Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΟΣ...

Τσαμπα ισοπαλια για τον  Παναθηναικο μας στο παιχνιδι με την Λατσιο, μπορουσε την νικη αλλα αργησε να ξεπερασει το αυτογκολ του Σειταριδη με αποτελεσμα το γκολ του Τοτσε στο 90 να μην ειναι αρκετο για το πρωτο τριποντο στο Europa. Κριμα!!!
 Όπως και με την Τότεναμ έτσι και με την Λάτσιο οι παικτες  έβγαλαν αποθέματα ψυχής, παλεψαν οσο μπορουσαν, προσπαθησαν για την ανατροπη αλλα τα γκολ του Τοτσε κ στα δυο παιχνιδια δεν μας εδωσαν νικες αλλα ισοπαλιες.
 Εστω κι ετσι ο Παναθηναικος παραμενει ζωντανος και θα ειναι  μεσα στο παιχνιδι της προκρισης αν καταφερει να παρει ενα διπλο στα δυο επομενα ματς.
ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ,
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! 


 Ψηλα το κεφαλι Γιουρκα, συνεχισε να μαχεσαι και να προσπαθεις. Το αυτογκολ, ηταν μια ατυχη στιγμη που θα μπορουσε να συμβει στον καθεναν. Με εξαιρεση το αυτογκολ, ο Γιουρκας συνεχισε τις εξαιρετικες του εμφανισεις  και αυτο οφειλεται στον ιδιο( αποφασισε να ξαναγινει ποδοσφαιριστης) αλλα κ στην ωθωση του Φερειρα.


 Καταπληκτικο και ουσιωδες παιχνιδι του Ζεκα και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την πρασινη φανέλα. Βοηθησε αμυντικα και επιθετικα, ετρεξε σε όλο το γήπεδο, μάρκαρε, έκοψε  δημιουργήσε φασεις για τους συμπαικτες του και κυριως εβγαλε ψυχη.

Αλλος ενας μικρος βγηκε απο την φαρετρα του Φερειρα, επιτυχημενο το ντεμπουτο του με την πρασινη φανελα, τον εριξε στα βαθια και εδειξε οτι μπορει να βοηθησει. Μπραβο μικρε!!!


  Ο Τοτσε σκοραρε ξανα στην Ευρωπη!!! Δυο γκολ, δυο ισοπαλιες, δυο βαθμοι...
Ο Φορναρολι δεν μπορει ακομη, ο Πετροπουλος το ιδιο,  αρα μας μενει ο Τοτσε!!!


Ο Παναθηναικος στην Ευρωπη θα μπορουσε και στα 3 παιχνιδια να εχει μαζεψει περισσοτερους βαθμους  αλλα  για διαφορους λογους δεν τα καταφερε και τωρα ειναι αναγκασμενος να κανει την υπερβαση του.
Με την Μαριμπορ ηταν αδιαφορος και εχασε, με την Τοττεναμ παλεψε αλλα δεν προλαβε και εμεινε στην ισοπαλια και με την Λατσιο ηταν ατυχος, αργησε να το παλεψει και εμεινε στην ισοπαλια ξανα.
Δυο ασιστ του Γιουρκα και δυο Γκολ του Τοτσε, διπλη συνταγη και επιτυχημενη!!!

Εξαιρετικη η ατμοσφαιρα για αλλη μια φορα απ΄ολους  εμας που συνεχιζουμε να ειμαστε κοντα στην ομαδα που αγαπαμε και να την στηριζουμε στα δυσκολα με  συνθήματα, φωνές και τραγούδια και οχι με γιουχαρισματα. Λιγοι και καλοι!!!


''ο νοών νοείτω''


 «Το μονο που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι να στηρίξει την ομάδα, τώρα που είναι τα δύσκολα». 


'' Όταν γράφετε για τον Παναθηναϊκό γράφετε αναλύοντας το αποτέλεσμα. Ας πούμε αν το αποτέλεσμα με την Τότεναμ ήταν 0-1 θα γράφατε με βάση το αποτέλεσμα. Ομοίως με τον Άρη από τη στιγμή που ήρθε 1-1 το ματς ξεχάστηκε η προηγούμενη εικόνα. Γιατί σήμερα που είχαμε μια τόσο όμορφη εικόνα υπάρχουν λιγότεροι δημοσιογράφοι σε αυτή την αίθουσα"


«Άλλη μία στρεβλή και άδικη αντιπαναθηναϊκή βραδιά από τον ΑΝΤ1. Εύγε»

Και να ξέρετε ότι ξέρουμε για τις συνωμοσίες δημοσιογράφων. Ντροπή!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: