Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση και στις ειδήσεις

Πώς η ΝΕΤ εξαφάνισε εντελώς τον Παναθηναϊκό από το βραδινό δελτίο ειδήσεων...

Η «ερυθρόλευκη» προώθηση - προπαγάνδα εξαπλώνεται με ρυθμούς επιδημίας και δεν έχει αφήσει ούτε ένα Μέσο στο οποίο να μην έχει γαντζωθεί. Η κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνει ο Έλληνας πολίτης από την τσέπη του, μέσω της ΔΕΗ, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί περισσότερο ως επίσημο όργανο του Ολυμπιακού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εξοργίσει τους φιλάθλους άλλων ομάδων (θυμίζουμε τη στάση της στο ντέρμπι της ντροπής πριν δύο χρόνια στο «Γ. Καραϊσκάκης») με την μονόπλευρη φιλο-ολυμπιακή ματιά της.

Η οπαδική και άκρως ολυμπιακή προσέγγιση της ειδησεογραφίας πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έτσι, την Πέμπτη (19/10) στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, η πρώτη είδηση της ΝΕΤ αφορούσε το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Πόλη, εκεί όπου κατέκτησε πέρυσι την Ευρωλίγκα. Δεύτερη είδηση ήταν η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και τέλος.

Αυτές ήταν όλες κι όλες οι αθλητικές ειδήσεις του δελτίου της Νέας Ερυθρόλευκης Τηλεόρασης την Πέμπτη, την ώρα που ξεκινούσε το (εξαφανισμένο από τη ΝΕΤ) ματς του Παναθηναϊκού με την Καντού στο ΟΑΚΑ, το οποίο μάλιστα είχε ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ1.

Πηγη: www.greenzone.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: