΧΗΤΗΣ.




Δεν φταίει ο Φερέιρα που αντικατέστησαν τον Σισε με τον Τοτσε, τον  Ζιλμπερτο με τον Βιτολο, και τον Σιμαο, Νινη, Καραγκουνη  με τον ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν φταίει ο Φερειρα για τα όργια του Καλοπουλου στο τηγάνι, για το πέναλτι του Κουκουλακη, για την αποβολή του Κατσουρανη, για τα στημένα και για τα κλεμμένα.
Δεν φταίει ο Φερειρα για τον Πιλαβιο, τον Γκαγκατση, τον Σαρρη, τον Ψυχομανη, για τα παραρτήματα του Μαρινακη και δεν φταίει ο Φερειρα για το κοκοκοκο του Γοντικα απέναντι στο φίλο του Εγγυητη, όταν είχαμε τη δυνατότητα να τους διαλύσουμε.
Δεν φταίει ο Φερειρα για τις τιμωρίες, για το -2 και όλες τις αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού μας.
Δεν φταίει ο Φερειρα που δεν υπάρχουν λεφτά για αξιόλογες μεταγραφές και δεν φταίει που οι παίκτες δεν πληρώνονται στην ώρα τους και είναι αδιάφοροι.
Δεν φταίει ο Φερειρα που δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκός για να μάθει στους παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν και πόσο βαριά είναι η  πράσινη φανέλα. 


Δεν φταίει ο Φερειρα που ο Αλαφουζος αντί να ασχολείται με το τιτιβισμα δεν βάζει το χέρι στην τσέπη του για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, να την προστατέψει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορεί ο προπονητής να δουλέψει σωστά με τους παίκτες του.
Δεν φταίει ο Φερειρα για τον πόλεμο και την ελεεινή προπαγάνδα του Τουλούμπα.
Ίσως η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει ο Φερειρα είναι ότι το καλοκαίρι έμεινε στην ομάδα ενώ ήξερε ότι θα ήταν το εξιλαστήριο θύμα για όλα όσα έχουν συμβεί έως τώρα.
Δεν γίνεται να ρίχνουμε τις ευθύνες στον προπονητή για να καλύψουμε τις ευθύνες των υπολοίπων.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ!!!
Η εύκολη λύση και συνήθης τακτική του Τζιγκερ ήταν να φταίει για όλα ο προπονητής και ο κόσμος του Παναθηναϊκού κ από ότι φαίνεται το ίδιο θα κάνει κ ο Αλαφουζος, του οποίου ο ρόλος στον Παναθηναϊκό, για μένα, παραμένει θολός.

Η υπομονή τελειώνει αλλά μέχρι να τελειώσει ας δείξουμε όλοι μας τι σημαίνει το σύνθημα "ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ" και "ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ" και ας ευχηθούμε ότι αυτοί που έχουν αναλάβει τον Παναθηναϊκό θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να μας καταστρέψουν.
Το μέλλον θα δείξει...

Υ.Γ.1. Ελπίζω ο Αλαφουζος από τη σημερινή συνάντηση με τ' αδέλφια του Φορέα να κατάλαβε πως τα λόγια κ η περίοδος χάριτος τέλειωσαν ...τώρα είναι η ώρα για μάχη και έργα.

ΥΓ.2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Η 13 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!

ΥΓ.3: Γιατί ο Γοντικας παραμένει ακόμη στον Παναθηναϊκό;
Γιατί το ΣΚΑΙ δεν έχει οπαδικη εκπομπή με τα παιδια της 13 για να ακούγονται ελεύθερα οι Παναθηναϊκές μας φωνές και για να χτυπήσουμε το γαύρο- κατεστημένο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: