Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Το... «μπουμπούκι» Καλογερόπουλος και τα στημένα

Το όνομα του διαιτητή Καλογερόπουλου που θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός - Άρης βρίσκεται στη δικογραφία των στημένων αγώνων...

«Στις 10/4/2011 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Ηλία Φυντάνη, αστυνομικό και προπονητή της Παναχαϊκής, ο οποίος του λέει ότι με τις δικές του γνωριμίες και με τη βοήθεια του διαιτητή, Χαράλαμππου Καλογερόπουλου, επίσης αστυνομικού, βοήθησε την ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα με την Κόρινθο, χωρίς, όμως, να το γνωρίζει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας».

Αυτά τα λόγια γράφει το διαβιβαστικό έγγραφο που έστειλε η Ασφάλεια στην Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, η οποία άσκησε ποινική δίωξη προς τους εμπλεκόμενους, ανάμεσά τους και ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.  

Μπορεί να διέπεται από το τεκμήριο της αθωότητας, όμως οι κατηγορίες που συνοδεύουν τον διαιτητή που θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός – Άρης, ο οποίος ακόμα δεν έχει δικαστεί, είναι αρκετές και βαριές.

Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών κατηγορείται με τα αδικήματα της δωροδοκίας και δωροληψίας, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατά περίπτωση! Σύμφωνα με τη δικογραφία, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των κατηγορούμενων που προέκυψε ότι έπαιζαν πολλά λεφτά σε παράνομο στοίχημα.

Αυτός λοιπόν ο διαιτητής θα σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής. Υπογραμμίζουμε ακόμα πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα διαιτητεύσει αγώνα του Παναθηναϊκού, ενώ είναι ο δεύτερος ρέφερι που το όνομά του έχει «μπλεχτεί» στο σκάνδαλ των στημένων ματς, και που θα σφυρίξει φέτος αγώνα του Τριφυλλιού! Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα.


Σχολιο Εl Loco: Οργιαζει η Παραγκα του Βαγγελα κ τα στημενα συνεχιζονται και εμεις συνεχιζουμε το ρολο του κομπαρσου... Στο ιδιο εργο θεατες ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: