Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Καιρος ηταν...


Ενώ όλοι τους είχαν στήσει στον τοίχο τον Φερειρα και του έβγαζαν τα εισιτήρια της επιστροφής του στην Πορτογαλία, ο Αλαφούζος τους την χάλασε και με μια γενναία κίνηση έστειλε τον Κατσουρανη  σπίτι του.
Δεν ξέρω αν έπρεπε να τον διώξει ή όχι, αν είναι σωστό ή λάθος, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ήρθε ο καιρός κ  οι παίκτες πληρώσουν το μάρμαρο.
Ήρθε η στιγμή οι παίκτες  ν’ αναλαβουν  τις εύθηνες τους και όχι να επαναπαύονται ξέροντας πως πάντα θα την πληρώνει ο προπονητής...
Δεν γίνεται να φταίνε πάντα μονο η προπονητές και δεν γίνεται να ρωτάμε τους παίκτες ποιον προπονητή θέλουν για να παίξουν μπάλα και να σεβαστούν την φανέλα που φύρανε.
  Οι λόγοι που ήρθε το διαζύγιο είναι πάνω- κάτω γνωστοί σε όλους μας και δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε...
Από την στιγμή που λογω  χαρακτήρα διατάρασσε την χημεία και την ισορροπία της ομάδας έπρεπε να φύγει και θεωρώ και πολύ άργησε ο Αλαφούζος να το κάνει.
Κατά την γνώμη θα προτιμούσα το καλοκαίρι να έφευγε ο Κατσουρανης και να έμενε ο Καραγκουνης που είναι και γέννημα-θρέμμα πράσινος και θα μπορούσε με το παθός του να παρασύρει και τους υπόλοιπους .
Η ομάδα  αγωνιστικά χάνει  σε ποιότητα αλλά ίσως κερδίσει σε ηρεμία.
Κάλιο αργά, παρα ποτε και αφού έγινε η αρχή θα πρέπει να υπάρξει και η  συνέχεια  με τους Τοτσε, Σπυροπουλο  και Βιτολο να βλέπουν κ αυτοί την πόρτα της εξόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: