Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Προβοκάτσιες και «σχέδιο» φαγώματος του Φερέιρα από τον ΑΝΤ1!

Συζητήσεις ανθρώπων του ΑΝΤ1 σε κλειστούς κύκλους και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για απομάκρυνση του Φερέιρα, αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή που ακολούθησε τον αγώνα με τη Λάτσιο...


«Άλλη μία αντι-Παναθηναϊκή βραδιά από τον ΑΝΤ1» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω twitter, για τον τρόπο που το τηλεοπτικό κανάλι αντιμετώπισε (ως συνήθως) το Τριφύλλι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε σε αυτό το σχόλιο, αλλά με νέα ανάρτηση έκανε λόγο για συνωμοσία δημοσιογράφων:

«Και να ξέρετε ότι ξέρουμε για τις συνωμοσίες κάποιων δημοσιογράφων... Ντροπή!».


Ο “Mr. ΣΚΑΪ» ωστόσο, δεν αρκέστηκε στα τιτιβίσματα, αλλά προέβη και σε ζωντανή παρέμβαση στην εκπομπή Europa League LIVE που έπεται του αγώνα.

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκού. Έχετε μια προκατάληψη ως κανάλι και ως εκπομπή και θεωρώ ότι κάνατε στρεβλή παρουσίαση στην απόδοση της ομάδας. Αυτή είναι η άποψη μου, αλλά και πολλών οπαδών μας.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να νικήσει και εσείς τον παρουσιάζετε σαν ομάδα έτοιμη να πεθάνει, να διαλυθεί και ότι είναι τυχερή που πήρε το βαθμό. Νομίζω ότι αφού προβάλετε μόνο τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν τον συμπαθείτε, δεν θα έπρεπε να κάνετε μία τόσο προκατειλημμένη παρουσίαση.

Εγώ τα λέω αυτά για να ξέρουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ότι εμείς όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε την άποψη σας, αλλά εκφράζουμε και την αγανάκτηση μας για αυτή την εμπάθεια»,
είπε με οργισμένο ύφος ο Αλαφούζος και συμπλήρωσε:

«Τον τίτλο που έχετε στην οθόνη σας, τον είδε όλος ο κόσμος. Θα σας πω ότι δημοσιογράφος είστε και στην ίδια δουλειά είμαστε. Όταν σας παίρνει ο πρόεδρος μιας ομάδας και εμφανίζεται θιγμένος και θέλει να παρέμβει, το ελάχιστο δημοσιογραφικό ήθος επιβάλει να επιτρέψετε την παρέμβαση
. Αν θέλετε αυτά τα πράγματα, τότε εντάξει. Δεν έχουν όμως τόση δύναμη, γιατί δεν τα κατάφεραν».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέταξε τη «βόμβα», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παραγωγούς της εκπομπής που δεν ήξεραν πώς να απαντήσουν:

«Θέλω να σας πω πως κάποιοι άνθρωποι στον ΑΝΤ1 έχουν ιδιαίτερη αντιπάθεια στον κ. Φερέιρα. Συζητούσαν σε κλειστές ομάδες και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το πώς θα πετύχουν την αλλαγή του προπονητή».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 πως θα ήταν ευτυχείς αν έχανε ο Παναθηναϊκός, ενώ τους κατηγόρησε πως απέκρυψαν τους φασιστικούς χαιρετισμούς της Λάτσιο πριν τα επεισόδια.

«Θα ήσασταν ευτυχείς αν είχε φέρει άσχημο αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός. Δεν αναφέρατε για τον φασιστικό χαιρετισμό που απηύθυναν οι οπαδοί της Λάτσιο και προκαλούσαν τους φίλους του Παναθηναϊκού. Δεν αναφέρατε το ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στους οπαδούς της Λάτσιο, αν ήταν ακροαριστεροί ή οτιδήποτε άλλο. Πρώτα κατηγορήσατε συνολικά τον Παναθηναϊκό και μετά αναφέρατε πως αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είναι άθλιοι».


 ''Κάποιοι άνθρωποι στον ΑΝΤ1 συζητούσαν σε κλειστές ομάδες και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το πώς θα πετύχουν την αλλαγή του προπονητή ''
Γ. Αλαφούζος

Σχολιο Εl Loco: Ο mr SKAI εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση για τους λογους που ο Κατσουρανης αποτελεσε παρελθον απο τον Παναθηναικο. 
Ο βρομικος  πολεμος που γινεται στον Φερειρα  και στον Παναθηναικο μας απο ολα τα ΜΜΕ ειναι και  ο λογος που συνεχιζει  να στηριζει τον Φερειρα πηγαινοντας κοντρα στο κατεστημενο.
Με την παρεμβαση του ταραξε τα βρομικα νερα του συστηματος και δειχνει αποφασισμενος να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο. Το μελλον θα δειξει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: